Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Old Nov 25, 2007 | 10:38 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Βάζω λίγες φωτογραφίες που τράβηξα από το κινητό μου. Σχόλια δεν έχω για την εκδρομή πιστεύω ότι όλα ήταν καταπληκτικά .

Reply
Old Nov 25, 2007 | 10:42 PM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Αν και αργησα λιγακι λογω ανειλειμενων νυχτερινων υποχρεωσεων εχω να πω τα εξης:
Φοβερη η διαδρομη φανταστικη η παρεα με τα παιδια ο καιρος τελειος ολα πηγαν μια χαρα. Συγχαρητηρια για την οργανωση και κανονιστε η επομενη μας εκδρομη να ειναι προς τα μερη μου.
@MANOS
Με την σερβιτορα στην ταβερνα σε συζητηση που ειχαμε βρεθηκαμε να εχουμε κοινο γνωστο ( που εχει φτασει η φημη μου....) και οπως καταλαβαινεις ..........
ΥΓ. Μην βλεπετε τον vtec-man ετσι λιτοδιαιτο.ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ........
Reply
Old Nov 25, 2007 | 10:42 PM
s2k_cy's Avatar

Ωραίες φωτο, ωραία τοποθεσία για εκδρομή. Πολύ silverstone ρε παιδια όμως
Reply
Old Nov 25, 2007 | 10:56 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Να πω και εγώ από μέρους μου ότι η εκδρομή ήταν φανταστική. Περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε και ελπίζω να επαναλήφθεί. Όλη η ηγεσία του forum έδωσε το παρών και οφείλω να το πω αυτό (νυν και πρώην Πρόεδρος, αντιπρόεδρος).Πραγματικά η παρέα ήταν εξαιρετική και χαίρομαι που έχω γνωρίσει τόσα παιδιά μέσα από το club για αυτό και μου τη σπάει υπερβολικά με ορισμένους που το συζητάω ότι τα θεωρούν μα@κ@#$ιες αυτά και γελούν ειρωνικά.

Μόνο μελανό σημείο αυτό με την αστυνομία. Δυστυχώς δεν ήμουν παρών, αφού συναντήθηκα με τα παιδιά μετά τα διόδια, αλλά από ότι έμαθα ο Μάνος καθάρισε .

Μερικά σχόλια ακόμα.

1.Πολλά παιδιά ήταν πολύ γρήγοροι...
2.Ο Νικολάκης αισθάνεται καλύτερα σήμερα???
3.Ο Μάνος ως συνήθως έκλεψε την παράσταση
4.Πολλοί δεν φαίρνουνε αιθέριες υπάρξεις στις εκδρομές γιατί βρίσκουνε εκεί.....(ξέρουν αυτοί)
5.Λευτέρη στη φωτό που ανέβασες που είναι το S μου? Τα μαύρα και τα ασημί έχεις βάλει μόνο . Θα νευριάσω και θα σου φέρω πράσινη κουκούλα για το S σου
6. Ο Heli έφαγε το καλύτερο πιάτο...
8. Δημήτρη την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να φύγεις νωρίτερα
7. Και άλλα πολλά που μου διαφέγουν τώρα
Reply
Old Nov 25, 2007 | 10:59 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by ManosS2k,Nov 26 2007, 12:31 AM
Marie tis foto edw tha tis anebasoume?Tha elega an mporeis bebaia na kanoume ena thema to opoio na legete Photos p.x. k mesa na exoume px Arxwba k na postaroume ekei mono photos apo araxwba i sinantisi 3/12 px. mia idea eriksa oti sas boleuei.
Ανεβαστε ολες τις φωτογραφιες εδω μεσα και θα φτιαξω εγω μερικα albums με links για ευκολη προσβαση με ολες τις φωτογραφιες. Θα παρει λιγο χρονο αυτο, αλλα ανεβαστε τις εσεις εδω και θα το οργανωσω.

Οσο για την επομενη εκδρομη, μαλλον θα ειναι στο Πορτοχελι καθως ηταν δευτερο με διαφορα μιας ψηφου απο την Αραχωβα. Έχει και μια διαδρομη λουκουμι με στροφιλικια!
Reply
Old Nov 25, 2007 | 11:04 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,Nov 25 2007, 11:56 PM
8. Δημήτρη την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να φύγεις νωρίτερα
Χρηστο μου, επρεπε, δεν ηθελα... Sorry.. Δεν θα επαναλυφθει, το ορκιζομαι σε οτι εχω πιο Ιερο( το S μου!!!!)
Reply
Old Nov 25, 2007 | 11:09 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Nov 25 2007, 11:59 PM
Οσο για την επομενη εκδρομη, μαλλον θα ειναι στο Πορτοχελι καθως ηταν δευτερο με διαφορα μιας ψηφου απο την Αραχωβα. Έχει και μια διαδρομη λουκουμι με στροφιλικια!
Aααα κουφαλιτσες, στα μερη μου θελετε,εεεεε...??????

Ωραια ειναι προς Π.Χελι, αλλα εχει πολυ στροφιλικι και θα εχουμε γουργουρα απο τις ''υπαρξεις''.... Γιατι προς Αραχοβα δεν εχει τοσο στροφιλικι οσο εχει στη Επιδαυρο, Κολιακι,Τραχεια, Διδυμο...

Να ψηφησουμε ισως και για αλλη διαδρομη???
Reply
Old Nov 25, 2007 | 11:17 PM
energetic's Avatar
Registered User

Οχι!

Χεχε, ας δουμε τις φωτογραφιες πρωτα βρε παιδια και εχουμε να παμε σε πολλα μερη ακομα. Θα παμε πολλες εκδρομουλες, θα δειτε.
Reply
Old Nov 25, 2007 | 11:40 PM
energetic's Avatar
Registered User

Λοιπον ανεβασα ολες τις φωτογραφιες που εβγαλα απο τη καμερα μου σε ενα "Public Album" οπου και η 46 φωτογραφιες ειναι εδω.

Παρακατω σας δειχνω μονο 3 γενικες φωτογραφιες απο αυτες...

H παρεα...

Tα εργαλεια...

Το καφεδακι...

Δεν εχω κανει edit για τις πινακιδες, διοτι ειναι και πολλες οι ατιμες. Οποιον τον ενοχλει και θελει να κρυψω τη δικια του πινακιδα ας μου στειλει PM.

Φωτογραφιες απο τη ταβερνα δεν εχω οποτε ανεβαστε οσοι εχουν ή μπορειτε να μoυ στειλετε ολοι σας οσες φωτογραφιες εχετε στο s2000clubgr@yahoo.gr και εγω θα τις ανεβασω ολες στο Album που εφτιαξα.
Reply
Old Nov 26, 2007 | 12:02 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

Προς ΟΛΟΥΣ:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
πέρασα και νομίζω περάσαμε όλοι πάρα πολύ ωραία,
πήγαμε και γυρίσαμε μόνο με λίγα απρόοπτα και άξιζε 100%.
έχουμε ένα ωραίο club.

Άντε και στην επόμενη εκδρομή!!!
γεράσιμος

p.s. να σας πειράξω και λίγο....λίγο αργοί είναι μερικοί όμως....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:43 PM.