Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Drift day.. 25η Μαρτίου- Σέσι στο Κορωπί

Thread Tools

Old Mar 29, 2009 | 09:05 AM
package's Avatar
Registered User

Καλά περάσαμε και σήμερα. Καθόλου κόσμος να ενοχλήσει. Η ''πίστα'' όλη δικιά μας. Είχαμε και μια θεαματική έξοδο. Άλλη μια εκεί και άλλη μια καρτόδρομο και θα πάω με τις ζάντες σπίτι.
Reply
Old Mar 29, 2009 | 02:16 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ποιοι πήγατε ρε παιδιά?
Reply
Old Mar 29, 2009 | 03:37 PM
package's Avatar
Registered User

ΕΓΩ
Reply
Old Mar 29, 2009 | 03:40 PM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Originally Posted by package,Mar 29 2009, 07:05 PM
Καλά περάσαμε και σήμερα. Καθόλου κόσμος να ενοχλήσει. Η ''πίστα'' όλη δικιά μας. Είχαμε και μια θεαματική έξοδο. Άλλη μια εκεί και άλλη μια καρτόδρομο και θα πάω με τις ζάντες σπίτι.
Αφου σου εχω πει πως δεν κανεις για αυτη τη δουλεια,κατσε σπιτι και παιξε κανενα playstation,δες καμια ταινια ή πλυνε το αμαξι
Reply
Old Mar 29, 2009 | 03:42 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by package,Mar 30 2009, 01:37 AM
ΕΓΩ
Reply
Old Apr 6, 2009 | 12:13 AM
TasosR's Avatar
Registered User

Κυριακη πρωι πρωι λεω δεν παω στην "πιστα" για προπονηση?
Τυπωσα τον κατατοπιστικοτατο χαρτη που ανεβασε ο Ηλιας και βουρ!
Το βρηκα πιο ευκολα απο οτι νομιζα εκτος απο το σημειο που απο την Αδριανου μπαινεις δεξια στην Αγ. Ασωματων. Εκει θελει λιγο προσοχη γιατι καποιοι καφροι εχουν βαλει διαφημιστικα πανω στην πινακιδα.
Η "πιστα" ολη δικη μου εκτος απο εναν αερομοντελιστη που πεταγε ενα ελικοπτερακι.
Πρωτη φορα στη ζωη μου ντριφτ και το διασκεδασα παρα πολυ. Δεν ειναι και τοσο ευκολο τελικα.. Προσπαθουσα να εχω το βλεμμα μου οσο το δυνατον μακρυτερα και οχι στο καπο του αυτοκινητου για να εχω αισθηση του χωρου.
Το πιο σημαντικο ειναι οτι ο "ντριφτερ" πρεπει να ξερει που ειναι στραμμενες οι ροδες του και τι θα γινει οταν απο τη μια πλευρα βρει προσφυση και γυρισει αποτομα απο την αλλη.
Πολυ χρησιμο σχολειο παιδια..
Επισης να αναφερω οτι το μερος ειναι απολυτα ασφαλες για το αυτοκινητο αλλα και απο αδιακριτα (μπλε στρουμφισια ) ματια!
Εμφανιστηκε ομως και κατι περιεργο που δεν το εχω ξαναδει. Οταν απενεργοποιησα το VSA εμφανιστηκε οπως παντα το γνωστο σημαδακι στο καντραν. Μετα απο κανα 10λεπτο συνεχους ντριφτ αναψε στο καντραν και η λεξη VSA μαζι με το παραπανω σημαδακι.
Πατησα το κουμπι αλλα τιποτα! Δεν μπορουσε να ενεργοποιηθει παλι. Το σβηνω, ξαναβαζω μπρος και ολα καλα.
Στην επιστροφη το VSA δουλευε κανονικα..
Τι διαολο ειναι αυτο?
ΥΓ. Thanks Ηλια!
Reply
Old Apr 6, 2009 | 01:36 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Αν μου επιτρέπεται θα κάνω ένα long guess αλλά να εξηγήσω αμέσως γιατί...

Όλα τα ESP,DSC,VSA,VGA κτλ λειτουργούν συνήθως με σήματα που πάιρνουν απο τους αισθητήρες του ABS.

Στο Smart, το οποίο ήταν ο Βασιλιάς των ηλεκτρονικών μπλιμπλικιών, συνέβαινε το εξής. Σε καταστάσεις μεγάλης απώλειας τριβής απο την άσφαλτο π.χ. παγο, αρκετά βρεγμένο οδόστρωμα, όπου ο οδηγός το κυνηγούσε να σπινάρει για παντιλίκια κτλ, τύχαινε κάποιος απο τους αισθητήρες να διαβάσει στον έναν τροχό μεγαλύτερη ή μικρότερη ταχύτητα απο τους άλλους. Σαν αποτέλεσμα δημιουργούσε "σφάλμα" στον εγκέφαλο που δεν προλάβαινε να αυτοδιορθώσει και εν συνεχεία άναβε το λαμπάκι του ABS στο καντράν.

Αυτομάτως είχες ένα αμάξι χωρίς ABS, πλήρες απενεργοποιημένο το ESP (με το πάτημα του κουμπιού ουσιαστικά απενεργοποιούταν το Traction Control μονο) με φοβερά νευρική συμπεριφορά και πολύ κακή απόδοση στα φρένα λόγω ελάχιστου βάρους στο μπροστινό σύστημα.

Αυτό επίσης το έκανε όταν το αμάξι έπαιρνε μεγάλες γωνίες πάνω σε ντρίφτ, για κάποιο λόγο.

Μήπως αυτό που σου εμφάνισε ήταν κάτι παρόμοιο, ασχέτως ώρας, λόγω κάποιας μεγάλης ματσακωνιάς που μπορεί να έγινε την ώρα που ντρίφταρες.

Δεν σημαίνει ότι δεν είχες ABS γιατί στο Honda λογικά θα λειτουργεί κάπως διαφορετικά, αλλά σίγουρα το ότι στο τέλος πάταγες το κουμπί και δεν άκουγε σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε ακριβώς καλά
Reply
Old Apr 6, 2009 | 01:43 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Nabu, την ημερα που καναμε τα drifts, σβουριλικια στην αλανα, με τις πορτες ανοιχτες μετα που εφυγα, αναψε η λυχνια του ΑBS για το λογο που ανεφερες. Στο πρωτο φρεναρισμα η λυχνια του ABS εσβησε.
Reply
Old Apr 6, 2009 | 01:44 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Συμφωνω με nabu...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:49 AM.