Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Εντυπωσεις απο εκδρομη στο Ξυλοκαστρο

Old Dec 17, 2006 | 07:11 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Default Εντυπωσεις απο εκδρομη στο Ξυλοκαστρο

Πρεπει να ειμαι απο τους πρωτους που γυρισαν σπιτια τους, εχω να πω μπραβο σε ολα τα παιδια που ακολουθησαν, περασαμε πολυ καλα , πολυ γελιο , καφε , φαγητο , ανοιγματα , φασαρια κλπ Αν δεν κανω λαθος δωσανε το παρον 19 αυτοκινητα , πραγμα που σημαινει οτι ο λαος διψαε για εκδρομες και events. Οσοι δεν ηρθατε χασατε

ps : Μητσο κριμα ρε συ , ξενερωσα στον γυρισμο

ps 2 : Μανο σε σταματησανε στην Αττικη οδο οι μπλε ; Εγινε τιποτα ;
Reply
Old Dec 17, 2006 | 08:07 AM
fas2k's Avatar
Registered User

From: kifisia

Ειμαι ενα απο τα πολλα ασημι. Hταν πολυ καλο!!!! αλλα μετα απο ενα επειγον τηλ. αναγκαστηκα να φυγω λιγο πιο νωρις και να γυρισω μονος μου πισω. Πρωτη φορα ειδα τοσα πολλα s μαζι και πιστευω πρωτη φορα ειδαν τοσα s και τα rx7 που ηταν διπλα μας στα διοδια . Ηταν αρκετα εντυπωσιακο το κομβό'ι' στην εθνικη και ολοι το χαζευαν. Για λιγο που εμεινα στο parking περιττο να σας πω οτι παρελασε ολο το Ξυλοκαστρο και χαζευε και με ρωτησαν τι ειναι ολ'αυτα? Αφου τους εξηγησα οτι καποιοι οι οποιοι εχουν την ιδια τρελλα αποφασισαν να πανε βολτα δεν με πολυπιστεψαν γιατι ελεγαν οτι ειμαστε απο τη honda για διαφημιση.Αντε να τους πεισεις τωρα οτι 19 s αποφασισαν να πιουν καφε στο Ξυλοκαστρο.
Στο "γυρνα" πιαστηκα με ενα clk και ενα τουρμπατο forester και γυρισα αρκετα γρηγορα χωρις "τους μπλε" ευτυχως!!!

