DRIFTuma DRIFTchikara
Έτυχε προ λίγων ημερών και γνώρισα και τον uma , στο φροντιστήριο του λίγο πριν μπει για μάθημα..
Άλλο ένα καταπληκτικό παιδί που γνωρίζω από το forum
Κάποια άλλη μέρα
τον πέτυχα στο καρτοδρομιο που είχανε drift party τα mx5.
Τσουπ και ένα μαύρο s2000 εκεί.
Το θέμα είναι ότι σε αυτό το party, παρότι είχε πολλούς καλεσμένους χορεύανε μόνο 2.
Ένα mx5 και ένα μαύρο s2k. με τον uma.
Πάρτε μερικά videakia τα οποία δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπεύτηκα , απλά για να πάρετε μια γεύση.
Η πίστα κράταγε πολύ και δεν βοηθούσε.
Τα λάστιχα τσιρίζανε συνέχεια
Έχω έναν φίλο επιπλοποιό
Θα του ζητήσω να φτιάξει ένα ζευγάρι ξύλινα λάστιχα για πίσω και θα του τα κάνω Δώρο
Άλλο ένα καταπληκτικό παιδί που γνωρίζω από το forum
Κάποια άλλη μέρα
τον πέτυχα στο καρτοδρομιο που είχανε drift party τα mx5.Τσουπ και ένα μαύρο s2000 εκεί.
Το θέμα είναι ότι σε αυτό το party, παρότι είχε πολλούς καλεσμένους χορεύανε μόνο 2.
Ένα mx5 και ένα μαύρο s2k. με τον uma.
Πάρτε μερικά videakia τα οποία δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπεύτηκα , απλά για να πάρετε μια γεύση.
Η πίστα κράταγε πολύ και δεν βοηθούσε.
Τα λάστιχα τσιρίζανε συνέχεια
Έχω έναν φίλο επιπλοποιό
Θα του ζητήσω να φτιάξει ένα ζευγάρι ξύλινα λάστιχα για πίσω και θα του τα κάνω Δώρο
Εγώ, το έλεγα ότι το καρτόδρομο είναι φοβερή πίστα....
Μακάρι αν ποτέ κάνουμε track day (λέμε τώρα..) να γίνει εκεί...
Φαντάζομαι ότι δε θα ήταν πολύ δύσκολο σε συνεργασία με κάποιο άλλο club...
Για μία ακόμη φορά, χάρηκα που γνώρισα Yiannako και τον απίστευτο Τάκη!!!!!!
Αν τον πάρουμε όλοι από κοντά και του μαθαίνουμε όλα όσα είναι καλός ο καθένας μας, θα γίνει φοβερό τιμόνι και με τέτοια κληρονομιά τόσων αλόγων, δε νομίζω να υπάρξει καλύτερος.....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο, που μου εμπιστεύτηκε το αυτοκίνητό του..
Δε μπορώ να φανταστώ πολλούς που θα το έκαναν...
Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε !!!!!!!
Ευχαριστούμε την Ισμήνη για τη βοήθειά της με τα διαδικαστικά, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του miata club, δε μας κοιτούσαν και με το καλύτερο μάτι, αφού τρώγαμε από την πί(σ)τα τους...
Και τέλος, έχω να πω ότιαν αυτό γινόταν σήμερα, σε συνδυασμό με τη χθεσινή βροχούλα τσίτα στο χώμα, θα διασκεδάζαμε περισσότερο, αφού η πρόσφυση θα μας διευκόλυνε...
Και για όσα έχουν να κάνουν με καταπονήσεις, το έχω πει και το ξαναλέω...
Ίσως να είμαι τυχερός....Ίσως το χοντάκι μου να έχει βγει τεφαρίκι...
Αλλά ποτέ δεν είχα προβλήματα με διαφορικά και ημιαξόνια κλπ....
Παρά το γεγονός ότι οδηγώ έτσι αρκετά συχνα....
Το θέμα είναι όταν κάνεις drift, να το κάνεις με τη φόρα και ποτέ μα ποτέ με 1η ταχύτητα!!!
Αν είσαι με 2α, αν η πρόσφυση σου το επιτρέπει, θα κάνεις drift, χωρίς να καταπονείς το αυτοκίνητό σου..αν δε σου το επιτρέπει, απλά το αυτοκίνητο βρίσκει κάτω και σου το κόβει...
