Βολτίτσα σε πίστα..
Originally Posted by Nabu' date='Jan 7 2009, 05:41 AM
Τι γέλιο και αυτό!!! Το βλέμμα του Μάκη ήταν όλα τα λεφτά!!
Για αυτό μετά ήθελε να το πάρει μια "βόλτα" το δικό σου! Και καλά για να το ακούσει απο μέσα
Για να είμαι Ontopic όμως. Ούτε για ρακόμελα θα έρθω εγώ!! Λέω ΟΧΙ σε άλλο ΑΛΚΟΟΛ!!
Για αυτό μετά ήθελε να το πάρει μια "βόλτα" το δικό σου! Και καλά για να το ακούσει απο μέσα
Για να είμαι Ontopic όμως. Ούτε για ρακόμελα θα έρθω εγώ!! Λέω ΟΧΙ σε άλλο ΑΛΚΟΟΛ!!

αυτο ηταν το δικο μου..
και αυτο των αλλων οταν καναμε οι δυο μας το drift-κολπο με την ονομασια greek-τροΜπετο..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Επιτελους το αμαξι στριβει κανονικα χωρις να πεταει πια μουρες, ας ειναι καλα τα νεα μπροστινα λαστιχα. Το τι χρονο εχανα σε καθε στροφη ειναι απιστευτο, δεν χρονομετρησαμε αλλα καμια σχεση με πριν, τουλαχιστον αυτη την αισθηση ειχα. Καναμε και αλλαξοκ0λ13$ με τον oxtros και πηρε αυτος το S μου και εγω το Z του. Η πλακα ειναι οτι ειχα εγω το Ζ του με το ESP ανοικτο και εψαχνα να βρω να το βγαλω εκτος. Λοιπον, με το ESP πρεπει να εισαι εντελως ασχετος για να χασεις τον ελεγχο. Τελικα το βρηκα και το εβγαλα και μετα... βρουμ βρουμ.
Καλα ηταν αλλα το S δεν το αλλαζω.
Η συνεχεια ειχε ρακομελο, μεζεδες, μπυρες, και ξανα ρακομελα. Καλα ηταν, χασατε οσοι δεν ηρθαν.
Καλα ηταν αλλα το S δεν το αλλαζω.
Η συνεχεια ειχε ρακομελο, μεζεδες, μπυρες, και ξανα ρακομελα. Καλα ηταν, χασατε οσοι δεν ηρθαν.
Thread
Forum
Replies
Last Post
714s2k
California - Southern California S2000 Owners
2
Sep 4, 2008 09:31 AM