Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Απαραδεκτη συμπεριφορα της αστυνομιας κατα τη...

Thread Tools

Old Nov 25, 2007 | 11:27 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Angry Απαραδεκτη συμπεριφορα της αστυνομιας κατα τη...

Με αφορμη των οσων συνεβησαν στην εκδρομη μας σημερα, θελω να αναφερθω στην απαραδεκτη και αδικαιολογητη συμπεριφορα της αστυνομιας. Θα αφησω αυτο το τοπικ εδω στο κεντρικο forum για να το δουν ολοι μας και ολοι τους και μετεπειτα θα το μεταφερω στo Off-Topic forum! Καμαρωστε τους, διαβαζοντας οχι μονο τα δικα μου σχολια αλλα και οσους ηταν παρων!

Ξεκινησαμε απο τα διοδια στις Αφιδνες οπου εκει υπηρχε αστυνομια οπου εκανε ελεγχο σε αυτοκινητα και μοτοσυκλετες. Κατα τη διαρκεια της πορειας μας μεχρι τα επομενα διοδια, πηγαιναμε στη μεσαια λωριδα ολοι μας μεσα στα ορια ταχυτητας της εθνικης οδου. Οταν αλλαζαμε λωριδα, αναβαμε και το φλας οπως κανουμε παντα. Μολις φτασαμε και μπηκαμε στις ουρες των διοδιων ενας αστυνομικος εκανε νοημα στο πρωτο ασημι S2000 να κανει δεξια. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν υπαλληλος των διοδιων διοτι ηταν κοκκινη η ενδειξη των διοδιων και πιστεψα οτι του εκανε νοημα να παει στο διπλανο διαδρομο για να περασει απο εκει. Αλλα μετα εκανε σε ολα τα 5 S2000 που ειχαν μαζευτει στις ουρες. Τελικα εκανα και εγω δεξια μαζι με τους αλλους για να δω τι συμβαινει.

Λοιπον ο κυριος ανθυπαστυνομος, μας κατηγορησε για επικινδυνους ελιγμους και υπερβολικη ταχυτητα και επεμενε να γραψει ολα τα S με το ετσι θελω. Μιλαμε εγω μονο σταμπαρισμα των S μπορω να το χαρακτηρισω αυτο και μαζι με τον Μανο προσπαθουσαμε να βγαλουμε μια ακρη και να μας εξηγησει ποτε και που μας ειδε να κανουμε ολα αυτα που μας κατηγορησε! Ο τροπος του απαραδεκτος και χωρις σεβασμος και να μας σπρωχνει και να μας αποκαλει με το αγαπημενο του "Ρε!". Εμεις ευγενεστατοι και αβοηθητοι να προσπαθουμε να καταλαβουμε τη λογικη του. Μεχρι που μας αναγκασε να πουμε και ψεματα ωστε να φερθουμε "αντρικια" οπως μας ειπε ο ιδιος, αλλα ολα αυτα ενα παραμυθι για να μας επιβαλλει το δικο του με το ζορι χωρις να εχουμε κανει τιποτα απολυτως! Τελικα με τα χιλια ζορια δε μας εγραψαν αλλα τι να σας πω βρε παιδια, ειναι απαραδεκτοι!

Παρακαλω να συνεχισουν και οι υπολοιποι και να περιγραψουν και τις υπολοιπες λεπτομερειες, αλλα κρατηστε τη συζητηση σε κοσμιο και ηπιο τονο για να τα δουμε και αυτοι και να καμαρωνουν αυτους που χαλανε το ιδιο το ονομα τους!
Old Nov 25, 2007 | 11:47 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Το θέμα σηκώνει λίγο κουβεντούλα....
Πάντως κατά τη γνώμη μου ...ισχύει ο εξής χρυσός κανόνας. 'Δεν ενοχλείς για να μην σ΄ενοχλούν'

Νομίζω ότι αν ο Τροχαίος ηταν πιο νηφαλειος και τυπικός θα είχε μοιράσει συνολικά περι τα 2 χρόνια στέρηση αδείας κλπ...κλπ..και δεν θα είχε βγάλει κανένας κιχ...

Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το 'βλαχομητσονταιλίκι' , αλλά η ουσία παραμένει...δηλ..είχε την αφορμή με το μέρος του...(μην τα θέλουμε όλα δικά μας)

Πάντως είχε πολύ πλάκα...το σκεφτόμουν και γελούσα συνέχεια.. ...όπως λέει και ο manos2k 'ο Μανος ράβει.....και ...'
Old Nov 25, 2007 | 12:07 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Heli είσαι λίγο ακροδεξιός ή ιδέα μου είναι?

Εγώ ένα θα πώ: Όταν μου έκανε νόημα να κάνω άκρη και επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να κάνω τον ρώτησα: Όριστε?
Και μου απάντησε: Κανε στην άκρη ρε που σου λέω...
Τα σχόλια δικά σας.....

Επίσης αγαπητε μου Ηeli θα σου πω ότι αν και είχε την αφορμή όπως λες με το μέρος του, αυτό δε δικαιολογεί καμία τέτοια συμπεριφορά απο πλευράς του οργάνου που βεβαιώνει την παράβαση.....εκτός και αν έχουμε Χούντα και δεν το ξέρω....
Επίσης θα σου θυμίσω ότι ο Μάριος - και είναι αξιέπαινος γι αυτό - ήταν ο μόνος που σταμάτησε χωρίς να του κάνει νόημα το όργανό και μας υπερασπίστηκε, αν και διακινδύνευσε να φάει κλήση, ενώ καποιοι άλλοι έκαναν την πάπια.....

