To S2000 CLUB sto periodiko POWER...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Kalo alla mono 1 selida??!!
Oute arketes foto kai kati idiaitero se keimena...
P.S. Asxeto me to topic, alla na dw pote 8a mporesw na er8w kai egw se kamia synanthsh... Pantws yparxei megalh pi8anothta na katebw next week opote kai 8a epikoinwnhsw me ton Proedro gia tis leptomeries!
P.S. Asxeto me to topic, alla na dw pote 8a mporesw na er8w kai egw se kamia synanthsh... Pantws yparxei megalh pi8anothta na katebw next week opote kai 8a epikoinwnhsw me ton Proedro gia tis leptomeries!
Re panagiotaki esy opws kai oloi 8a 8elame kana diselido fotografies me keimeno kanonika alla den nomizw oti einai toso apla ta pragmata.
Afou mas evalan k se mia selida na eisai euxaristimenos.
An diname kana europoulaki kati 8a ginotan ALLA KAPWS ETSI VGAINOUN OI YPOXREWSEIS ... an me katalavaineis!!!!!!
(Polloi 8a to diavasoun k ligoi 8a katalavoun ti enow)
Afou mas evalan k se mia selida na eisai euxaristimenos.
An diname kana europoulaki kati 8a ginotan ALLA KAPWS ETSI VGAINOUN OI YPOXREWSEIS ... an me katalavaineis!!!!!!
(Polloi 8a to diavasoun k ligoi 8a katalavoun ti enow)
Originally Posted by tkal_s2k' date='Dec 5 2005, 10:36 PM
tkal_s2k etsi pou ta les ta pragmata einai san na mas ekanan XARH poy mas fotografisan kiolas....emeis tous kaname xari pou trexame apo edo kai apo kei san tous m@l@kes.
Trending Topics
Diladi den katalava, pioi ine auti pou 8eloun lefta gia na kanoun mia parousiasi? Na paroun ta ... opioi 8eloun lefta gia na grapsoun 5 lalakies kai na valoun dio skatofotografies tou kolou! Kai na min 3exnate oti ola ta periodika (idika auta) zoun apo ta clubs kai ta meli tous... pote lefta se kanenan.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Bre paidia mi ginomaste kai axaristoi! Einai megali timi kai gia to periodiko kai gia to Club na eimaste sto periodiko me tis analoges fotografies. Mi ta paraleme diladi.