Συμμετοχες Paintball για Κυριακη 04/11/07
Εγω παιδια σορρυ που το λεω αλλα επειδη βλεπω τον Καιρο και κανει παλι κατακλυσμο και δεν το κοβω να σταματαει αυριο δεν θα ειμαι μεσα! Με το S2k μεχρι την Μαλακασα με τετοιο καιρο δεν το πολυ θελω. Και σκεφτητε οτι η πιστα θα ειναι μες τις λασπες και θα ειναι μαυρο χαλι! Τι να παιξουμε? Θα μας το χασασει τελειως. Εγω λεω Μαριε να αλλαξεις ημερομηνια αλλα οτι νομιζετε!
Μαριε Σορρυ ρε αλλα κοιμομουνα που με επερνες τηλ. Ξυπνησα το πρωι, εγραψα εδω. Μετα πηρα τηλ στο invader στο τηλ που εχουν στην σελιδα και μου ειπε οτι ειχε ηδη ακυρωθει. Γι αυτο ξαναπεσα για υπνο και το εβαλα στο αθορυβο το κιν. Αντε καλη Κυριακη!
pantws , i vroxi dimiourgei proypotheseis gia alla pragmata....
ektos apo
(agkalitses), mporoume episis na pame gia........
........PANTILIKIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
ektos apo
(agkalitses), mporoume episis na pame gia................PANTILIKIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τελικα δεν εγινε, ενημερωσα ολους το πρωι οτι ακυρωθηκε καθως το πεδιο ηταν βρεγμενο με λασπες. 
Επομενη διαθεσιμη ημερομηνια ειναι στις 04/11/07 ημερα Κυριακη. Το μονο που θελει το παιδι απο το Invader, ειναι να του πουμε αν θελουμε τη πιστα πρωι ή μεσημερι.
Περιμενω απαντησεις απο ολους σας, αν μπορειτε να ερθετε την ημερα που ανεφερα.

Επομενη διαθεσιμη ημερομηνια ειναι στις 04/11/07 ημερα Κυριακη. Το μονο που θελει το παιδι απο το Invader, ειναι να του πουμε αν θελουμε τη πιστα πρωι ή μεσημερι.
Originally Posted by energetic,Oct 21 2007, 09:56 AM
Τελικα δεν εγινε, ενημερωσα ολους το πρωι οτι ακυρωθηκε καθως το πεδιο ηταν βρεγμενο με λασπες.