Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

UnOfficial Meeting

Thread Tools

Old Nov 16, 2006 | 10:13 AM
apostolos_s2000's Avatar
Registered User

fagothikate alla telika ta ksestomise o psilos(pou eisai toso kairo sta meetings?)

ola ta parapano pou eipe o psilos einai themata sobaris suzitisis kai thelo tin deutera pou sas eipa na kano mia proti prosegisi oste tin kathieromeni sunadisi na ertho kai na exo sta xeria mou kapia pragmata pou tha mas feroun pio konta olous kai san omada kai san atoma etsi oste siga siga na kanonizoume treles eksormisis(entos kai ektos attikis) parea oloi eite me filous eite me gunekes me ta amaksia mas kai na xairomaste kathe lepto pou pernaei...
Reply
Old Nov 16, 2006 | 11:32 AM
YiorgoS2k's Avatar
15 Year Member

From: Limassol

Παιδιά, αν και ίσως να μη μου πέφτει λόγος, επιτρέψτε μου να διαφωνίσω με αυτό που γίνεται. Το Ελληνικό forum, δημιουργήθηκε με πολλή προσπάθεια κάποιων παιδιών που αγαπούν το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν από το πουθενά να δημιουργήσουν την Ελληνική Λέσχη Ιδιοκτητών S2000. Κατά τη δική μου γνώμη πάντα, η όποιαδήποτε απόφαση, διοικητική αν θέλετε, που αφορά την οργάνωση του club, πρέπει να παίρνεται κατόπιν συνεργασίας με τα μέλη που ηγούνται αυτής της ομάδας. Αν όχι για άλλο λόγω, εις ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης αυτού που έχουν κτίσει για να χαιρόμαστε εμείς.

Για τα νεότερα μέλη, αναφέρω ότι οι συναντήσεις ήταν πιό τακτικές, αλλά μειώθηκαν λόγω παρότρυνσης της πλειοψηφίας. Σήμερα, αν το νέο αίμα διψά για περισσότερες δραστηριότητες, δεν έχει παρά να το προτείνει στους υπεύθυνους για να γίνει μια ψηφοφορία από όλα τα μέλη και να βγει απόφαση.

Παραθέτω και links από το παρελθόν..

Protaseis gia topothesies sinantiseon S2000 CLUB!, Xreiazomaste ti gnomi sas!

Psifiste tin nea topothesia ton sinantiseon mas!, Vote for our new meeting location!

Nea topothesia sinantiseon gia to S2000 Club..., UPDATED! Parking tou S.E.F. 10/04/06-9PM

Τα πιό πάνω αφορούν τη δική μου προσωπική άποψη. Ισως να είμαι υπερβολικός, ίσως να έχω λάθος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Απόστολε, δεν έχω κάτι μαζί σου, αντιθέτως, θαυμάζω τον ενθουσιασμό και την προθυμία σου. Εύχομαι να υπήρχαν ιδιοκτήτες σαν εσένα στην Κύπρο και να μπορούσαμε να κάνουμε και το δικό μας μίνι club.

Reply
Old Nov 16, 2006 | 01:24 PM
apostolos_s2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by XL3N7,Nov 16 2006, 12:32 PM
Απόστολε, δεν έχω κάτι μαζί σου, αντιθέτως, θαυμάζω τον ενθουσιασμό και την προθυμία σου. Εύχομαι να υπήρχαν ιδιοκτήτες σαν εσένα στην Κύπρο και να μπορούσαμε να κάνουμε και το δικό μας μίνι club.

se euxaristo polu gia ta kala sou logia kai gia tis adiparatheseis...

ego edo mesa den petaxtika apo to pouthena gia na po kati kai na gini auto pou thelo.eimai melos tis omadas opos oloi mas kai den exo tin paramikri eksousia..alla opos les epidi eimai prothumos na kano polla gia auto to sunolo ton anthropon ksekinisa mia idea kai perimeno se autin na parete oloi meros..

osoi pistoi proselthete opos kai proanefera se parapano topic..osoi den theloun kanena apolutos problima..dikia tous krisi,dikia tous apofasi..

os anafora ton mario kai tous loipous pou oriothetisan to olo skiniko pou onomazoume simera s2ki.gr kai tin treloparea tous bgazo to kapelo..thelei polu epimoni,pisma kai pano apo ola spatali xronou gia na asxoleisai me auto to thema..exo kai ego polu empiria pano se auton ton xoro apo alla club..

apla epidi blepo oti kaneis den kanei tipota se autin tin parea gia na beltiosei tin poiotita tou club(den einai katholou oreo gia kanenan idioktiti s2000 na skaei sef parea me 10 papia kai 30 kaboures kai meta na feugei maliokoubara pros mia kateuthinsi kai telikos ston proorismo na ftanoun mono 10 atoma)eipa na ksekiniso ego oli autin tin trela kai opos eipa kai pio prin xreiazome olous sas..ego eriksa tin idea(esto kai dusbati gia arketous) alla perimeno kai apo esas to erethisma...
Reply
Old Nov 16, 2006 | 10:18 PM
s2k_cy's Avatar

Originally Posted by XL3N7,Nov 16 2006, 12:32 PM
Εύχομαι να υπήρχαν ιδιοκτήτες σαν εσένα στην Κύπρο και να μπορούσαμε να κάνουμε και το δικό μας μίνι club.

