International Athens Tuning Show 2007
Παιδιά θα ήθελα κι εγώ να πάμε παρέα αλλά απ΄ότι καταλαβαίνω οι πιο πολλοί θα πάνε Σ/Κ κι εγώ εκείνο το συγκεκριμένο Σ/Κ δεν θα είμαι εδώ.
Παρ' όλα αυτά θα δηλώσω παρόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση έμμεσα αφού το αυτοκίνητό μου θα βρίσκεται εκεί. Θα είναι στον χώρο του POWER ανάμεσα στα 20 καλύτερα αυτοκίνητα που έχουν μετρηθεί κι αξιολογηθεί φέτος οπότε τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από εμάς θα δώσει το παρόν με το αυτοκίνητό του έστω κι αν ο ίδιος -για λόγους ανωτέρας βίας-δεν θα είναι εκεί.
Παρ' όλα αυτά θα δηλώσω παρόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση έμμεσα αφού το αυτοκίνητό μου θα βρίσκεται εκεί. Θα είναι στον χώρο του POWER ανάμεσα στα 20 καλύτερα αυτοκίνητα που έχουν μετρηθεί κι αξιολογηθεί φέτος οπότε τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από εμάς θα δώσει το παρόν με το αυτοκίνητό του έστω κι αν ο ίδιος -για λόγους ανωτέρας βίας-δεν θα είναι εκεί.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια για να μη ξεχνιομαστε τι θα κανουμε τελικα? Εγω το Σαββατο μεχρι τις 14:00 θα ειμαι γραφειο οποτε μετα μπορω το μεσημερακι να βρεθουμε στην εκθεση. Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα το Σαββατο διοτι τη Κυριακη ειναι τελευταια μερα και συνηθως στις εκθεσεις γινεται χαμος.
Registered User
Λοιπον εγω και ο Μανος θα ειμαστε στην εκθεση απο τις 14:30-15:00 το Σαββατο οποτε οποιος θελει απο τη λιστα (και οχι μονο) ερχετε μαζι μας.
Θα κανω edit και το αρχικο μου ποστ.
PS: Ελατε με τις καμερες!
Θα κανω edit και το αρχικο μου ποστ.
PS: Ελατε με τις καμερες!
Registered User
Παιδια ειμαι πολυ γκαντεμης και μου ετυχε κατι εκτακτο και θα λειπω το ΣΚ. Οποτε οσοι εισαστε στη λιστα να μιλησετε ωστε να πατε παρεα. Εγω δε θα μπορεσω με τιποτα τελικα.