Άρα, απότομες εκκινήσεις και παντιλίκια καψίματος με 1άρες, είναι αυτά που κάνουν το αμάξι να την ακούει.....!!!
Δε θα έλεγα πάντως όχι σε ξύλινα λαστιχάκια...για δες τι μπορείς να κάνεις....
Μακάρι αν ποτέ κάνουμε track day (λέμε τώρα..) να γίνει εκεί...
Φαντάζομαι ότι δε θα ήταν πολύ δύσκολο σε συνεργασία με κάποιο άλλο club...
Για μία ακόμη φορά, χάρηκα που γνώρισα Yiannako και τον απίστευτο Τάκη!!!!!!
Αν τον πάρουμε όλοι από κοντά και του μαθαίνουμε όλα όσα είναι καλός ο καθένας μας, θα γίνει φοβερό τιμόνι και με τέτοια κληρονομιά τόσων αλόγων, δε νομίζω να υπάρξει καλύτερος.....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο, που μου εμπιστεύτηκε το αυτοκίνητό του..
Δε μπορώ να φανταστώ πολλούς που θα το έκαναν...
Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε !!!!!!!
Ευχαριστούμε την Ισμήνη για τη βοήθειά της με τα διαδικαστικά, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του miata club, δε μας κοιτούσαν και με το καλύτερο μάτι, αφού τρώγαμε από την πί(σ)τα τους...
Και τέλος, έχω να πω ότιαν αυτό γινόταν σήμερα, σε συνδυασμό με τη χθεσινή βροχούλα τσίτα στο χώμα, θα διασκεδάζαμε περισσότερο, αφού η πρόσφυση θα μας διευκόλυνε...
Και για όσα έχουν να κάνουν με καταπονήσεις, το έχω πει και το ξαναλέω...
Ίσως να είμαι τυχερός....Ίσως το χοντάκι μου να έχει βγει τεφαρίκι...
Αλλά ποτέ δεν είχα προβλήματα με διαφορικά και ημιαξόνια κλπ....
Παρά το γεγονός ότι οδηγώ έτσι αρκετά συχνα....
Το θέμα είναι όταν κάνεις drift, να το κάνεις με τη φόρα και ποτέ μα ποτέ με 1η ταχύτητα!!!
Αν είσαι με 2α, αν η πρόσφυση σου το επιτρέπει, θα κάνεις drift, χωρίς να καταπονείς το αυτοκίνητό σου..αν δε σου το επιτρέπει, απλά το αυτοκίνητο βρίσκει κάτω και σου το κόβει...
Άρα, απότομες εκκινήσεις και παντιλίκια καψίματος με 1άρες, είναι αυτά που κάνουν το αμάξι να την ακούει.....!!!
Δε θα έλεγα πάντως όχι σε ξύλινα λαστιχάκια...για δες τι μπορείς να κάνεις....
Trending Topics
Originally Posted by yiannakos,May 20 2008, 12:59 AM
Μπήκα στην πρίζα τόσο που σκέφτομαι μπας και φτιάξουμε κανένα αμάξι κιλότα με δυνατό μοτέρ και να το βάζουμε εκεί μέσα για λιώσιμο 

E30 να της φορέσω ένα 6 κύλινδρο, 3.0 κατά προτίμηση και σε συνδυασμό με τα ελάχιστα κιλά, να γίνει χαμός...!!
Έχω δει ακόμα και μοτέρ από Μ5 φορεμένο σε Ε30 και η δύναμη δεν περιγράφεται...
Αλλά κατέληξα στο χόντα για λόγους αξιοπιστίας και απ'την άλλη πες ότι θες να πας ένα ταξιδάκι...
πού θα πας με την Ε30..
Βέβαια με 20.000 ευρώ, είχες ό,τι πιο τρελό κυκλοφορούσε....!!!
Δε βαριέσαι...μικρός είμαι ακόμα...
...Θα πάρω όταν μεγαλώσω.......
M3 E30 με Μ5 μοτερ εχει ο Φουρναρης καταρχας και ειναι συχνα καρτοδρομιο, το εργαλειο ραβει. 2ον αν λες 20.000 για Ε30 τα παραλες παρα πολυ μου φαινεται. Αν θες εχω δικο μου γνωστο που δινει Ε30 Φουσκωτο Μ3 μπλε - πενα με Μοτερ Μ3 πληρης μετατροπη και πρεπει να το δινει κανα 12000 με 13000. Δεν ειμαι σιγουρος για την τιμη.