ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB
Originally Posted by divs2000' date='Mar 23 2007, 04:39 PM
I protasi tou eddiex ine kali, efoson 8eloume kati kontino.
Αλλα για τα παιδια του Βορρα πρεπει να κανονισουμε οντως κατι καλο να βρεθουμε!
Παντως αμα ειναι να συμφωνισουμε ολοι (για βιλλια) να πουμε για να ρωτησω και να κανουμε και καμια κρατηση. Μην παμε ξεβρακωτοι στ' αγγουρια! Για το φαι πιο πολυ.
Κι εγώ συμφωνώ να πάμε αυτή την φορά σ' ένα μέρος που να μπορούν να έρθουν και τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα. Ο Μπράλλος δεν νομίζω ότι είναι ένας προορισμός που θα βόλευε μια τέτοια πανελλαδική συνάντηση καθ' ότι είναι πολύ μακριά από την θεσσαλονίκη κι από τις άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να μοιραστεί πιο δίκαια η διαδρομή και κατά την γνώμη μου ένας προορισμός που θα εκπλήρωνε μια τέτοια απαίτηση θα ήταν ο Βόλος. Από την Αθήνα είναι περίπου 3 ώρες και κάτι λιγότερο απο Θεσσαλονίκη αν εκτιμώ σωστά. Έχει φοβερά ουζερί να φάμε το μεσημέρι κι ωραία cafe τα οποία συνδυάζονται με θέα στην θάλασσα και ανοιξιάτικο αεράκι. Απαιτεί φυσικά ύπνο νωρίς το προηγούμενο βράδυ γιατί θα πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο πιο νωρίς απ΄ότι στις συνήθεις εκδρομές μας. Δεν ξέρω πως το βλέπετε σαν ιδέα....Ας πουν την γνώμη τους και τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα...
Ημερομηνία της εκδρομής ορίζεται η 15η Απριλίου ημέρα Κυριακή.
Ημερομηνία της εκδρομής ορίζεται η 15η Απριλίου ημέρα Κυριακή.
Eδω την αλλη φορα στην Χαλκιδα αλλοι φτασανε σε μιση ωρα, αλλοι σε 45 λεπτα και αλλοι σε 1 ωρα ενω ξεκινησαμε ολοι μαζι. Καταλαβαινετε τι εχει να γινει μεχρι τον Βολο. Οι μισοι θα φτασουμε χωρις πινακιδες , επισης αποκλειεται να μπορεσουμε να οργανωθουμε σωστα. Για μονοημερη ο Βολος ειναι πολυ μακρια παιδια. Καταλαβαινω οτι ειναι και τα παιδια απο πανω αλλα αμα θελετε για τοσο μακρια ας την κανουμε καποια στιγμη διημερη να μεινουμε και το Σαββατο εκει δηλαδη. Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει να κανω τοσα χιλιομετρα σε μια μερα μεσα , χωρια την κινηση της επιστροφης το βραδυ ,αν εχει καλο καιρο. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, οτι για μονοημερες δεν λεει πανω απο 2 ωρες max διαδρομη.
Αν και είμαι από τον Βόλο (και δεν μπορώ ίσως να είμαι αντικειμενικός μιας και άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου...) νομίζω ότι είναι ιδανική λύση για τους περισσότερους από εμάς αφού όπως είπε και ο Δημήτρης βολεύει να μοιραστεί η απόσταση! Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι επιλέγεται από τα περισσότερα αυτοκινητιστικά clubs σαν τόπος πανελλήνιων συναντήσεών τους (σαν Redliners έχουμε ήδη συναντηθεί εκεί 1 φορά)! Όσον αφορά τώρα φαγητό, καφέ, διαμονή, κτλ. νομίζω ότι η πόλη μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας. Επίσης αν καταφέρουμε να έχουμε καλό καιρό η cabrio βόλτα μας στα ορεινά-παραλιακά μέρη του Πηλίου με τις στροφοδιαδρομές του νομίζω ότι θα καλύψει κάθε απαιτητικό!
Originally Posted by tkal_s2k' date='Mar 26 2007, 12:51 AM
Παιδια ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, οχι αλλο Ναυπλιο, καλυτερα χιλιομετρα παραπανω παρα να ξαναπαω Ναυπλιο. !!!
Έχω παέι πολλές φορές και το βαρέθηκα. Έπειτα γίατί να μην πάμε και κάπου αλλού. Στα ίδια και στα ίδια θα πηγαίνουμε?Πάντως αν επιλέξουμε διαδρομή με πολλή Εθνική, μην περιμένετε να πάμε παρέα. Αυτό που λέει ο Γιώργος είναι αλήθεια. Θα ανοίγουμε ο ένας με τον άλλο και θα φτάσουμε παρέες - παρέες. Στάνταρ! Ενώ αν είναι επαρχιακή οδός και στριφτερή δε θα φύγει κανένας.
Όπου και να ειναι πάντως εγώ θα έρθω.