S2000 Sightings!
Originally Posted by S_DRIFTER,Dec 11 2006, 09:08 AM
xthes sthn xarilaoy trikoupi sto kefalari asimi AP1 me pola pragmata JS RACING eixe exodo kai katevase ena dedro kato. pali kala den xtipisane ta paidia apoti ematha. einai kaneis apo edo? elpizo oxi!!!
Απ'ότι γνωρίζω το έδωσε σε φίλο του για βόλτα και ...
Δεν χτυπήσανε απ'ότι ξέρω τα παιδιά.
Δυστυχώς το S που κατέβασε το δέντρο το είδα και εγώ. Πολύ χαίρομαι που είναι καλά οι άνθρωποι, μιλάμε κοιτούσα και δεν το πίστευα, το αυτοκίνητο είχε καβαλήσει το ξαπλωμένο δέντρο.
Παιδιά τι να πω, το αυτοκίνητο είναι δύσκολο, σε γλιστερούς δρόμους απλά πας χαλαρά...
Ο Θεός μαζί μας
Παιδιά τι να πω, το αυτοκίνητο είναι δύσκολο, σε γλιστερούς δρόμους απλά πας χαλαρά...
Ο Θεός μαζί μας
Εχθες στη Καβαλας μαυρο (Δεν προλαβα να δω αν ηταν AP1 ή AP2) παντως με ειδε που ημουνα αραγμενους με αλαρμ δεξια και μου εσκασε τρελο γκαζιδι. Τρελο ηχο. Μηπως someone απο here ;;;
Και αλλο ενα μαυρο με πανεμορφες ζαντες μονιμος αραγμενο πανω στην Θησεως (Καλλιθεα) με Veilside προφυλακτηρα μπροστα.
Και αλλο ενα μαυρο με πανεμορφες ζαντες μονιμος αραγμενο πανω στην Θησεως (Καλλιθεα) με Veilside προφυλακτηρα μπροστα.
Χθες Τετάρτη 13/12ου 12:30 με 1:00 Κόκκινο S με μονή εξάτμηση, πολυ φασαρία,
στη πλατεία Ελευθερίας Κορυδαλλό.
Και αλλο ένα με Veilside προφηλακτήρα παρκαρισμένο πάλι στη πλατεία έξω από ΓκούdηΣ.
στη πλατεία Ελευθερίας Κορυδαλλό.
Και αλλο ένα με Veilside προφηλακτήρα παρκαρισμένο πάλι στη πλατεία έξω από ΓκούdηΣ.

Το καταλαβα οτι εισουν εσυ (ασχετως αν δεν σε ξερω) αλλα ειχα δει την φωτο σου στο φραπερ.