I alitheia einai oti den to psaxame katholou to thema. Kai mporei outos o idioktitis na eisai esi pou mporei na xekinisei kati. An theleis pantos voitheia se auto to thema poli euxaristos na voithiso. Xero tin katastasi pou epikratei stin kipro alla sigoura tha iparxoun kai kapoioi pou tha endiaferthoun an ginei kati tetoio stin kipro
Reply
Old Nov 16, 2006 | 10:59 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Ολοι κανουν ερωτησεις , λοιπον θα ηθελα κανω κ εγω μερικες.

Αποστολη εισαι joined 31/3/2005 αν δε κανω λαθος. Σημερα 17/11/2006.

ποσες φορες εχεις ερ8ει σε συναντησεις ?

ποσες φορες εχεις ερ8ει σε εκδρομες ?

ποσες φορες εχεις ποσταρει σ' αυτο που λεγεται s2ki forum που σ'ενδιαφερει να γινει καλυτερο κ ουσιαστικοτερο ( κ καλα κανεις ) ?

Απλα ρωταω οπως ολοι ... περιμενω απαντησεις αλλα κ ερωτησεις
Reply
Old Nov 17, 2006 | 06:12 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by apostolos_s2000,Nov 16 2006, 11:13 AM
fagothikate alla telika ta ksestomise o psilos(pou eisai toso kairo sta meetings?)
Ο λόγος που δεν έρχομαι στις προγραμματισμένες συναντήσεις, εξηγήθηκε παραπάνω.
Η άποψη μου, μια κι ανοίξαμε τις καρδιές μας, όσον αφορά τη συμμετοχή σε μια λέσχη είναι η εξής:
Συμμετέχεις στις συζητήσεις που γίνονται στο forum, για να ενημερωθείς για ορισμένα πράγματα που δε γνωρίζεις για το αυτοκίνητο. Τι πρέπει να βάλεις ή να μη βάλεις στο αυτοκίνητο, τι να προσέξεις, που να πας για σέρβις και βεβαίως για ομαδική αγορά, όταν και εφ'οσον...
Από εκεί και πέρα, συμμετέχεις για να βρείς κι άλλους παθιασμένους με εσένα, για το αυτοκίνητο και την οδήγηση.
Συνάντηση να κάνουμε στην Επίδαυρο και μετά να πάμε στο Stork (καφετέρια με θέα), να πάμε στο Μπράλλο και να κάτσουμε για καφεδάκι κάτω από το τεράστιο πλατάνι στο χάνι Καρανάσιου και τέλος πάντων κάπου που να ευχαριστηθούμε αυτοκίνητο και οδήγηση! Να μιλάμε για τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά ("έστριψα έτσι, γλίστρησα εκεί, κοίτα πως φαγώθηκαν τα λάστιχα κλπ κλπ"). Δε χορταίνω να τα λέω και να τ' ακούω!
Όλα αυτά που σας λέω τα έχω κάνει και με το προηγούμενο αυτοκίνητο και με τη μηχανή και τα έχω κάνει (και θα κάνω κι άλλα) ΚΑΙ με το S2000! Με το S2000 πάντως ως τώρα τα έχω κάνει μόνος ή με το έταιρον ήμισι κι όχι με συναδέλφους ιδιοκτήτες S2000...
Πρότεινα το καλοκαίρι εκδρομή στο Μπράλλο και πήγα μόνος μου...
Προτάθηκε εκδρομή στις Σέρρες, ήμουν από τους πρώτους που απάντησα θετικά και τελικά πάλι πήγα μόνος μου. Ευτυχώς που ήρθαν οι Βορειοελλαδίτες φίλοι μας
Ύστερα από όλα αυτά, τι να μου κάνει η βούτα και τα λιμανάκια ρε παιδιά...Να αποδείξω τι και σε ποιόν; Έχει κίνηση, έχει άσχετους, έχει βολταδόρους...Που να ανοίξεις τα 240 άλογα ρε παιδιά...1η, 2α, 3η και τέλος!
Κάποτε ήταν καλούτσικα, όταν δεν είχε κίνηση, μετά πηγαίναμε σε καμιά πλατεία κάναμε τα παντιλίκια μας...αλλά και πάλι τελειώνουν γρήγορα!
Γεννήθηκα βλέπετε αρκετά πριν το '80 και ορισμένα μέρη τα έχω δει διαφορετικά από ότι σήμερα!
Τέλος πάντων, δεν κατηγορώ κανέναν, απλά εκφράζω τις απόψεις μου. Ξέρω, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, πως εκείνος γουστάρει βούτα, μαύρη, λιμανάκια, φανάρια κλπ και θα έχει δίκιο! Εκείνος έτσι γουστάρει! Αυτό που λέω εγώ, είναι να δοκιμάσει λίγο και το έξω, το στροφιλίκι, την πίστα και μετά ας ξανακρίνει. Όταν καλπάσουν τα άλογα ελεύθερα στον ανοικτό δρόμο, θα διαπιστώσει ότι ούτε cooling mods χρειάζονται ούτε τίποτα. Μόνο ανοικτός δρόμος

Λυπάμαι αν σας κούρασα παιδιά, παρασύρθηκα
Reply