View Poll Results: Poia mera protimate gia na kanoume tis episimes taktikes sinantiseis mas?
Σαββατο

0
0%
Voters: 26. You may not vote on this poll
Ημερα επισημων συναντησεων
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για να κανουμε ενα poll για ποια μερα προτιματε να εχουμε τις τακτικες μας συναντησεις... 
To poll θα κλεισει τη Τεταρτη 10/10/07 το βραδυ, και την ημερα που θα αποφασιστει θα γινει η συναντηση στο Λυκαβητο.
Στο ΙΚΕΑ δεν θα γινει ξανα συναντηση, καθως το security του IKEA δεν επιτρεπει συγκεντρωσεις στο parking τους.

To poll θα κλεισει τη Τεταρτη 10/10/07 το βραδυ, και την ημερα που θα αποφασιστει θα γινει η συναντηση στο Λυκαβητο.
Στο ΙΚΕΑ δεν θα γινει ξανα συναντηση, καθως το security του IKEA δεν επιτρεπει συγκεντρωσεις στο parking τους.
Originally Posted by eddiex,Oct 1 2007, 03:39 AM
Εγω Ψηφισα Δευτερα παντως. Δεν ξερω αλλα μου αρεσει σαν ημερα, δεν εχει αγωνα ποτε και γενικα δεν δουλευουν και απογευμα αυτοι που εχουν μαγαζια, καταστηματα κτλ
Για να πούμε τα πράγματα με όνομά τους, επειδή πολλοί από εμάς είναι ποδοσφαιρόφιλοι θα θέλανε να παρακολουθούν τα παιχνίδια Champions League + UEFA μιας και οι ομάδες μας φαίνεται ότι θα πάνε καλά (ειδικά στο UEFA γιατί όπως βλέπω ο Ολυμπιακός πάλι θα με κεράσει φαρμάκι). Οπότε η Δευτέρα μάλλον είναι η κατάλληλη μέρα. Φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και την περίπτωση football meetings
συνδυάζοντας και τα δύο!
συνδυάζοντας και τα δύο!
Trending Topics
Originally Posted by jerryS2K,Oct 1 2007, 10:32 AM
Για να πούμε τα πράγματα με όνομά τους, επειδή πολλοί από εμάς είναι ποδοσφαιρόφιλοι θα θέλανε να παρακολουθούν τα παιχνίδια Champions League + UEFA μιας και οι ομάδες μας φαίνεται ότι θα πάνε καλά (ειδικά στο UEFA γιατί όπως βλέπω ο Ολυμπιακός πάλι θα με κεράσει φαρμάκι). Οπότε η Δευτέρα μάλλον είναι η κατάλληλη μέρα. Φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και την περίπτωση football meetings
συνδυάζοντας και τα δύο!
συνδυάζοντας και τα δύο!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Σας ενημερωνω οτι τo poll θα κλεισει τη Τεταρτη 10/10/07, και την ημερα που θα αποφασιστει θα γινει η συναντηση στο Λυκαβητο. Εκανα edit το αρχικο μου ποστ.