ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Originally Posted by kordelinos,Oct 23 2008, 06:08 PM
θα ειστε πολλοι μονοι σας??γιατι δουλευει η γυναικα και πρεπει ναρθω μονος..

Ασε την γυναικα και ελα η παρεα ειναι καταπληκτικη και θα κολλησεις τοσο πολυ που στην επομενη δε θα θες να τη φερεις μαζι
Ρε Δημητρη, σε ποιον τα λες τωρα αυτα και εσυ?
Λες και δεν ξερω πως παμε?
Λες και δεν εχω δει τι κανουμε στις εκδρομες?
Ξερω οτι οσοι μπορουν θα πηγαινουν ταπα και εγω στην βροχη το φοβαμαι χωρις λαστιχα. Να χα κανα VSA οκ, αλλα το μονο Vsa που παιζει ειναι τα χερια και τα ποδια... Δεν υπαρχει περιπτωση να διακινδυνεψω το S και εμενα για μια εκδρομη, ειπαμε!
Λες και δεν ξερω πως παμε?
Λες και δεν εχω δει τι κανουμε στις εκδρομες?
Ξερω οτι οσοι μπορουν θα πηγαινουν ταπα και εγω στην βροχη το φοβαμαι χωρις λαστιχα. Να χα κανα VSA οκ, αλλα το μονο Vsa που παιζει ειναι τα χερια και τα ποδια... Δεν υπαρχει περιπτωση να διακινδυνεψω το S και εμενα για μια εκδρομη, ειπαμε!
Το ξερω, αλλα αν βρεχει δεν υπαρχει πιθανοτητα να τρεχω... Αν καποιοι θελουν να φυγουν μπροστα, ας φυγουν.. Αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα πηγαινουμε μαζι. Αν ριχνει καρεκλοποδαρα φυσικα, λογικο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν θα ερθουν... Αλλα δεν θα βρεχει, εχω κανει συμφωνια!!
Τώρα φταίω εγώ Δημήτρη (LOCAL S)?
Τα λόγια σου μεταφέρω...
Και μετά.....
Κόψε το γάμο σε χαλάει σου λέω......Εχεις αρχίσει και τα χάνεις.......
Τα λόγια σου μεταφέρω...
Οσοι νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι επειδη εχουν πολλα μαραφετια και tunerια πανω στο S τους, θα μας το δειξουν στην αναβαση προς Φενεο στις 2 Νοεμβρη!
Ρε Θεοδοση, δεν θα κανουμε αγωνες, εκδρομη παμε...
Αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα πηγαινουμε μαζι.
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 24 2008, 12:13 AM
Τώρα φταίω εγώ Δημήτρη (LOCAL S)?
Τα λόγια σου μεταφέρω...
Και μετά.....

Τα λόγια σου μεταφέρω...
Και μετά.....