GTCC - Kartodromo Κυριακή 20/9
Originally Posted by Nabu,Sep 21 2009, 05:31 AM
Ο αγώνας στην Τρίπολη θα μετράει στην βαθμολογία ή όχι?
Αν μετράει μπορεί να πάρω μέρος και εγώ να στερήσω κανέναν βαθμό απο το Megane

Αν μετράει μπορεί να πάρω μέρος και εγώ να στερήσω κανέναν βαθμό απο το Megane

Άλλωστε ποτέ δεν σκεφτόμουν βαθμολογίες κλπ. Το παν είναι περάσεις καλά. Το gtcc είναι ένα καλό ξεκίνημα για να μπείς στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να νιώσεις τον όποιο ανταγωνισμό. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου συμμετοχή στα τότε face2face με το 106 στα γεμάτα από κόσμο Μέγαρα (και μιας και μιλάμε για s2000, τον αξέχαστο Γιάννη Νίκα με το φοβερό του s), που τρέμανε τα γόνατά μου, μιάς και ήταν η πρώτη φορά που έτρεχα με παρουσία .....κοινού
Για αυτό πάντα θα προτείνω στον οποιοδήποτε να έρθει να τρέξει, έστω και μία φορά, και ας μην έχει "ανταγωνιστικό" αυτοκίνητο και ας μην έχουμε κατάλληλη πίστα. Τρέχανε και 2 παιδιά με s χτές. Είναι από εδώ μέσα κάνεις;;; Τους γνωρίσατε Nabu;;;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εδω ειναι και τα αποτελεσματα. Παντως δε κατεβηκαν στο 58αρι, αλλα μεσα σε 3 γυρους τι να προλαβεις να κανεις.
http://www.gtcc.gr/documents/results/2009_...CC_20-09-09.pdf
http://www.gtcc.gr/documents/results/2009_...CC_20-09-09.pdf
Originally Posted by ntz,Sep 21 2009, 03:46 PM
Τρέχανε και 2 παιδιά με s χτές. Είναι από εδώ μέσα κάνεις;;; Τους γνωρίσατε Nabu;;;
Βγήκαν 7ος και 8ος αντίστοιχα αν θυμάμαι καλά..
Να και μερικές φώτο...
Ναι, Ισμήνη..πολύ σωστά!
Ανδρέας και Αλέξανδρος..!
Ο Ανδρέας αραιά και που γράφει τίποτα κι εδώ, ο Αλέξανδρος όχι ακόμα, αλλά τον ψήνω σιγά σιγά..
Μπράβο στα παιδιά για τη συμμετοχή ενεξαρτήτως αποτελέσματος..
Η κατηγορία τους πραγματικά είναι η πιο δύσκολη με αυτά τα απίστευτα EG με τα Κ20..!!
Ανδρέας και Αλέξανδρος..!
Ο Ανδρέας αραιά και που γράφει τίποτα κι εδώ, ο Αλέξανδρος όχι ακόμα, αλλά τον ψήνω σιγά σιγά..

Μπράβο στα παιδιά για τη συμμετοχή ενεξαρτήτως αποτελέσματος..
Η κατηγορία τους πραγματικά είναι η πιο δύσκολη με αυτά τα απίστευτα EG με τα Κ20..!!
Originally Posted by uma_chikara,Sep 21 2009, 06:45 AM
Η κατηγορία τους πραγματικά είναι η πιο δύσκολη με αυτά τα απίστευτα EG με τα F20..!!
F20 μόνο η Sαρα έχει.
Ορίστε μας.
Θες να μας πεις και για λάστιχα σε 17αρες.
Λες και το στρίβεις το δικό σου...
Που σαι, έχω ένα σετ 16αρες, τις ανταλλάσσω με τις 17αρες Mugen σου, να σε βγάλω και από την υποχρέωση να ποστάρεις για να μας διαφωτίζεις.
(αχ πόσο μ'αρέσει να το παίζω ξύπνιος
).
[QUOTE=and35mk,Sep 21 2009, 11:37 AM] Ωραια σαν εμπειρια αλλά "λίγη".
Το κακο ειναι οτι πανω που πας να ζεσταθεις και εσυ κ το αυτοκίνητό σου,σε "κοβουν".
Επίσης δεν ξέρω αν αξίζει τελικά τα 80
Το κακο ειναι οτι πανω που πας να ζεσταθεις και εσυ κ το αυτοκίνητό σου,σε "κοβουν".
Επίσης δεν ξέρω αν αξίζει τελικά τα 80