S2000 Sightings!
Μια σκεψη ισως, που αναφερθηκε και χθες, θα ηταν να αλλαχτει το μερος συναντησης σε καποιο parking καφετεριας κτλ, ετσι ωστε να ειναι πιο ευκολο να καθησουμε καπου γρηγορα και χωρις απωλειες ατομων, και υστερα να κανονιζεται καποια βολτα. Μερη προσφορα για αυτο τον σκοπο (τουλαχιστον στα νοτια προαστια που γνωριζω καλυτερα) ειναι το Olympico διπλα στο ΣΕΦ, ο Notos που καθησαμε εχθες, το Palmier απεναντι απο το Ασκληπειο Βουλας, και το Vive Mar (αν και νομιζω πως αυτο εχει παρκαδορους)
Αυτη ειναι βεβαια η γνωμη μου απο τα λιγα που μπορεσα να δω και να καταλαβω απο την πρωτη μου συναντηση.
Αυτη ειναι βεβαια η γνωμη μου απο τα λιγα που μπορεσα να δω και να καταλαβω απο την πρωτη μου συναντηση.
Παιδια οντως το ΣΕΦ πρεπει να αλλαξει, εγω ειμαι απο τους πρωτους που τρεχανε σαν τρελοι μετα και αναλαμβανω τις ευθυνες μου , ομως δεν εχει νοημα να συναντιωμαστε Πειραια και να πηγαινουμε στην Βουλα μετα. Επισης τωρα που ακομα δεν εχει τα τρελα κρυα , καμια εκδρομουλα , με φαγητο κλπ Αυτα ειναι τα ωραια
Παιδια το Γ@μ#σ@τε το Topic εντελως μου φαινεται!
Παντως για να μην ξεχνιομαστε λοιπον εχθες κατα της 7η ωρα πανω στην Θηβων....
3 Silverstone AP1 : το ενα με 18''αρες ζαντουλες (πολυ ωραιες), το ενα με HardTop και το αλλο ηταν ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ απ' οτι μπορουσα να δω (γιατι ειμουν στο αντιθετο ρευμα κ δεν μπορουσα να το δω καλα), πρεπει να φοραγε BodyKit κ ειχε κ μια μεγαλη μαυρη (δεν προσεξα αν ηταν Carbon) αεροτομη.Φωναξα αλλα ματαια!
Και αλλο 1 Silverstone AP2 μαμα απ' οτι ειδα κατα της 12η ωρα εσκασε για καφεδακι - ποτακι στο Μικρολιμανο την ωρα που εφευγα εγω.
Παιζει και να ειμουνα το μονο Μαυρο S2k που κυκλοφορουσε εχθες
. 4 ειδα κ τα 4 silverstone. Τι διαολο???
Που ειναι τα μαυρα κ τα κοκκινα S2k???
Παντως για να μην ξεχνιομαστε λοιπον εχθες κατα της 7η ωρα πανω στην Θηβων....
3 Silverstone AP1 : το ενα με 18''αρες ζαντουλες (πολυ ωραιες), το ενα με HardTop και το αλλο ηταν ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ απ' οτι μπορουσα να δω (γιατι ειμουν στο αντιθετο ρευμα κ δεν μπορουσα να το δω καλα), πρεπει να φοραγε BodyKit κ ειχε κ μια μεγαλη μαυρη (δεν προσεξα αν ηταν Carbon) αεροτομη.Φωναξα αλλα ματαια!
Και αλλο 1 Silverstone AP2 μαμα απ' οτι ειδα κατα της 12η ωρα εσκασε για καφεδακι - ποτακι στο Μικρολιμανο την ωρα που εφευγα εγω.
Παιζει και να ειμουνα το μονο Μαυρο S2k που κυκλοφορουσε εχθες
. 4 ειδα κ τα 4 silverstone. Τι διαολο???
Που ειναι τα μαυρα κ τα κοκκινα S2k???
Xaxa eddiex an enoeis mprosta apo to floca egw eimoun kai kai phge na parkarei kai ena molybi facelift alla efyge .Eida ena mayro pou perase esy eisouna ???
Stamata re antrwpe gia kana potaki xaxa.
Entometaksi htan to diko mou eirthe to molybi kai pernaei kai to mayro meta kai lew ti ginete re gemisame S xaxa.
Stamata re antrwpe gia kana potaki xaxa.
Entometaksi htan to diko mou eirthe to molybi kai pernaei kai to mayro meta kai lew ti ginete re gemisame S xaxa.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κυριακη βραδυ κατα τις 20:00 στο parking του The Mall. Γαλαζιο S2000 με Advan RS 18" ζαντολαστιχα. Ειμαι σιγουρος οτι ηταν ο Στρατος αλλα δεν ηταν στα HOOTERS!