ΡΕΒΑΝΣ Ποδοσφαιρου 8x8 - Τεταρτη 29/07/09
Ναι γεια σας...θα ήθελα να δηλώσω συμετοχή για το φοβερό και ανεπανάληπτο αυτό αγώνα ποδοσφαίρου αν γίνεται.
Το ξέρω οτι είναι παρα πολλές οι συμετοχές
αλλά θα ήθελα η διεύθυνση να κάνει το κάτι της να μπώ κι εγώ ο φτωχός πλην τίμιος οδηγός ες δύο χιλιάδες.
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε
αλλά τώρα μου ήρθε, γιατί δηλώνω χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος που κέρδισα στο διαγωνισμό harris 2009
αλλά θα ήθελα η διεύθυνση να κάνει το κάτι της να μπώ κι εγώ ο φτωχός πλην τίμιος οδηγός ες δύο χιλιάδες.
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε
αλλά τώρα μου ήρθε, γιατί δηλώνω χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος που κέρδισα στο διαγωνισμό harris 2009
Originally Posted by Drifteropoulos,Aug 3 2009, 04:36 AM
Ναι γεια σας...θα ήθελα να δηλώσω συμετοχή για το φοβερό και ανεπανάληπτο αυτό αγώνα ποδοσφαίρου αν γίνεται.
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω,
αλλά,
μαζευτήκαμε ρε φίλε σόρυ 2 λεπτά νωρίτερα να το ξερα θα χα κάνει τα κουμάντα μου παλιοζωή τι να κάνουμε άντε πιες μιά γκαζόζα να πνίξεις τον γκαημό (ουφ το πα).
Originally Posted by lalakis2000,Aug 3 2009, 03:42 PM
Σπύρο,
αλλά,
μαζευτήκαμε ρε φίλε σόρυ 2 λεπτά νωρίτερα να το ξερα θα χα κάνει τα κουμάντα μου παλιοζωή τι να κάνουμε άντε πιες μιά γκαζόζα να πνίξεις τον γκαημό (ουφ το πα).
αλλά,

και μετά θα σας δείξω εγώ!...θα δείτε τι θα πάθετε!

Originally Posted by kyriakoss2000t,Aug 3 2009, 02:15 AM
εχεις δικιο φιλαρακι ειμαι απαραδεκτος!!απλα δεν θυμαμαι τα ονοματα σας...
Και τα λαστιχα δικα μου,μη μασας..
@Χρηστο ασε ρε που σε καλυψα κιολας..Με περνουσαν σα σταματημενο και μετα ετρεχες να προλαβεις τα αμαζευτα..
@Ισμηνη κανε κανα μπανιο που μου κανεις και κουμαντο απο το νησι για την μπαλα και το τι θα κανει ο Nabukos..