Koyo radiator + Mugen Cooling mods installed
Registered User
From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
Έχω περίπου μια εβδομάδα που τα έβαλα και δεν το έγραψα κατευθείαν για να τα δοκιμάσω πρώτα αλλά τα συμπεράσματα είναι τα ίδια απο το πρώτο λεπτό. Ροπή, ροπή, ροπή! Το αυτοκίνητο δεν έχει σχεση με πριν και δεν υπάρχει πλέον ζήτημα να μλέξεις στην πόλη και μόλις βγεις από την κινηση το αυτοκλινητο να ειναι ψόφιο... Να σημειώσω ότι εκτός απο αυτα, το αυτοκίνητο ειναι μαμα.
Επειδή τηελω να βάλω κ την σπούπα της Spoon και το αμαξι ειναι facelift θα πρέπει να αφαιρέσω μία μπαρα που υπάρχει μπροστά και που δεν υπήρχε στα προ 04 μοντέλα. Ξέρει κανεις αν η μπάρα χρησημεύει για την ακαμψία του αυτοκινητου και αν θα "χαλάσει" το στήσιμο αν βγει; Please Help!!!
Ευχαριστω!
Επειδή τηελω να βάλω κ την σπούπα της Spoon και το αμαξι ειναι facelift θα πρέπει να αφαιρέσω μία μπαρα που υπάρχει μπροστά και που δεν υπήρχε στα προ 04 μοντέλα. Ξέρει κανεις αν η μπάρα χρησημεύει για την ακαμψία του αυτοκινητου και αν θα "χαλάσει" το στήσιμο αν βγει; Please Help!!!
Ευχαριστω!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Απο οτι γνωριζω, αυτη η εγκαρσια μπαρα στα ΜΥ04-06 υπαρχει για τη προστασια του ψυγειου...
Πραγματι η αλλαγη ψυγειου και τα cooling mods κανουν καλη δουλεια, ειδικα το νεο ψυγειο...
Πραγματι η αλλαγη ψυγειου και τα cooling mods κανουν καλη δουλεια, ειδικα το νεο ψυγειο...
Registered User
From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
Κανενα απολύτως (τουλάχιστον στα Γιάννενα)
Το Koyo μου κόστισε 510 euro αν και έκανα λαμογιά και δεν πλήρωσα τελωνείο... (το έφερα απο Αμερική)
Αν και αργότερα βρήκα άκρες απο Αγγλία και στοιχίζει
Το Koyo μου κόστισε 510 euro αν και έκανα λαμογιά και δεν πλήρωσα τελωνείο... (το έφερα απο Αμερική)
Αν και αργότερα βρήκα άκρες απο Αγγλία και στοιχίζει
Thread
Forum
Replies
Last Post
Pruhnke
Archived Member S2000 Classifieds and For Sale
6
Jan 14, 2010 10:39 AM