Drift etc στο Λιμάνι του Πειραιά
εγω ενα τετοιο ωραιο το ειχα κανει με ενα civic του 90' το 93 φανταρος με 3ωρη αδεια για να ψηφισω καθ'οδον στην γκομενα που περιμενε σπιτι με ανοιχτες 'αγκαλες'... μπηκα σε μια στροφη με τα οσα, και στην εξοδο ημουν με τις πορτες, σανιδα το γκαζι και αναποδο αλλα ενω πηγαινε να μαζεψει το εχανα απο την αλλη, στο τελος καταντησα να σκαω στο πεζοδρομιο σαν τον κυριο στο βιντεο... ουτε που σταματησα... συνεχισα και οταν σταματησα στον προορισμο μου χεσμενος κοιταζα την λαμαρινα... τιποτα ελεγα απο μεσα μου δεν επαθε το μπουρδελο... μεχρι που παρκαρα κανονικα και περπατησα λιγο πιο κατω και γυρισα να το δω...
_____
/____\
\\-----[]
Παντως το 'ηθικο' μου δεν επεσε καθολου!!!
_____
/____\
\\-----[]
Παντως το 'ηθικο' μου δεν επεσε καθολου!!!
@ Amaretos : Ειναι απο την απεναντι μερια του λιμανιου, στο Χατζηκυριακειο, στο τερμα των μπλε λεωφορειων, μετα τον Αγιο Νικολαο.
@ PanosS : Ποτε θες να σε παρω??? Το βραδυ, αυριο το πρωι ...???
Το βραδυ θα ειμαι ΑΒ. Αν περασεις τα λεμε και εκει.
@ PanosS : Ποτε θες να σε παρω??? Το βραδυ, αυριο το πρωι ...???
Το βραδυ θα ειμαι ΑΒ. Αν περασεις τα λεμε και εκει.
Originally Posted by gre165-makis,Nov 13 2009, 04:35 PM
Παντως πιστευω σε εκεινη την στροφουλα,οπως τι βλεπω,ολο και καποιος Ελληνας ''χερας'' θα παει να κανει τον Κουστο.
Και μετά σκέφτηκα αυτό ακριβώς που είπε ο Μάριος.....
Καλά πόσα κιλά μ@λ@κες είναι για να κάνουν στο συγκεκριμένο σημείο τον αγώνα;;;
Maniatis στήσε κάμερα στο συγκεκριμένο σημείο...πιστεύω οτι "θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές"
Παρεπιπτόντως διαβάστε τι γράφουν στο πρώτο link που έχει ποστάρει ο Πάνος....
Ο άλλος έγραψε (για πλάκα αλλά ούτε στην πλάκα δεν τα λες αυτά
)...."Εγω προτεινω να υπαρχουν δυο Superfast που λογικα θα ειναι και χορηγοι, με ανοιχτες μπουκαπορτες και τα αυτοκινητα να μπαινοβγαινουν, οπως τα βιντεο του κου Ken Block..."
Ε Λ Ε Ο Σ
Eγώ πάντως τώρα τελευταία που μίλησα με έναν πσαρά του Αργοσαρρονικκού μου είπε ότι έχει μια τετράδα ζάντες 07 σε πολύ καλή κατάσταση (με εξαίρεση κάτι φύκια και κάτι μαριδούλες).
Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει Pm.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Originally Posted by lalakis2000,Nov 27 2009, 07:03 AM
Eγώ πάντως τώρα τελευταία που μίλησα με έναν πσαρά του Αργοσαρρονικκού μου είπε ότι έχει μια τετράδα ζάντες 07 σε πολύ καλή κατάσταση (με εξαίρεση κάτι φύκια και κάτι μαριδούλες).
Επισης επειδη δεν εχω χρηματα θα με ενδιεφερε και μια 4αδα λαστιχα εστω και απο τον ντοκο καποια που εχω δει σε καλη κατασταση.Θα κανεις κατι?ευχαριστω