Μια εκδρομουλα... προς Λιμνη Τσιβλου & Ζαρουχλα
Originally Posted by Nabu,Mar 17 2009, 03:53 AM
Ειδικά στην φωτογραφία που είσαι με ανοιχτές αγκάλες, φαίνεσαι ΄λιλιπούτιος δίπλα στο κτήνος τον Αντώνη!!
Αδικείται το παλικάρι
Παίρνω όλη τη λάμψη ο άτιμος
Originally Posted by package,Mar 17 2009, 05:34 AM
Η φωτογραφία με τον Αντώνη να χάνεται στο ηλιοβασίλεμα μου θυμίζει σκηνή από την ταινία ''Ο μοναχικός καβαλάρης'' ή κ@υλιάρ#ς ήταν? Δεν θυμάμαι.
Χάσιμο δικέ μου
Αλλά που να καταλάβεις. Όταν γύριζα εγώ πιοτικό κινηματόγραφο (είμαι κουλτούρα και φαίνεται) εσύ έβλεπες για πρώτη φορά τα στρουμφάκια που τα δείχνανε 3η επανάληψη στην ΕΡΤ2.
(το ότι είμαστε συνομήλικοι είναι μία μικρή λεπτομέρεια
- γενικά είμαι πολύυυυυυ μπροστά - εγώ και ο Δανιήλ
)
Originally Posted by lalakis2000,Mar 17 2009, 04:26 PM
Βασικά Πακέτο η ταινία λέγεται 'Ο Πα-Λούκι Λουκ και η άγρια στύση'. Και πολύ κλάαααααααααμα ρε παιδάκι μουυυυυυυυ
Χάσιμο δικέ μου
Αλλά που να καταλάβεις. Όταν γύριζα εγώ πιοτικό κινηματόγραφο (είμαι κουλτούρα και φαίνεται) εσύ έβλεπες για πρώτη φορά τα στρουμφάκια που τα δείχνανε 3η επανάληψη στην ΕΡΤ2.
)
Χάσιμο δικέ μου
)
Λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τελικα ειμαι κι εγω μπροστα απο την εποχη μου, και κατι ηξερα τοτε που ανεβασα το παρακατω τοπικ...
Τιτλοι ερωτικων ταινιων!
Να σας κανω μια διορθωση, και ενημερωνω οτι ο σωστος τιτλος της ταινιας ειναι "Ο ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ (ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤ1ΣΗ)".
Τιτλοι ερωτικων ταινιων!
Να σας κανω μια διορθωση, και ενημερωνω οτι ο σωστος τιτλος της ταινιας ειναι "Ο ΠΑΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ (ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤ1ΣΗ)".