Οι περισσοτεροι στο parking κοιτουσαν γυρω-γυρω και μεσα απο τα τζαμια το μαυρο με το hardtop......του φιλου(αντιπροεδρου νομιζω??) που εβγαζε τις πολλες φωτο!!.....αν σας ενδιαφερει.
Reply
Old Dec 17, 2006 | 08:35 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Μια και ημουν παρων εως τωρα σε ολες τις εκδρομες που εχουν γινει στα πλαισια του club μας μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι η σημερινη ηταν μια απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη. Κατ' αρχας το βασικο συστατικο μιας τετοιας εκδρομης που ειναι η αθροα προσελευση υπηρχε και με το παραπανω. 19 αυτοκινητα παρακαλω εδωσαν το παρον και γυρω στα 32 ατομα συνολικα τιμησαν και με το παραπανω με την παρουσια τους την σημερινη εκδρομη στο Ξυλοκαστρο. Ο καιρος ηταν σε γενικες γραμμες καλος και βοηθησε πολυ την εκδρομη ενω η διαθεση ολων των παιδιων ηταν απο την αρχη ανεβασμενη κι οσο περναγε η ωρα ανεβαινε και περισσοτερο. Καποιες παρασπονδιες ορισμενων στην αρχη που κανοντας τα δικα τους ξεφυγαν αρκετα απο τους υπολοιπους θα παρακαλουσα να μην επαναληφθουν. Καταλαβαινω απο την μια οτι ειναι φυση αδυνατον να κρατηθεις συνετος και ησυχος οταν διπλα σου κινουνται αλλα 2-3 S και μπροστα εχεις μια τεραστια ευθεια να ξεδιπλωνεται. Δεν λεω να μην γινουν μεταξυ μας ανοιγματα. Αυτο θα ηταν και παραλογο να το ζητησω και αντιδεοντολογικο σε σχεση με την φιλοσοφια του αυτοκινητου αλλα και του ιδιου του οδηγου ενος S2000. Ομως οταν απο την αρχη οταν λεμε να πηγαινουμε μαζι θα πρεπει να πηγαινουμε μαζι. Κι αυτο δεν εχει απολυτο χαρακτηρα αλλα σχετικο. Που σημαινει οτι ναι....καντε τα ανοιγματακια σας οσοι θελετε -με ασφαλεια εννοειται παντα και χωρις ταρζανιες - αλλα μετα αφηστε και λιγο το ποδι σας απο το γκαζι να περιμενετε τους αλλους. Οταν για να κανεις το κεφι σου φευγεις μπροστα και γραφεις ολους τους αλλους -ξερετε που- ειναι σαν κινηση κατα την γνωμη μου κατακριτεα γιατι δειχνει μια εγωπαθη συμπεριφορα και καθολου ομαδικη οπως απαιτει το πνευμα μιας τετοιας εκδρομης. Την επομενη φορα λοιπον παρακαλω ολους οσους συμμετασχουν σε μια αναλογη εκδρομη να σταθουν συνεπεις
σ΄αυτη μου την παρακληση. Φτανοντας στο Ξυλοκαστρο βρηκαμε μετα απο την καθοδηγηση του Κωστα Parking ν'αφησουμε τ'αυτοκινητα και στο caffee που καθησαμε ακριβως απεναντι περασαμε καλα καθως οι συζητησεις περι τεχνικων και μη θεματων εδιναν κι επαιρναν. Στην συνεχεια στην ταβερνα που φαγαμε νομιζω οτι η διαθεση ολων μας μας εκανε πιστευω και περασαμε πολυ καλα παρ΄οτι υπηρξαν καποια παραπονα για το μεγεθος των μεριδων απο καποιους...οι πειναλες βρε παιδι μου σε κατι τετοια φαινονται....Να φερουν φαγητο σε ταπερακι απο το σπιτι τους την αλλη φορα... Μαναδικο μελανο σημειο νομιζω της εκδρομης ηταν η ατυχια -κατα την επιστροφη- με το μοτερ του toupa που μαλλον παρεδωσε πνευμα. Ελπιζω να μην ειναι τελικα αυτο που ολοι φοβομαστε. Αλλα και παλι σιδερα και μεταλλα ειναι...κι αυτα φτιαχνονται κι αλλοζονται...οι ανθρωποι ειναι αναντικαταστατοι...
Θα ηθελα να παρακαλεσω ολους οσους τραβηξαν καποια video η φωτογραφιες να τα ανεβασουν σε σχετικο topic ωστε και τα παιδια που δεν μπορεσαν να ερθουν να παρουν μια γευση απο αυτη την εκδρομη.
Αντε και εις αλλα με υγεια...
Reply
Old Dec 17, 2006 | 08:37 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Παιδιά, μπράβο σε όλους, ήταν απίστευτα. Πολύ δυνατή παρεά αλλά δεν γράφω περισσότερα παρόλο τον ενθουσιασμό μου γιατί θα αρχίσετε πάλι τις μ....... με τη Μύκονο . Ούρλιαξαν πάλι τα μοτέρ, τρέλα, τρέλα..... Δημητράκη κρίμα ρε φίλε, στο ματιάσανε.... ελπίζω να μην είναι τίποτα φίλε! Παιδιά με σταμάτησαν οι μπλέ μετά τα διόδια στην Αττική οδό και μου λέει ένας μικρός: Καλά ρε μεγάλε, εσύ πως και την έχεις επάνω ακόμα την πινακίδα? Τρελλάθηκα ρε παιδιά, πάει χάλασε ο κόσμος!!!! Και για να γελάσετε: Τον είδα από τα διόδια ότι είχε βγει να με σταματήσει και έβαλα πρώτη, μόλις που τσούλησε το αμάξι και το έσβησα και σταμάτησα δίπλα του σβηστός, με κοιτάει και πάει πίσω και βλέπει τις INVIDIA, οι οποίες βέβαια από την Εθνική τόση ώρα ούρλιαζαν..., και μου λέει "Αθόρυβα δουλεύει". Εντάξει μιλάμε, γαμώ τα παιδιά. Είδε το δίπλωμα και Αλέκος.....
Reply
Old Dec 17, 2006 | 08:50 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Γιωργάκη γιατί έκοψες στην Εθνική και έμεινες πίσω φίλε? Δεν έχεις παράπονο πάντως, τα είδες όλα τα χωριά στο Ξυλόκαστρο.
Reply
Old Dec 17, 2006 | 09:00 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Dec 17 2006, 09:50 AM
Γιωργάκη γιατί έκοψες στην Εθνική και έμεινες πίσω φίλε? Δεν έχεις παράπονο πάντως, τα είδες όλα τα χωριά στο Ξυλόκαστρο.
Kοιτα η αληθεια ειναι πως οταν πηγαιναμε , ημουνα με το group των βιαστικων οποτε, πηγαινα πολυ γρηγορα και η συνοδηγος μου τρομαξε πολλες φορες, καθε 5 λεπτα καφριλας αφηνα το ποδι απο το γκαζι , της επιανα το χερι και της ελεγα
" εκδρομουλα με το μωρο μου " Αλλα δυστυχως δεν χαμπαριαζε και της υποσχεθηκα ηρεμη επιστροφη , ετσι κι εγινε και εκανα και οικονομια και στην βενζινη
Reply
Old Dec 17, 2006 | 09:32 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Γειά σου ρε Γιώργο, είσαι πολύ μπροστά ρε φίλε, γελάω ακόμα...
Εγώ τη δική μου την έχω εκπαιδεύσει και φωνάζει μόνο όταν αναπτύσσω μεγάλη ταχύτητα.
Reply
Old Dec 17, 2006 | 10:08 AM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