Επισης θα σε παραπέμψω στα τελευταία γεγονότα με την Κρήτη περί Ε.Α. και θα σε καλέσω να υπερασπιστείς το Δεν ενοχλείς, δε σ΄ενοχλούν που λες!!!!!!

Τελοσπάντων, είναι μεγάλο θέμα αλλά διαφωνώ κάθετα....
Κατάλαβες τι ήθελε να ακούσει το όργανο για να μας αφήσει να φύγουμε? Αν εσένα αυτό σε καλύπτει τότε τι να πω.....

Αυτά.... και παλι ΜΠΡΑΒΟ Μάριε, σε παραδέχομαι και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το θέμα γιατι η γλύκα από την εκδρομή έσβησε αυτό το συμβαν γρήγορα....
Old Nov 25, 2007 | 12:23 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Imoun mesa sta 5 p stamatise o K."Eksousias"!

To skiniko to eida ws eksis: strabwsan apo ti stigmi p eixame stamatisei sto meeting point,kathos irthan k mas elegan gia mprostines pinakides k meros stathmeusis (se kt oria p eixan balei). Ksekinontas loipon otan irthe i wra akougontas ton thoribou p kanoun ta ergalia mas to eidan san "karbeli" p to blepei o "pinasmenos" k mas piran stin parakolouthisi me ena simbatiko aspro octavia.Ston dromo kathos imoun apo ta prwta amaksia olan pigainan basi KOK flash kirile pramata.

Sta epomena diodia loipon blepw ena "tipo" na leei sto MANO kane dexia,rwtaw ton Tasea k tou lew ti ginete ton stamatise?Den prolabainw na stripsw to kefali m k m leei k si dexia!A re lew ti thelei autos?Na mi ta polilogo osa amaksia perasan apo ta dexia tameia ta stamatise.

Erxomaste sto thema mas loipon!Na petaei AEROLOGIES dikes tou k na leei KANATE epikindinous eligmous.Poios krinei filtate ton epikindino eligmo?Epikindinos eligmos einai autos p bgazeis flash k pas sta oria taxititas?!AKROS APARADEKTI I SIMPERIFORA TOU K."Eksousia" gt para mono auto mporw na ton xaraktirisw,isws etc k na ithele k autos na akousei!Na tou milame k na tou leme EPANILIMENA oti den isxioun ta legomena tou autos ekei!STRIMENO KEFALI!!! Me ta polla anagkase ton MANO na pei mparoufes oti odigouse etc opws o K."Eksousias" elege gia na mas afisei leei olous.NA MAS AFISEI?!An einai dinaton dld!

Auta p exw na pw de tha ta pw edw kathws prepei na kratame ena ithos sto forum k na min kathomaste na asxoloumaste me pragmata ta opoia einai APLA AXARAKTIRISTA!

K kt last k klinw me ti makrigoria m!Einai apla AISXOS!
Old Nov 25, 2007 | 12:26 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Nov 25 2007, 01:07 PM
Επίσης θα σου θυμίσω ότι ο Μάριος - και είναι αξιέπαινος γι αυτό - ήταν ο μόνος που σταμάτησε χωρίς να του κάνει νόημα το όργανό και μας υπερασπίστηκε,
Poli swsta k gw ksexasa na to anaferw!!!
Old Nov 25, 2007 | 12:33 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Και επειδή σε άλλο topic ειρωνεύεσαι φίλε μου Heli θα σε πληροφορήσω ότι άλλη υπηρεσία η Αστυνομία και άλλη η Τροχαία και υπήρχε λογος που το είπα....κατι θα ξέρω περισσότερο τι λες?
Old Nov 25, 2007 | 12:50 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Nov 25 2007, 01:33 PM
Μάλλον θα ήσουν πιο ευχαριστημένος αν μας τα έπαιρναν όλα ετσι?
Den nomizw re MANO na ithele kt tetoio gt eukola tha mporouse na itan k o Heli sti thesi p brethikame emeis...
Old Nov 25, 2007 | 12:53 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by ManosS2k,Nov 25 2007, 01:23 PM
To skiniko to eida ws eksis: strabwsan apo ti stigmi p eixame stamatisei sto meeting point,kathos irthan k mas elegan gia mprostines pinakides k meros stathmeusis (se kt oria p eixan balei). Ksekinontas loipon otan irthe i wra akougontas ton thoribou p kanoun ta ergalia mas to eidan san "karbeli" p to blepei o "pinasmenos" k mas piran stin parakolouthisi me ena simbatiko aspro octavia.

Φίλε μου συνονόματε

Aπό τη στιγμή που μας είδαν στράβωσαν= άρα τους ενοχλήσαμε= άρα έπρεπε να μας ενοχλήσουν γιατι έτσι πρέπει......

Βασικές αρχές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!

ΤΕΛΟΣ (γιατι τα παίρνω)
Old Nov 25, 2007 | 01:03 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

An einai auto dimokratia tifla na xei i xounta :S
Tha kathomaste na tou glifoume ta @@ gia na ta pame kala?An einai dinaton!!

SKINOTHETA!!! KOPSE ME REEE! KOPSE MEEE!!!!
Old Nov 25, 2007 | 01:37 PM
devilos83's Avatar
Registered User

From: ATHENS/KALLITHEA

Καλά Μανούλη ο Γιάννης έχει δίκιο .....αν ήταν το όργανο κύριος και δεν είχε γίνει ρόμπα μόνος του θα μας είχε σκίσει όλους.....απλά το χειρίστηκε λάθος από την αρχή....

All times are GMT -8. The time now is 10:09 AM.