When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Βασικα τα αυτοκολλητα για αυτοκινητα ειναι απο βινυλιο. Τα μεταλλικα ξεχασε τα.
Και εγω σε τετοιο καταστημα πηγα και μου ειπαν οτι τα γραμματα ηταν λεει πολυ μικρα. Συνηθως κανουν μεγαλα αυτοκολλητα για ολο το αυτοκινητο και πολυ σπανια μου εξηγησε.
Σιγουρα θα μας ερθει φθηνοτερα απο τη τιμη που σου εδωσε καθως ειναι μικροτερη η διασταση χρειαζομαστε σιγουρα λιγοτερα αυτοκολλητα.
Το αυτοκολλητο αυτο ειναι σε jpg format, αλλα το εχω και σε CorelDraw format για να αυξομειωσει τις διαστασεις χωρις παραμορφωση. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπολογισουμε τη τελικη διασταση πανω στο S2000, για να μην ειναι μικρο ή μεγαλο.
Οριστε και μια photo οταν το site μας ηταν www.s2ki.com και οχι www.s2k.gr οπως ειναι τωρα.
Originally Posted by energetic,Mar 18 2008, 11:15 AM
Λοιπον ας βαλουμε τωρα σε σειρα τα αυτοκολλητα, εχετε δικιο.
Επειδη εδω Γλυφαδα δεν υπαρχει καποιο καταστημα για να τα αναλαβει, μηπως εχει καποιος καποιες ακρες ή γνωστο του για να τα προχωρησουμε? Τη μακετα την εχω εγω και ο Αmaretos αλλα εχει μπλεξει κι εκεινος. Προσωπικα δεν εχω βρει χρονο για να το κανω παραπερα καθως καταστηματα για αυτοκολλητα βινυλιου υπαρχουν Αθηνα και Πειραια. Ενας μονο εδω στην Γλυφαδα υπαρχει αλλα ολο δικαιολογιες οτι ηταν δυσκολο να τα φτιαξουμε μου ελεγε.
Για πειτε μου ωστε να στειλω και τη μακετα. Το μονο που χρειαζεται ειναι να υπολογιστει το μεγεθος του αυτοκολλητου πανω στο S2000 και ειναι ετοιμο για εκτυπωση.
afou to theloume anaglyfo kai oxi typwmeno sigoura tha einai fthinotero.egw nomiza oti to thelate typwmeno se lefko fonto px.afto einai panefkolo.to vgazoume oti wra na nai
Originally Posted by Dorikin,Mar 19 2008, 03:27 AM
afou to theloume anaglyfo kai oxi typwmeno sigoura tha einai fthinotero.egw nomiza oti to thelate typwmeno se lefko fonto px.afto einai panefkolo.to vgazoume oti wra na nai