Πολύ καλή η εκδρομή με θετικότατες εντυπώσεις! Όλα ήταν άψογα! Απλά θα ήθελα να επισημάνω και να υποσχεθώ την ύπαρξη μεγαλύτερης οργάνωσης στις επόμενες εκδρομές που με τον right man in the right place άνθρωπο στην προεδρία (D_S2000) θα είναι πλέον εύκολο.

Στεναχωρήθηκα πολύ για το αυτοκίνητο του δημήτρη και ειλικρινά ήταν το μελανό σημείο αυτής της εκδρομής. Κουράγιο φίλε όλα θα πάνε καλά.

Δεν θα πώ περισσότερα, όσοι έχετε φωτογραφίες και videos σας παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με Pm για να σηκωθούν στο site Και να είναι προσβάσιμα απο όλους μας σαν αναμνηστικό υλικό!

Ήμουν ιδιαίτερα λακωνικός διοτι ευθύς αμέσως προχωρώ στην σύνταξη παραγωγικού τόπικ.
Reply
Old Dec 17, 2006 | 12:36 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Paidia twra gyrisa spiti. Thelw na pw kai egw pws perasa poli oraia sthn ekdromh shmera kai xarika poly pou sas gnwrisa apo konta kai me osous eixa thn eukairia na milhsw mou afhsan poly kales entypwseis kai tha ta 3anapoume poly syntoma...

To shmeio ths diadromhs pou mou arese pio poly htane otan phaginame oloi komvoi sth seira prin to Ksylokastro.

D_S2000 for president!!!

File Toupa mh masas, eisai gamw ta paidia kai na sinexiseis na eisai me to xamogelo!

Reply
Old Dec 17, 2006 | 10:37 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Ena bravo se olous.H ekromi htan poly kalh.Pragmatika entypwsiako na blepeis tosa S sthn ethniki.Grigora perimenoume foto kai kana videaki apo ta paidia pou einai fotografikes
Toupa ante na ftiaxtei kai na bgei kai grigorotero apo oti einai
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:59 PM.