Last Minute Meetings!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Me aformi ti xtesini anepisimi sinantisi tessaron S2000, kai oxi mono, ksekinao auto to topic etsi oste osoi theloun na kanoun kapoia proini/mesimeriani i nixterini eksormisi tis teleutaias stigmis, na mporoun na anaferoun to simeio sinantisis kai tin ora pou tha brethoun. Pisteuo oti einai mia kali idea etsi oste na briskomaste metaksi mas akoma pio sixna, asxeta apo tin programatismeni sinantisi tin opoia kanoume kathe deuteri Deutera!
You can arrange here your last minute meetings if you wish to have a day/night out with your beloved S2000 and the rest of the gang!
You can arrange here your last minute meetings if you wish to have a day/night out with your beloved S2000 and the rest of the gang!
ok, Aurio pista Megaron me aformi oti tha pane polla MX-5 gia drift show kai mazi tous kai o thrilikos VAG me to mple sulektiko killer MX-5 tou, na kanonisoume ena mini meeting gia osous theloun na erthoun!!!
Registered User
Loipon simera kata tis 12 ta mesanixta peripou tha pame arketoi apo ti parea mas sta egainia tou kalokairinou Bocca (proin Tango/Envy) gia na kataibasoume kati mpoukalia me ksidia ktl. Opote, opoios thelei erxetai!
Registered User
Eite monos, eite me arseniki i thiliki parea, oloi mesa tha pame. Ela kai esi na se etoimasoume esena kai ton npart gia ton agona aurio! 
Oso gia trapezi, dont worry!

Oso gia trapezi, dont worry!
Trending Topics
Registered User
Kala itan, me kali kalokairini mousiki alla o kosmos itan sfigmenos kai den elege na kounithei gia xoro me tipota. Mono i parea mas xoreue. Telika o npart kai o firefly kserathikan ston ipno kai den irthan opote pigame ego me sinodeia
, o nashman kai o panagiotispa. Argotera irthe kai o taz5 alla eixame pleon figei. Me epairne kai til alla to eixa sti tsepi kai ta koumpakia tou mobile ekanan ta dika tous. Eidame to kai ton Simo alla itan toso apasxolimenos pou ton xasame kai auton.
, o nashman kai o panagiotispa. Argotera irthe kai o taz5 alla eixame pleon figei. Me epairne kai til alla to eixa sti tsepi kai ta koumpakia tou mobile ekanan ta dika tous. Eidame to kai ton Simo alla itan toso apasxolimenos pou ton xasame kai auton.