Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΚΔΡΟΜΗ

Thread Tools

Old Feb 7, 2007 | 08:32 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by mhnass2000,Feb 7 2007, 02:19 AM
kai den erxestai kastoria na r8oume kai emeis apo ton borra ,na gnoristoumek ai kalutera ...einai kai omorfa kai gia oles tis epoxes
Αυτό που θα ήταν γαμάτο είναι να κανονίσουμε εκδρομή Θεσ/κη και να μείνουμε κιόλας. Όσες φορές έχω πάει έχω περάσει super. Και έχουν μακράν τις πιο όμορφες γυναίκες και δεν είναι ότι φτιάχνονται που λένε αλλά έχουν φυσική ομορφιά για να μην το πω αλλιώς..... και μου το κόψει ο DS!

Εδώ στην Αθήνα οι ωραίες είναι ψωνάρες και από σαύρες και κοτσύφια γεμάτος ο τόπος.
Reply
Old Feb 8, 2007 | 12:08 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Και όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο toupa, επάνω τα μωρά είναι TTTTOOOOOPPPP!!! (ή tsikis ή dimitris tsikis ή tsiki tsiki toupa)

@DS Καλορίζικο Πρόεδρε το εργαλείο, πάρα πολύ ωραίο! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο πίσω προφυλακτήρας. Τον βρίσκω υπερβολικό αλλά περιμένουμε όλοι να το στρώσεις να ξαναδούμε τα φλογίδια........
Reply
Old Feb 8, 2007 | 11:00 PM
mhnass2000's Avatar
Registered User

dhl ti ekane o proedros sto ergaleio ;;kamia foto ;
Reply
Old Feb 8, 2007 | 11:04 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

oute fotografia den prolavaineis pleon na to vgaleis
Reply
Old Feb 9, 2007 | 12:43 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by mhnass2000,Feb 9 2007, 12:00 AM
dhl ti ekane o proedros sto ergaleio ;;kamia foto ;
Έβαλε ολόκληρο μοτέρ από Ιαπωνία J's. Του έχουν πεί γύρω στα 290 άλογα τροχό και το στρώνει για να το δυναμομετρήσει. Μια βόλτα που κάναμε χαλαρή δείχνει πολύ ζωηρό. Έχει πολλά πράγματα J's αλλά έκεινο που είναι άντε γειά είναι οι εξαπιστονες δαγκάνες με δίσκους J's.
Reply
Old Feb 11, 2007 | 01:23 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Το αυτοκίνητο έχει αλλάξει ριζικά από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε στον δρόμο αλλά δεν θα ήθελα πω περισσότερα εδώ για να μην βγω εκτός topic -ήδη ο Μάνος έδωσε κάποιες πληροφορίες και τον ευχαριστώ- Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα μπορεί να μου στείλει ένα PM και υπόσχομαι να του απαντήσω.
Τώρα όσο για την πρόταση για θεσσαλονίκη που είπε ο Μάνος εγώ είμαι μέσα και πιστεύω να γίνει εντός του μήνα. Δεν έχει τον χαρακτήρα επίσιμης εκδρομής -κι αυτό λόγω απόστασης και χρημάτων αφού πρόκειται να διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο κι ελπίζω όχι μόνοι....-Όσοι θέλουν να έρθουν είναι ευπρόσδεκτοι. θα ανακοινώσουμε σύντομα το ποιο Σ/K του Φεβρουαρίου θα ανέβουμε ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως και τα παιδιά του club που μένουν Θεσσαλονίκη και γενικά στην Βόρεια Ελλάδα και να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά. Το βράδυ προβλέπω να έχει show. Τόσο στον δρόμο όσο κι εκεί που θα πάμε...
Reply
Old Feb 12, 2007 | 11:03 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Εγώ DS για να έρθω επάνω και για να μη μου φάνε τα μωρά θα πρέπει να μου εξασφαλίσεις ότι δεν θα είναι μαζί:

toupa (ωραίος, metrosexual, έχει άστρο με τις γυναίκες, 22+, του αρέσουν οι γόβες, οι οποίες δεν βγαίνουν και χρησιμεύουν ως εργαλείο πόσης)
Νικολάκης (πιπίνι, ωραίος, κομμάτιας)
Ksilinos (πορνοδιαστροφικός, το club εχεί συγκέντρωση και αυτός ρίχνει γκόμενες στο δρόμο και πάει επιτόπου για καφέ)
lαlαkis (δεν έχουμε γνωριστεί αλλά τον βρίσκω δυνατό, αναμένεται βιογραφικό)
taseas (στα Γιαννενα πάνε όλοι τοίχο τοίχο)
Apostolos (ξυροκάμπανος, κυκλοφορεί ακομβίοτος)

Όλοι όσοι ακούσατε το όνομά σας κόβεστε από την εκδρομή γιατί το λέω εγώ.......
Σίγουρα θα είναι και άλλοι αλλά ας ξεφορτωθούμε αυτούς για αρχή..... Μου θες DS και να μην κοιμηθείς μόνος, αν τους φέρεις και αυτούς ούτε κρεβάτι δεν θα βρείς να ξαπλώσεις, σε βλέπω να κοιμάσαι στο S....
Reply
Old Feb 12, 2007 | 12:16 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Pernw protovoulia egw kai organwnw ekdromh mono gi' autous pou anaferthikane sto prohgoumeno topic! Steilte PM gia leptomeries...
Reply
Old Feb 12, 2007 | 02:03 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Tasea οι πρωτοβουλίες δεν επιτρέπονται εδώ.
Reply