Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΡΕΒΑΝΣ Ποδοσφαιρου 8x8 - Τεταρτη 29/07/09

Old Jul 29, 2009 | 10:49 PM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by leftis,Jul 29 2009, 09:51 PM
Οχι ρε Μητσο, μην μασας!!! Την επομενη φορα δεν εχουν ελπιδα!!!
Λιγακι φυσικη κατασταση πρεπει να αποκτησει η ομαδα, γιατι ξεφουσκωνουμε στο τελος κι εκει ειναι που την παταμε. Μπορει σαν μοναδες να ειναι κλασεις ανωτεροι, αλλα εμεις εχουμε ψυχη!
Απο στάση καλά πάτε, αλλα μετά στα πολλά με μισό γκάζι σας περνάμε

Ισμήνη ανέβασε τις φωτογραφίες
Old Jul 29, 2009 | 10:53 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Old Jul 29, 2009 | 11:12 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Laprazol 15mg + Naprosyn 500mg, 1 πρωί - 1 βράδυ ....

Θοδωρή, γιατρέ μου, την Δευτέρα θα μπορέσω να ξαναπαίξω?

Κερδίσατε εχθές μια ομάδα ληψή!!!

Εγώ ανίκανος να κουνηθώ, κλωτσήσω, πετάξω την μπάλα με επιτυχία.

Ο Stradale έφτυνε συκώτια που και που..

Μείνανε 6 όλοι κι όλοι...

Και χαίρεστε? Μπράβο σας ρεμάλια!!!

Τοπικό_κλαδευτήρι (έτσι θα σε φωνάζω μετά την επίθεση που έκανες στον Fun ) καλά σου λένε, μην μασάς.

Εγώ παρατήρησα κάτι και πρέπει να το πω. Απο την στιγμή που έσκασε μύτη η Ισμήνη στο γήπεδο αρχίσε η κατρακύλα για εμάς.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό.

Κάτι που οι αντίπαλοι πάνε να το παίξουν τζόβενοι?
Κάτι που ο Μάνος βλέπει τα φορέματα και τρελένεται?
Κάτι που ανεβάζει τη λίμπιντο με το ραπ το αχτύπητο?

Ότι και νάναι φοβάμαι οτι απο την επόμενη φορά θα είσαι ντυμένη με χιτώνα, η αλλιώς στην καφετέρια μόνη σου!

Παράσημα στον Τουρμπάτο της παρέας ο οποίος ΕΓ@ΜΗΘΗΚΕ να πηγαίνει πάνω κάτω.
Όπου παιζόταν φάση ο Κυριάκος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά μου συνέχεια και μετά απο λίγο τσοουυυυυυυπ ήταν πάλι πιο πέρα.

Old Jul 29, 2009 | 11:47 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Ωραία ήταν πάντος, πετυχημένη ιδέα!
Old Jul 29, 2009 | 11:51 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Εκπληκτικό το κλίμα και χθες. Μου αρέσει όλο και περισσότερο το παρεακι (γιατι τελικα αυτό είναι που μετραει)

Εγω από τη μερια μου θα ηθελα να δωσω συγχαρητήρια σε παιδια όπως ο ΜΑΝΟΣ,o Χρηστος (Stradale), o Μακης (gremakis) οι οποιοι πραγματικα χωρις να θεωρούν τους εαυτούς τους τρισμεγιστους μπαλαδωρους του πλανήτη μας έπαιξαν το ευχαριστήθηκαν και δεν έδωσαν δεκάρα για το πόσες πάσες πήραν ή έδωσαν, ή ποσα γκολ εβαλαν ή ποσα δεχτηκαν (εάν ηταν αμυνόμενοι). Ειδικα το φιλότιμο του Χρηστου στην αμυνα ηταν το κατι άλλο. Το ειπα πολλες φορες χθες και θα το πω και άλλη μια μπραβο Χρηστο.Ο Ναμπου εστω και τραυματίας τίμησε την ομάδα του και πραγματικα τον θαυμάζω για αυτό, αν και τώρα που το σκέπτομαι θα επρεπε να ειχα βγει και εγω όταν ηθελε να βγει για να παίξουν τα παιδια 7-7,να κάνω και παρέα στον Θοδωρή.

Εμενα, ειλικρινά μιλαω, δεν με νοιάζει τιποτα μα τιποτα αλλο εκτος από την καλη παρεα και το φιλικο κλιμα που υπαρχει και επειδη δεν θελω με τιποτα να το χαλάσω είμαι πρόθυμος να ξανα-ανακατευτεί η τραπουλα και να πανε οποιοι θελουν με όποιους θέλουν. Εάν καποιος ερθει και μου πει παίξε πίσω ή οπουδήποτε αλλου δεν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα καθ ότι δεν με νοιάζει το
Old Jul 29, 2009 | 11:59 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αρούλη αγόρι μου μάλλον είσαι ακόμα στο πρπηγούμενο παιχνίδι... Εγω εχθές δεν είχα καν κάμερα. Αλλη ήταν η φωτογράφος.

Μικρέ μου Κωνσταντίνε δεν θέλω να σε στενεχωρήσω αλλά σίγουρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κατρακύλα της ομάδας σου. Μάλλον σας έχουν φάει οι κρεπάλες και τα...όργια και απο φυσική κατάσταση είστε ΜΗΔΕΝ. Εγω παρόλα αυτά μαζί σας είμαι!
Old Jul 30, 2009 | 12:13 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

[QUOTE]Εμενα, ειλικρινά μιλαω, δεν με νοιάζει τιποτα μα τιποτα αλλο εκτος από την καλη παρεα και το φιλικο κλιμα που υπαρχει και επειδη δεν θελω με τιποτα να το χαλάσω είμαι πρόθυμος να ξανα-ανακατευτεί η τραπουλα και να πανε οποιοι θελουν με όποιους θέλουν. Εάν καποιος ερθει και μου πει παίξε πίσω ή οπουδήποτε αλλου δεν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα καθ ότι δεν με νοιάζει το
Old Jul 30, 2009 | 12:13 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Τώρα που το καλοσκέφτομαι βέβαια παίζει και το άλλο ενδεχόμενο...να σας έχει φάει η απόλυτη αγαμία και είσαστε στα down σας!!
Old Jul 30, 2009 | 12:22 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Απόλυτη ατάκα της βραδίας.....

Κοιτάζω το γήπεδο και προσπαθώ να μετρήσω τα άτομα μπας και τελικά τη σκαπουλάρω και δεν παίξω. Οπότε ξαφνικά ρωτάω τον Φώτη που είναι δίπλα μου.

Nabu: Ρε μαλάκα, αυτός εκεί ποιος είναι πάλι?
T.I.N.T: Ποιός, ο καλικάτζαρος?
Nabu: Ναι!!!
T.I.N.T: Α, ο διαιτητής είναι.
Old Jul 30, 2009 | 12:34 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Χανουμε-κερδιζουμε δε με απασχολει καθολου,μονο και μονο που μαζευομαστε κανουμε το χαβαλε μας,τρεχουμε λιγο να ανοιξουν τα πνευμονια μας μου φτανει!Πολυ ωραια και χτες για ακομη μια φορα το μονο κακο οτι εφυγα με ενα τραβηγμα στο τετρακεφαλο(ευτυχως που δεν το παθαμε σε κανενα αλλο κεφαλι ) και δεν μπορω να κουνησω και πολυ σημερα!

All times are GMT -8. The time now is 08:45 AM.