Συμμετοχες για track day για τη πιστα στα Μεγαρα
Αν δε γίνει κάτι με τα Μέγαρα προτείνω να έχουμε υπόψη μας και τις Σέρρες που είναι πολύ πιο εύκολο να βρούμε ημερομηνία αλλά πιο δύσκολο - χρονικά και οικονομικά - να πάμε. Ευκαιρία να συναντηθούμε και με τους Βορειοελλαδίτες φίλους μας
Αν κι αυτό μοιάζει απίθανο πάμε Σπάρτη για παντιλίκια
Ας γίνει μια δημοσκόπηση να καταλήξουμε. Όπου καταλήξουμε, για να εξασφαλιστούν οι συμμετοχές κι οι διοργανωτές, προτείνω να δοθεί από τους ενδιαφερόμενους ως προκαταβολή, το μισό του ποσού της εισόδου στην πίστα στον πρόεδρο και το υπόλοιπο επί τόπου. Για να μην ψηφίζουν 20 και τελικά έρθουν 3!
Αν μαζευτούμε λίγοι μπορούμε να προσκαλέσουμε κι άλλα club όπως τους...vtec killers ή τους bmwδάκηδες
Σ' αυτό το σημείο παρακαλείσθε να μη μου μαμήσετε το ποστ, ευχαριστώ
Αν κι αυτό μοιάζει απίθανο πάμε Σπάρτη για παντιλίκια
Ας γίνει μια δημοσκόπηση να καταλήξουμε. Όπου καταλήξουμε, για να εξασφαλιστούν οι συμμετοχές κι οι διοργανωτές, προτείνω να δοθεί από τους ενδιαφερόμενους ως προκαταβολή, το μισό του ποσού της εισόδου στην πίστα στον πρόεδρο και το υπόλοιπο επί τόπου. Για να μην ψηφίζουν 20 και τελικά έρθουν 3!
Αν μαζευτούμε λίγοι μπορούμε να προσκαλέσουμε κι άλλα club όπως τους...vtec killers ή τους bmwδάκηδες
προτείνω να δοθεί από τους ενδιαφερόμενους ως προκαταβολή, το μισό του ποσού της εισόδου στην πίστα στον πρόεδρο
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω θα ξαναπαρω παντως ενα τηλεφωνο το αλλο ΣΚ παλι στα Μεγαρα γιαδιαθεση πιστας μεσα στο Δεκεμβριο.
Στο μεταξυ θα μιλησω και με το Μιχαλη (mkonsavage) απο τη Σπαρτη που εχει και καλες γνωριμιες εκει, μηπως παμε εκει σαν μινι trackday-εκδρομη. Το σεναριο και για Σερρες παραμενει ανοιχτο, αλλα ας δουμε πρωτα Μεγαρα & Σπαρτη.
LIST UPDATED! TTT
Στο μεταξυ θα μιλησω και με το Μιχαλη (mkonsavage) απο τη Σπαρτη που εχει και καλες γνωριμιες εκει, μηπως παμε εκει σαν μινι trackday-εκδρομη. Το σεναριο και για Σερρες παραμενει ανοιχτο, αλλα ας δουμε πρωτα Μεγαρα & Σπαρτη.

LIST UPDATED! TTT
Ρε πειράζει να ερθω και να μην ο τρέξω γιατί δεν έχω σπίτι μου τρεις τετράδες λάστιχα....15 λίτρα λάδι και ότι άλλο έχετε όλοι εσείς οι γρήγοροι...Energetic...?
ps:Σου έστειλα pm με κάποιες ερωτήσεις και δεν έχω πάρει απάντηση ....PLz
Originally Posted by devilos83,Nov 19 2007, 11:44 AM
Ρε πειράζει να ερθω και να μην ο τρέξω γιατί δεν έχω σπίτι μου τρεις τετράδες λάστιχα....15 λίτρα λάδι και ότι άλλο έχετε όλοι εσείς οι γρήγοροι...Energetic...?

Registered User
Originally Posted by devilos83,Nov 19 2007, 10:44 PM

Εχεις PM.
Registered User
Παιδια η υποθεση με τα Μεγαρα ειναι πλεον απαραδεκτη καθως παλι δεν υπαρχει διαθεση πιστας για κανενα ΣΚ. Εχω αρχισει να σκεφτομαι την επιλογη για Αφιδνες καρτοδρομιο, οπου ειναι και πιο ευκολο να βρουμε και να κλεισουμε.
Exei k stis serres mia 
Egw ta elega,o mlks o ipourgos politismou de mporouse na kanei mia pista sto elliniko na isixasoume oloi.Ta parka twn maranan les k liga exei i glyfada!Pros to parwn exei ginei katalablismos!Mia xara.

Egw ta elega,o mlks o ipourgos politismou de mporouse na kanei mia pista sto elliniko na isixasoume oloi.Ta parka twn maranan les k liga exei i glyfada!Pros to parwn exei ginei katalablismos!Mia xara.