Έξοδος για τσιμπούσι και κοπή Πίτας
Την άλλη Πέμπτη 18/01/2007 το βράδυ στις 9.30 θα κόψουμε την Χριστουγεννιάτικη Πίτα μας αφού πρώτα ντερλικώσουμε σε μια πολύ ωραία ταβέρνα στον Αγ. Μερκούριο (Η ταβέρνα λέγεται "Αγ. Μερκούριος") η οποία έχει φοβερό φαγητό αλλά και
parking για τα αυτοκίνητά μας. Το παρόν θα δώσει και η εταιρία "R-Spec Performance" δια της συμμετοχής του Νίκου και του Ηρακλή των Κων δηλ. χάρη στους οποίους έχουμε την χαρά να έχουμε άμεσα και σε πολύ καλές τιμές διαθέσιμα τα προϊόντα μιας απο τις κορυφαίες Ιαπωνικές βελτιωτικές εταιρίες με εξειδίκευση πάνω στο S2000, την "J's Racing".
Θα θέλαμε να έρθετε όλοι φυσικά αλλά αυτό ξέρουμε ότι δεν είναι πάντα εφικτό...
Περιμένουμε λοιπόν την συμμετοχή σας..
1) D_S2000
2) S2000Geo (Me mwro...)
3) MANOS
4) Toupa
5) energetic
6) leftis
7) JS RACING
8) Kwn/nos S2000
9) Stratos
10) divs2000
11) Amaretos
12) KSILINOS
13) panagiothspa
14) Kostasoyk
15) tkal_s2k
16) VAG ?????
17) eddiex
18) rednikos
19) nodropedian
parking για τα αυτοκίνητά μας. Το παρόν θα δώσει και η εταιρία "R-Spec Performance" δια της συμμετοχής του Νίκου και του Ηρακλή των Κων δηλ. χάρη στους οποίους έχουμε την χαρά να έχουμε άμεσα και σε πολύ καλές τιμές διαθέσιμα τα προϊόντα μιας απο τις κορυφαίες Ιαπωνικές βελτιωτικές εταιρίες με εξειδίκευση πάνω στο S2000, την "J's Racing".
Θα θέλαμε να έρθετε όλοι φυσικά αλλά αυτό ξέρουμε ότι δεν είναι πάντα εφικτό...
Περιμένουμε λοιπόν την συμμετοχή σας..
1) D_S2000
2) S2000Geo (Me mwro...)
3) MANOS
4) Toupa
5) energetic
6) leftis
7) JS RACING
8) Kwn/nos S2000
9) Stratos
10) divs2000
11) Amaretos
12) KSILINOS
13) panagiothspa
14) Kostasoyk
15) tkal_s2k
16) VAG ?????
17) eddiex
18) rednikos
19) nodropedian
Ρε φίλε, τις καφρίλες που έχουμε κάνει αυτές τις μέρες με τα S, τι να πω.... Θα τα πάρουμε στο χέρι στο τέλος. Εγώ μόνο μπορεί να έκανα και είκοσι πατήματα.... Και όχι 2α και 3η, μιλάμε και 5η κοφτές όλες. Τελικά φίλε το μοτέρ μου ξαναζωντάνεψε μετά το σοκ με τις 18αρες, ανοίξαμε με τον toupa εχθές στη Βούτα και είμασταν copy. Στην παρέα είμασταν εγώ, o toupa, ο Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος. Μάντεψε ο Πρόεδρος με τι μας ακολουθούσε από Vive Mar Βούλα έως STARS Αγία Παρασκευή?
Trending Topics
nai ontos copy me ton mano mexri kai 4artes... to moter tou nomizo oti pai poli kalitera apo prin me ta 16 aria... ksirizi
ego eimai mesa gia to tsimbousi
kai simfono me ton mano gia to doro pou tha prepi na kani stin kopi pitas i r-spec ti tsamba diafimisi
ego eimai mesa gia to tsimbousi
kai simfono me ton mano gia to doro pou tha prepi na kani stin kopi pitas i r-spec ti tsamba diafimisi

Εγώ μέσα...