Συμμετοχες Paintball για Κυριακη 04/11/07
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Θα παρω τηλ σημερα να κλεισω την ημερα παιδια!
Οσοι περισσοτεροι ειμαστε τοσο το καλυτερο, φερτε φιλους γιατι με το ζορι θα ειμαστε 15 ατομα (τοσα θα τους πω).
UPDATED! TTT
Οσοι περισσοτεροι ειμαστε τοσο το καλυτερο, φερτε φιλους γιατι με το ζορι θα ειμαστε 15 ατομα (τοσα θα τους πω).
UPDATED! TTT
Registered User
Λοιπον μολις μιλησα και επειδη δεν ειμαστε και πολλοι θα πρεπει να ειμαστε και με αλλη ομαδα το ιδιο μεσημερι, καθως εγινε ηδη κρατηση απο εκεινους. Η αλλη ομαδα ειναι και αυτοι εντελως αρχαριοι οπως και εμεις. Βεβαια, θα μιλησει και με εκεινους και δε πιστευει οτι θα εχουν προβλημα.
Μετα απο τεραστια πιεση που δεχτηκα απο ανωτερες δυναμεις (χ3ζομουνα εκεινη την ωρα...) αποφασισα να σας τιμησω με την παρουσια μου εκεινη την μερα (πρωτα ο Θεος παντα).
Απλα ενημερωνω και αναφερω στα παιδια που θα καταταχθουν στην απεναντι ομαδα απο την δικη μου, να μην νοιωθουν φοβο... μονο τρομο. I show no mercy!
Και ελπιζω μετα τον αγωνα να μου μιλατε παρα τον εξευτελισμο που θα φατε απο την λεπιδα μου και τις σφαιρες μου!
Θα παρακαλουσα μονο να μην ειμαι με τους εξης, αντιπαλος:
Μanos : Γιατι οταν τον ταπεινωσω θα τσακωθουμε (γιατι οπως ξερουμε εινα και λιγο οξυθυμος) και ειναι φιλος
Tkal : Γιατι οταν τον ταπεινωσω θα με σαπισει στο ξυλο
(Αν ερθει βεβαια)
Energetic : Γιατι οταν τον ταπεινωσω θα με κανει BAN
Για ολους τους υπολοιπους Pick a Side ...
Ειμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!
Απλα ενημερωνω και αναφερω στα παιδια που θα καταταχθουν στην απεναντι ομαδα απο την δικη μου, να μην νοιωθουν φοβο... μονο τρομο. I show no mercy!
Και ελπιζω μετα τον αγωνα να μου μιλατε παρα τον εξευτελισμο που θα φατε απο την λεπιδα μου και τις σφαιρες μου!
Θα παρακαλουσα μονο να μην ειμαι με τους εξης, αντιπαλος:
Μanos : Γιατι οταν τον ταπεινωσω θα τσακωθουμε (γιατι οπως ξερουμε εινα και λιγο οξυθυμος) και ειναι φιλος
Tkal : Γιατι οταν τον ταπεινωσω θα με σαπισει στο ξυλο
(Αν ερθει βεβαια)Energetic : Γιατι οταν τον ταπεινωσω θα με κανει BAN
Για ολους τους υπολοιπους Pick a Side ...
Ειμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!
Registered User
Η ημερα και η πιστα εχει επιβεβαιωθει, μολις την εκλεισα για Κυριακη 21/10/07 στις 15:00! Ειμαστε κομπλε! Δεν ειχε αλλη ωρα. 
Ετοιμαστε τα οπλα!!!!
UPDATED! TTT

Ετοιμαστε τα οπλα!!!!

UPDATED! TTT