Apopse Vasilop
Trending Topics
Παιδια συγγνωμη για χθες αλλα ξαπλωσα λιγο το απογευμα να ξεκουραστω και ξυπνησα αρρωστος και ειμαι ακομα αρρωστος.
Ενημερωσα παντως καποιους που μιλησαμε οτι δεν θα μπορεσω να ερθω αν και το ηθελα πολυ και ειχα ετοιμασει και το S για μαχη.
Εμαθα επισης οτι ειχε πολυ κοσμο και δυνατα αυτοκινητα απο τα οποια δεν πατησε κανενα. Αν δεν πατησω εγω δεν παταει κανενας αλλος δλδ?
Τελοσπαντων, κατι θα γινει σημερα που θα ερθει και ο Ψαλιδας.
Ενημερωσα παντως καποιους που μιλησαμε οτι δεν θα μπορεσω να ερθω αν και το ηθελα πολυ και ειχα ετοιμασει και το S για μαχη.
Εμαθα επισης οτι ειχε πολυ κοσμο και δυνατα αυτοκινητα απο τα οποια δεν πατησε κανενα. Αν δεν πατησω εγω δεν παταει κανενας αλλος δλδ?
Τελοσπαντων, κατι θα γινει σημερα που θα ερθει και ο Ψαλιδας.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Και οι δυο την αρπαξαμε, μαλλον το aircondition φταιει. Εγω ειμαι ετσι απο προχθες αλλα μια βολτουλα την εκανα χθες. Πηγα απο Destiny για 10 λεπτα και μετα στο Λαιμο. Στο Λαιμο, δεν εχω ξαναδει τοσο κοσμο, εχει γινει χειροτερος απο το ΣΕΦ.
Περαστικα φιλε μου, εγω ΣΚ θα παω Ναυπλιο κι ας ειμαι με πυρετο. Κυριακη εχω σεμιναριο και γαμο μαζι, ευτυχως θα μοιρασω υποχρεωσεις με τους δικους μου, παλι καλα.
Περαστικα φιλε μου, εγω ΣΚ θα παω Ναυπλιο κι ας ειμαι με πυρετο. Κυριακη εχω σεμιναριο και γαμο μαζι, ευτυχως θα μοιρασω υποχρεωσεις με τους δικους μου, παλι καλα.