ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
1) Stradale +2
2) Eddiex +1
3) Package + 1
4) Dimitrisss + η βασιλοπιτα
5) Orienta +1
6) Maniatis +1
7) Thanasis2k
8) Local +2
9) Nabu +1
10) T.I.N.T + μοναξιά και δυστυχία lol.gif
11) Religion +1
12) Ismene
13) Lixoudis
14) Rednikos +1
15) Stratos
16) Leftis
17) Manos2k +1
18)vmitris +1
19) Uma +1 (τον βάζω εγώ γιατί λείπει στο εξωτερικό το παιδί)
20)Gremakis +1 (τον βάζω και αυτόν γιατί έτσι γουστάρω)
2) Eddiex +1
3) Package + 1
4) Dimitrisss + η βασιλοπιτα
5) Orienta +1
6) Maniatis +1
7) Thanasis2k
8) Local +2
9) Nabu +1
10) T.I.N.T + μοναξιά και δυστυχία lol.gif
11) Religion +1
12) Ismene
13) Lixoudis
14) Rednikos +1
15) Stratos
16) Leftis
17) Manos2k +1
18)vmitris +1
19) Uma +1 (τον βάζω εγώ γιατί λείπει στο εξωτερικό το παιδί)
20)Gremakis +1 (τον βάζω και αυτόν γιατί έτσι γουστάρω)
Λοιπόν για να είμαστε ξεκάθαροι.
Όσοι θα έρθουν στην κοπή της πίτας θα συμμετέχουν στα σύνολο των μπουκαλιών και του finger food που μπορεί να κανονιστεί (αυτό δεν το ξέρω ακόμα). Και για να μην τρομάζεται το ποσό αυτό θα είναι πολύ μικρό. Όσο για τα μπουκάλια ελάτε από νωρίς για να πείτε τη γνώμη σας ώστε να υπάρχει πληθώρα διαφορετικών στο τραπέζι και να καλύψουμε αν όχι όλες τις περισσότερες προτιμήσεις σε ποτά
Οποιοσδήποτε θέλει άλλο ποτό απλά θα τον σημειώνει ο σερβιτόρος και θα το πληρώνει ξεχωριστά πέρα από το ποσό του συνόλου
Συγνώμη αν αυτό είναι πρόβλημα για ορισμένους απλά δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουμε τόσα άτομα, τι θα πάρει ο καθένας και από προσωπική εμπειρία διαφορετικά θα δημιουργηθεί πρόβλημα
Ευχαριστώ
Όσοι θα έρθουν στην κοπή της πίτας θα συμμετέχουν στα σύνολο των μπουκαλιών και του finger food που μπορεί να κανονιστεί (αυτό δεν το ξέρω ακόμα). Και για να μην τρομάζεται το ποσό αυτό θα είναι πολύ μικρό. Όσο για τα μπουκάλια ελάτε από νωρίς για να πείτε τη γνώμη σας ώστε να υπάρχει πληθώρα διαφορετικών στο τραπέζι και να καλύψουμε αν όχι όλες τις περισσότερες προτιμήσεις σε ποτά
Οποιοσδήποτε θέλει άλλο ποτό απλά θα τον σημειώνει ο σερβιτόρος και θα το πληρώνει ξεχωριστά πέρα από το ποσό του συνόλου
Συγνώμη αν αυτό είναι πρόβλημα για ορισμένους απλά δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουμε τόσα άτομα, τι θα πάρει ο καθένας και από προσωπική εμπειρία διαφορετικά θα δημιουργηθεί πρόβλημα
Ευχαριστώ
List Update:
S2000Fun +1
Eddiex +1
Stradale +2
Package +1
Dimitrisss
Orienta +1
Maniatis +1
Thanassis
Locals +2
Nabu +1