Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ!
Έχω έρθει σε επαφή με τα παιδιά από το Bmw-Motorsport.gr και οι ημερομηνίες για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ χρηση της πίστας είναι οι εξής.
1) Κυριακή 26 Μαρτίου
2) Σάββατο 29 Απριλίου
3) Κυριακή 30 Απριλίου
Ανέφερα το γεγονός ότι κάποιοι από μας θέλουμε να τρέξουμε στις Σέρρες και ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να πάμε μαζί τους και μου απάντησαν ότι είμαστε καλοδεχούμενοι και θα μειωθεί και το κόστος για όλους.
Η πίστα μαζί με ασθενοφόρο και γιατρό, αλλά και τον δορυφορικό μετρητικό εξοπλισμό κοστίζει 1.800
1) Κυριακή 26 Μαρτίου
2) Σάββατο 29 Απριλίου
3) Κυριακή 30 Απριλίου
Ανέφερα το γεγονός ότι κάποιοι από μας θέλουμε να τρέξουμε στις Σέρρες και ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να πάμε μαζί τους και μου απάντησαν ότι είμαστε καλοδεχούμενοι και θα μειωθεί και το κόστος για όλους.
Η πίστα μαζί με ασθενοφόρο και γιατρό, αλλά και τον δορυφορικό μετρητικό εξοπλισμό κοστίζει 1.800
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Katholou asximi idea Taso kai tha prepei na me sigxoresete dioti auti ti bdomada de pira tilefono katholou stis Serres logo fortou ergasias. 
Eimai aparadektos, I know!
Eimai aparadektos, I know!
Taso egw den xerw an tha exv prolabei na to strwsw kai na to rythmisw mexri tote (Akoma den exoyn erthei ta pragmata apo Iapwnia....) alla an ta kataferw tha eimai oriaka kai gi' ayto den xerw an mporw na dhlwsw symmetoxh apo twra me dynatothta (an den prolabw telika) na thn aposyrw meta... Tha prepei na dwsoyme prokatabolh? Pws ginetai?
Nai ontws einai poli krima kai exw stenaxwrh8ei... Erxomai stis 31 Martiou kai feugw stis 23 Apriliou kai auto den ginetai na alla3ei epomenws xanw OLES tis imeromhnies... Epishs xanw kai to Megameet 3 pou diorganwnei to S2K UK pou tha ginei ton Maio kai tha einai h megalyterh sigentrwsh s2000 pou exei ginei pote sthn Agglia... I guess we are all a little unlucky after all...
Trending Topics
Don't worry Nik, όταν πάμε θα περάσουμε πολύ καλά όπως την τελευταία φορά που ανεβήκαμε μαζί, θέση θα βρούμε.
Τώρα που το σκεύτομαι περισσεύει ένα 350 Ζ nismo 500hp, μήπως θέλεις να ανέβεις με αυτό;;;
Τώρα που το σκεύτομαι περισσεύει ένα 350 Ζ nismo 500hp, μήπως θέλεις να ανέβεις με αυτό;;;