S2000 Sightings!
Amaretos τέτοιες λεπτομέρειες ούτε η ΕΥΠ να ήσουνα....Τους έχεις όλους φακελωμένους εκεί στα νότια προάστεια. Παρατηρώ στάνταρ ότι κάθε μέρα τσακώνεις και ένα S με το ματάκι σου. Σε λίγο όσοι με S κυκλοφορούν στην περιοχή θα σε παίρνουν να σου το λένε πριν ξεκινήσουν.
Μήπως είσαι κατάσκοπος από άλλο κλάμμπ;
Μολόγα ρε
(Και, πσιτ, κοίτα να φτιάξεις το εργαλείο γιατί άμα περιμένεις να σταματήσουν οι βροχές θα μας βρεί η άνοιξη).
Μήπως είσαι κατάσκοπος από άλλο κλάμμπ;
Μολόγα ρε
(Και, πσιτ, κοίτα να φτιάξεις το εργαλείο γιατί άμα περιμένεις να σταματήσουν οι βροχές θα μας βρεί η άνοιξη).
Silverstone giro stis 21:00 sto parking tou "The Mall"....
Episis vlepo sinexos ena mavro s2k sto arxitektoniko grafeio ekso apo to spiti mou stin Paiania, to opoio ektos apo hard top kai aerotomh, exei kai mia yperoxh eksatmish pou den exo idea ti marka einai....
Episis vlepo sinexos ena mavro s2k sto arxitektoniko grafeio ekso apo to spiti mou stin Paiania, to opoio ektos apo hard top kai aerotomh, exei kai mia yperoxh eksatmish pou den exo idea ti marka einai....
Originally Posted by actinf,Oct 10 2006, 03:17 PM
Silverstone giro stis 21:00 sto parking tou "The Mall"....
sto empa apo to tounel tou mall(klasiko simio gia na akouseis ton ixo tou vtec na trupaei ta autia sou)fortono deutera kai pao na stripso apotoma exontas ksexasei oti einai bregmena ta lastixa kai paroligo na pao gia 2 kainouries zades apo deksi pleura....
Σήμερα είχα μια συνάντηση με τον s2000geo (μαύρο με Invidia, έξω καταλύτη και εισαγωγή KN), με τον οποίο συναντηθήκαμε στα λιμανάκια κατά τις 24:00 και πήγαμε μέχρι το Ribas. Ανοίξαμε και μετά την τρίτη είχε αισθητή διαφορά υπέρ του.
Φταίω εγώ τώρα να πω οτι χτες το βράδυ στην βουλιαγμένης ένα μαύρο S κόντεψε να μου τον φορέσει απο πίσω 
Έβλεπα απο τον καθρέφτη να έρχεται απειλιτικά προς τα πάνω μου αλλα δεν μπορούσα να κάνω ούτε δεξιά ουτε αριστερά να ανοιξω δρόμο, πλακώθηκε στα φρένα και σωθήκαμε
Ημουν με το punto.

Έβλεπα απο τον καθρέφτη να έρχεται απειλιτικά προς τα πάνω μου αλλα δεν μπορούσα να κάνω ούτε δεξιά ουτε αριστερά να ανοιξω δρόμο, πλακώθηκε στα φρένα και σωθήκαμε
Ημουν με το punto.
Originally Posted by taz5,Oct 11 2006, 02:59 PM
Σήμερα είχα μια συνάντηση με τον s2000geo (μαύρο με Invidia, έξω καταλύτη και εισαγωγή KN), με τον οποίο συναντηθήκαμε στα λιμανάκια κατά τις 24:00 και πήγαμε μέχρι το Ribas. Ανοίξαμε και μετά την τρίτη είχε αισθητή διαφορά υπέρ του. 
Φιλε amareto παιζει να ημουν κι εγω εκεινη την μερα, παντως αν ημουν δεν το εκανα επιτηδες
Originally Posted by taz5,Oct 11 2006, 02:59 PM
Εχουμε και λεμε:
- Προχθες το βραδυ γυρω στις 12, πλατεια Εσπεριδων στη Γλυφαδα, μαυρο S με hardtop και εξατμιση.
- Προχθες το βραδυ γυρω στις 12.30, παραλιακη ρευμα προς Πειραια στο υψος του Ελληνικου, πλαγιασαμε εγω και ο ξαδελφος απο αριστερα και δεξια, μαυρο AP2. Μαλλον φανηκε να ενοχληθηκε και δεν μας εδωσε σημασια.
- Χθες το βραδυ γυρω στις 10 Silverstone AP1 στην Γουναρη Ανω Γλυφαδα ρευμα προς Αθηνα.
Anyone?
Κανενα γειτονοπουλο εχω?Μενω Αιξωνη, Ανω Γλυφαδα.
- Προχθες το βραδυ γυρω στις 12, πλατεια Εσπεριδων στη Γλυφαδα, μαυρο S με hardtop και εξατμιση.
- Προχθες το βραδυ γυρω στις 12.30, παραλιακη ρευμα προς Πειραια στο υψος του Ελληνικου, πλαγιασαμε εγω και ο ξαδελφος απο αριστερα και δεξια, μαυρο AP2. Μαλλον φανηκε να ενοχληθηκε και δεν μας εδωσε σημασια.
- Χθες το βραδυ γυρω στις 10 Silverstone AP1 στην Γουναρη Ανω Γλυφαδα ρευμα προς Αθηνα.
Anyone?
Κανενα γειτονοπουλο εχω?Μενω Αιξωνη, Ανω Γλυφαδα.