When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάμε καμιά εκδρομούλα γιατί πολύ κάτσαμε...
Αναλόγως αν θα είναι 1ήμερη η 2ήμερη (ή και τα 2 ) έχω να προτείνω τα εξής:
1ήμερη στον Πόρο τώρα που ακόμα κρατάει ο καιρός και θα είναι ωραία. Γνωρίζουμε όλοι περίπου τη διαδρομή και το τι θα δούμε νομίζω.. Είναι κοντά, είναι παραθαλάσσιο, θα φάμε καλά, θα πιούμε καλά και όλα τα σχετικά συν, το κυριότερο, είναι ωραία διαδρομή!
2ήμερη στο Κρίκελλο, στο Καρπενήσι που είναι ορεινά, έχει τρομερές διαδρομές αλλά και πολύ ωραία τοπία. Μπορούμε να βρούμε οικονομικά και ωραία ξενοδοχεία και καταπληκτικό φαγητό. Απέχει 31χλμ απ το Καρπενήσι (γύρω στις 3.5 ώρες δρόμος δλδ), είναι σε υψόμετρο 1.100μ περίπου και είναι κοντά στο Μικρό και στο Μεγάλο Χωριό. Διαδρομές μέσα στα έλατα, στον Κρικελλοπόταμο και γενικά σε πολύ πράσινο και στροφιλίκι. Πολλά και ωραία μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε και γενικά να περάσουμε σούπερ!!!
Για τη μεν 1ήμερη προτείνω ενδεικτικά να γίνει την Κυριακή στις 27 του μηνός, σε 2 Κυριακές δλδ.
Για τη δε 2ήμερη προτείνω το ΣΚ 17-18 Οκτωβρίου ή το 24-25 Οκτωβρίου.
Για δέλεαρ να και μερικές φώτο απ το Κρίκελλο..
Η πλατεία..
Το χωριό με χιόνια. Δεν θα έχει βέβαια αλλά, απ την άλλη, αν είχε δεν θα μπορούσαμε να πάμε..