ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Αν και αργησα λιγακι λογω ανειλειμενων νυχτερινων υποχρεωσεων εχω να πω τα εξης:
Φοβερη η διαδρομη φανταστικη η παρεα με τα παιδια ο καιρος τελειος ολα πηγαν μια χαρα. Συγχαρητηρια για την οργανωση και κανονιστε η επομενη μας εκδρομη να ειναι προς τα μερη μου.
@MANOS
Με την σερβιτορα στην ταβερνα σε συζητηση που ειχαμε βρεθηκαμε να εχουμε κοινο γνωστο ( που εχει φτασει η φημη μου....) και οπως καταλαβαινεις ..........
ΥΓ. Μην βλεπετε τον vtec-man ετσι λιτοδιαιτο.ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ........
Φοβερη η διαδρομη φανταστικη η παρεα με τα παιδια ο καιρος τελειος ολα πηγαν μια χαρα. Συγχαρητηρια για την οργανωση και κανονιστε η επομενη μας εκδρομη να ειναι προς τα μερη μου.
@MANOS
Με την σερβιτορα στην ταβερνα σε συζητηση που ειχαμε βρεθηκαμε να εχουμε κοινο γνωστο ( που εχει φτασει η φημη μου....) και οπως καταλαβαινεις ..........
ΥΓ. Μην βλεπετε τον vtec-man ετσι λιτοδιαιτο.ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ........
Να πω και εγώ από μέρους μου ότι η εκδρομή ήταν φανταστική. Περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε και ελπίζω να επαναλήφθεί. Όλη η ηγεσία του forum έδωσε το παρών και οφείλω να το πω αυτό (νυν και πρώην Πρόεδρος, αντιπρόεδρος).Πραγματικά η παρέα ήταν εξαιρετική και χαίρομαι που έχω γνωρίσει τόσα παιδιά μέσα από το club για αυτό και μου τη σπάει υπερβολικά με ορισμένους που το συζητάω ότι τα θεωρούν μα@κ@#$ιες αυτά και γελούν ειρωνικά.
Μόνο μελανό σημείο αυτό με την αστυνομία. Δυστυχώς δεν ήμουν παρών, αφού συναντήθηκα με τα παιδιά μετά τα διόδια, αλλά από ότι έμαθα ο Μάνος καθάρισε
.
Μερικά σχόλια ακόμα.
1.Πολλά παιδιά ήταν πολύ γρήγοροι...
2.Ο Νικολάκης αισθάνεται καλύτερα σήμερα???
3.Ο Μάνος ως συνήθως έκλεψε την παράσταση
4.Πολλοί δεν φαίρνουνε αιθέριες υπάρξεις στις εκδρομές γιατί βρίσκουνε εκεί.....(ξέρουν αυτοί)
5.Λευτέρη στη φωτό που ανέβασες που είναι το S μου? Τα μαύρα και τα ασημί έχεις βάλει μόνο
. Θα νευριάσω και θα σου φέρω πράσινη κουκούλα για το S σου
6. Ο Heli έφαγε το καλύτερο πιάτο...
8. Δημήτρη την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να φύγεις νωρίτερα
7. Και άλλα πολλά που μου διαφέγουν τώρα
Μόνο μελανό σημείο αυτό με την αστυνομία. Δυστυχώς δεν ήμουν παρών, αφού συναντήθηκα με τα παιδιά μετά τα διόδια, αλλά από ότι έμαθα ο Μάνος καθάρισε
. Μερικά σχόλια ακόμα.
1.Πολλά παιδιά ήταν πολύ γρήγοροι...
2.Ο Νικολάκης αισθάνεται καλύτερα σήμερα???
3.Ο Μάνος ως συνήθως έκλεψε την παράσταση
4.Πολλοί δεν φαίρνουνε αιθέριες υπάρξεις στις εκδρομές γιατί βρίσκουνε εκεί.....(ξέρουν αυτοί)
5.Λευτέρη στη φωτό που ανέβασες που είναι το S μου? Τα μαύρα και τα ασημί έχεις βάλει μόνο
. Θα νευριάσω και θα σου φέρω πράσινη κουκούλα για το S σου
6. Ο Heli έφαγε το καλύτερο πιάτο...
7. Και άλλα πολλά που μου διαφέγουν τώρα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,Nov 26 2007, 12:31 AM
Marie tis foto edw tha tis anebasoume?Tha elega an mporeis bebaia na kanoume ena thema to opoio na legete Photos p.x. k mesa na exoume px Arxwba k na postaroume ekei mono photos apo araxwba i sinantisi 3/12 px. mia idea eriksa oti sas boleuei.

