Meeting today.
Paidia shmera einai to meeting kai o kairos apo oti fenetai den tha mas kanei thn xari.
Ti lete gia kafedaki kateytheian gia to NAI pou einai dipla sto olympiko kai exei kai apleto parking gia ta toutou kathws kai optiki epafi
Ti lete gia kafedaki kateytheian gia to NAI pou einai dipla sto olympiko kai exei kai apleto parking gia ta toutou kathws kai optiki epafi
Trending Topics
Δεν ξερω εγω θελω να το αφησω μαμα
ps : Φοραω Κ&Ν FIPK και AUT cooling plate , ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο τα δυο , μου εχουν κοστισει γυρω στα 450 ευρω και τα 2 μαζι απεξω. Παρηγγειλα κορονωπηνιο 4.56 με comptech housing. Αντε να δουμε
ps : Φοραω Κ&Ν FIPK και AUT cooling plate , ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο τα δυο , μου εχουν κοστισει γυρω στα 450 ευρω και τα 2 μαζι απεξω. Παρηγγειλα κορονωπηνιο 4.56 με comptech housing. Αντε να δουμε
AEM εισαγωγη πολυ καλη κανει και ωραιο ηχο, κοιτα και την injen που ειναι αναλογη και πιο φτηνη εχω την εντυπωση. Απο κει και περα νομιζω οι εισαγωγες για το S , πανε στα υψη mugen, j's κλπ αλλα μπορεις απλα να βαλεις και ενα spoon style snorkel στο φιλτροκουτι.

Για ΑΕΜ τι λες?