ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB
Originally Posted by patriot_S2K,May 3 2007, 03:03 AM
AA και στη Slk αν δε κάνω λάθος το ESP δεν απενεργοποιείται εντελώς, μόλις φύγει το αμάξι ξαναμπαίνει....αντε γειά!
Μιλάμε για τρελλές πάντες η Μερσέντα
Originally Posted by patriot_S2K,May 3 2007, 03:03 AM
AA και στη Slk αν δε κάνω λάθος το ESP δεν απενεργοποιείται εντελώς, μόλις φύγει το αμάξι ξαναμπαίνει....αντε γειά!
Στο Πορτο Χέλι πηγαίνω όταν πάω Σπέτσες που έχουμε σπίτι, και αράζουμε το αμάξι Κόστα. Τωρα λιγο με τη δουλειά είμαι πιεσμένος, μολις χαλαρώσω λίγο σου ερχομαι για καφεδια, και περναμε απένατι Σπέτσες για ένα ποτακι στο Mercedes
Στο Πορτο Χέλι πηγαίνω όταν πάω Σπέτσες που έχουμε σπίτι, και αράζουμε το αμάξι Κόστα. Τωρα λιγο με τη δουλειά είμαι πιεσμένος, μολις χαλαρώσω λίγο σου ερχομαι για καφεδια, και περναμε απένατι Σπέτσες για ένα ποτακι στο Mercedes

Το σοου ειναι οτι στο Π.Χελι & Κρανιδι κυκλοφορουν τουλαχιστον 6 CLK(τις οδηγουν κυριες!!!) & 3 Z4 locals...!!! S κανενα!!!
Αντε να βρεθουμε, να κανουμε να μας ''ακουσει'' το χωριο!!!!
Originally Posted by Psilos,May 3 2007, 03:10 AM
Αφαιρείς τη σχετική ασφάλεια και ξυπνάει ο...Αγγελίδης μέσα σου

Η 2λιτρη δεν ''παει'' μια... Μονο η 3λιτρη, αστα.....
Aν αφαιρέσεις την ασφάλεια (από την ασφαλειοθήκη εννοώ) δε λειτουργεί καθόλου το ESP.
Το δοκίμασαν κάτι γνωστοί μου σε SLK 200 και SLK 350 και οι άνθρωποι βρήκαν την υγειά τους
Η 200άρα κωλιάζει κυρίως σε γλιστερό οδόστρωμα, η 350 παντού!
Το δοκίμασαν κάτι γνωστοί μου σε SLK 200 και SLK 350 και οι άνθρωποι βρήκαν την υγειά τους
Η 200άρα κωλιάζει κυρίως σε γλιστερό οδόστρωμα, η 350 παντού!
Σιγουρα γινεται στην καινούργια? γιατί νομιζω μονο με συνδεση στον εγκέφαλο οπώς έκανε ο Tiff στο fifth gear. Και να ισχυει κάτι τετοιο δεν έχει μπλοκέ και το setup της ανάρτησης δεν είναι τοσο σπόρ όσο θα ήθελε ένας "Οδηγός" roadster αλλά τόσο σπόρ για να ικανοποιεί τους τυπικούς "πελάτες" της mercedes .Τέλος μην ξεχνας ότι 8/10 που οδηγούν slk είναι Γυναίκες...
το S πόσες γυναίκες το οδηγούν? Βγήκαμε ligo offtopic .