Συμμετοχες για track day για τη πιστα στα Μεγαρα
Egw shmera perasa para poly oraia kai to kataeuxaristithika. O Kairos poly kalos an kai argotera fysouse ligo. Gia allh mia fora epivevaiwthike oti to S einai kommeno kai rammeno gia thn pista. Telos merikoi syexizoun na paramenoun gelioi alla den peirazei, antimetwpizw th zwh me humor.
Εγω παντως εχω να πω οτι ο τυπος που ηταν υπευθυνος της πιστας ηταν τελειως αδιαφορος και αντιεπαγγελματιας. Σε προβλημα που αντιμετωπισε ο κολλητος μου εβαλε το αυτοκινητο να τον τραβηξει 10 λεπτα μετα την παρουσιαση του προβληματος ( του εσβησε και δεν αναβε) αφου τον ειχα ειδοποιησει προσωπικα δυο φορες. Δεν ειχε στην πιστα ουτε ενα δεκαρακι κλειδι ουτε και καλωδια για την μπαταρια η ετσι τουλαχιστον μου ειπε. Πραγματικα απαραδεκτα πραγματα......
RELIGION αν μαθεις νεοτερα για το παλικαρι ειδοποιησε μας! Εμενα μου κακοφανηκε που ο καθενας μες στην πιστα εκανε οτι ηθελε,ο αλλος driftare του γυρναγε τετακε κ μετα αρχιζε να κανει παντες ενω οι αλλοι που (προσπαθουσαν δλδ) να κανουν χρονους ηταν αναγκασμενοι να κοβουν μεχρι να ξεκαυλ... οι drifters...
Χαλι Μαυρο δυστυχως. Δεν τους εφτανε η πιστα εκαναν drift και στο χωρο σταθμευσης με κινδυνο να πεσουν επανω στην περιουσια του αλλου. Και μιλαμε για lotus - 350z ktl. Πραγματικα απογοητευτηκα....
Eplizw to S to allo na mhn exei provlima. Tha elega oti stegnwse apo ladi alla eipe to paidi oti eixe. Ara isws na mpoukwse to filtro venzinhs h' kati tetoio. Makari ola na teliwsoun kala kai na mhn ton apotrepsei auto apo to na 3anaerthei sthn pista!