DRIFT EVENT
Οι 5 καλύτεροι Ιάπωνες D1GP drifters συναντούν τους καλύτερους Έλληνες Το event του καλοκαιριού! Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 και Δευτέρα 18 Ιουνίου. Αυτά τα τρία απογεύματα θα ανεβάσουν τρελά τον πήχη δίνοντας νέο νόημα στις έννοιες θέαμα, high speed drifting και διασκέδαση. Η Future Promotions διοργανώνει για άλλη μια φορά ένα μοναδικό event, στα Μέγαρα, όπως δεν τα έχετε δει ποτέ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Originally Posted by eddiex,Jun 17 2007, 11:44 PM
Παλιο Κλεφτη!!!
να τους δείξεις πως κάνουν Drift.
Και που 'σε;
καλύτερα μην έρθεις με τη στολή του ninja
γιατι και αυτοι είναι ninja, γνήσιοι Japan
και όχι ιμητασιόν σαν και 'σενα.
Χωρις πλακα θα παω σημερα! Θα ξεκινησουμε κατα της 4:30 απο καλλιθεα και θα παω παρεα με αλλο ενα ΜΑΥΡΟ S2000. Θα εισαι και εσυ?
Και οσο για τα Ninja, κοιτα να δεις πως θα με υποδεχτουνε γιατι τους ξερω απο το Θιβετ αυτους και πιναμε καφε εχθες στον Ολυμπο! Δεν ειμαι Ιμιτασιον, δεν χρειαζεται να εισαι Κιτρινος και να εχεις μισο κλειστα ματια για να εισαι Ninja! Αντε αμα ειναι τα λεμε Μεγαρα.
Κανενας αλλος που θα ερθει? Προεδραρα εσυ θα εισαι? Αντε Ds να εισαι και εσυ να δωσεις το Παραδειγμα της Βελτιωσης στην Ελλαδα! Να δουνε οι Japs το Saki σου και να φρικαρουν!
Και οσο για τα Ninja, κοιτα να δεις πως θα με υποδεχτουνε γιατι τους ξερω απο το Θιβετ αυτους και πιναμε καφε εχθες στον Ολυμπο! Δεν ειμαι Ιμιτασιον, δεν χρειαζεται να εισαι Κιτρινος και να εχεις μισο κλειστα ματια για να εισαι Ninja! Αντε αμα ειναι τα λεμε Μεγαρα.
Κανενας αλλος που θα ερθει? Προεδραρα εσυ θα εισαι? Αντε Ds να εισαι και εσυ να δωσεις το Παραδειγμα της Βελτιωσης στην Ελλαδα! Να δουνε οι Japs το Saki σου και να φρικαρουν!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ... ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΡΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ 5,30 Η ΩΡΑ! ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ S2000 ΜΑΥΡΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! 
Και για οσους δεν με ξερουν... Ειμαι αυτος εδω κατω για να με αναγνωρισετε σημερα! (Θα ειμαι χωρις το κρανος)

Και για οσους δεν με ξερουν... Ειμαι αυτος εδω κατω για να με αναγνωρισετε σημερα! (Θα ειμαι χωρις το κρανος)

Trending Topics
Με το εισιτήριο θα μπεις σε κλήρωση και θα έχεις πολλές πιθανότητες να δεθείς στο δεξί bucket των αγαπημένων σου αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Χθές στα Μεγκάρα απλά ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
Το βράδυ φεύγοντας από εθνική οδο
δεν ήθελα ούτε το γκάζι να πατήσω, γύρισα με 70 χλμ. και δεξια λωρίδα.
Αυτά που είδαμε εκεί δε τα έχουμε ξαναδεί.
Για πές eddiex για τα κουλάδια που είδαμε;
Χάλια ε;
Όσο για τη κλήρωση για να είσαι συνοδηγός στους Japanese,
Π@Π@ΡΙΑ μέντολες.
Για να μη πω όλοι, οι περισσότεροι ήταν οι γνωστοι του γνωστού.
Το βράδυ φεύγοντας από εθνική οδο
δεν ήθελα ούτε το γκάζι να πατήσω, γύρισα με 70 χλμ. και δεξια λωρίδα.
Αυτά που είδαμε εκεί δε τα έχουμε ξαναδεί.
Για πές eddiex για τα κουλάδια που είδαμε;
Χάλια ε;
Όσο για τη κλήρωση για να είσαι συνοδηγός στους Japanese,
Π@Π@ΡΙΑ μέντολες.
Για να μη πω όλοι, οι περισσότεροι ήταν οι γνωστοι του γνωστού.