Οσο για την επομενη εκδρομη, μαλλον θα ειναι στο Πορτοχελι καθως ηταν δευτερο με διαφορα μιας ψηφου απο την Αραχωβα. Έχει και μια διαδρομη λουκουμι με στροφιλικια!
Originally Posted by S2000_FUN,Nov 25 2007, 11:56 PM
Originally Posted by energetic,Nov 25 2007, 11:59 PM
Οσο για την επομενη εκδρομη, μαλλον θα ειναι στο Πορτοχελι καθως ηταν δευτερο με διαφορα μιας ψηφου απο την Αραχωβα. Έχει και μια διαδρομη λουκουμι με στροφιλικια! 

Ωραια ειναι προς Π.Χελι, αλλα εχει πολυ στροφιλικι και θα εχουμε γουργουρα απο τις ''υπαρξεις''.... Γιατι προς Αραχοβα δεν εχει τοσο στροφιλικι οσο εχει στη Επιδαυρο, Κολιακι,Τραχεια, Διδυμο...
Να ψηφησουμε ισως και για αλλη διαδρομη???
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον ανεβασα ολες τις φωτογραφιες που εβγαλα απο τη καμερα μου σε ενα "Public Album" οπου και η 46 φωτογραφιες ειναι εδω.
Παρακατω σας δειχνω μονο 3 γενικες φωτογραφιες απο αυτες...
H παρεα...

Tα εργαλεια...

Το καφεδακι...

Δεν εχω κανει edit για τις πινακιδες, διοτι ειναι και πολλες οι ατιμες. Οποιον τον ενοχλει και θελει να κρυψω τη δικια του πινακιδα ας μου στειλει PM.
Φωτογραφιες απο τη ταβερνα δεν εχω οποτε ανεβαστε οσοι εχουν ή μπορειτε να μoυ στειλετε ολοι σας οσες φωτογραφιες εχετε στο s2000clubgr@yahoo.gr και εγω θα τις ανεβασω ολες στο Album που εφτιαξα.
Παρακατω σας δειχνω μονο 3 γενικες φωτογραφιες απο αυτες...
H παρεα...
Tα εργαλεια...
Το καφεδακι...
Δεν εχω κανει edit για τις πινακιδες, διοτι ειναι και πολλες οι ατιμες. Οποιον τον ενοχλει και θελει να κρυψω τη δικια του πινακιδα ας μου στειλει PM.
Φωτογραφιες απο τη ταβερνα δεν εχω οποτε ανεβαστε οσοι εχουν ή μπορειτε να μoυ στειλετε ολοι σας οσες φωτογραφιες εχετε στο s2000clubgr@yahoo.gr και εγω θα τις ανεβασω ολες στο Album που εφτιαξα.
Προς ΟΛΟΥΣ:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
πέρασα και νομίζω περάσαμε όλοι πάρα πολύ ωραία,
πήγαμε και γυρίσαμε μόνο με λίγα απρόοπτα και άξιζε 100%.
έχουμε ένα ωραίο club.
Άντε και στην επόμενη εκδρομή!!!
γεράσιμος
p.s. να σας πειράξω και λίγο....λίγο αργοί είναι μερικοί όμως....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
πέρασα και νομίζω περάσαμε όλοι πάρα πολύ ωραία,
πήγαμε και γυρίσαμε μόνο με λίγα απρόοπτα και άξιζε 100%.
έχουμε ένα ωραίο club.
Άντε και στην επόμενη εκδρομή!!!
γεράσιμος
p.s. να σας πειράξω και λίγο....λίγο αργοί είναι μερικοί όμως....