Βολτίτσα σε πίστα..
Αν κάποια στιγμή ανεξάρτητα από τις "επίσημες" ανεπίσημες συναντήσεις στην πίστα,κάποιος θέλει να πεταχτεί για 2-3 γύρους, θα ήταν καλό, να το ανακοινώνει εδώ, ώστε κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, να μπορούν να ενημερωθούν χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε διαδικασίες pm και κινητών τηλεφώνων..
Επίσης, έτσι δε θα μπερδεύονται τα post διαφορετικών συναντήσεων
Κι επειδή δεν είναι μόνο το καρτόδρομο, αλλά και άλλες πίστες, όπως Αγ.Μαρίνα, Μέγαρα (ελπίζουμε σύντομα), άφησα στο πιο γενικό τον τίτλο..
Για παράδειγμα, κάτι πήρε το αυτί μου για βολτίτσα ορισμένων στο καρτόδρομο, πρίν τη συνάντηση της Δευτέρας..
Για ανακοινώστε εδώ τί σκέφτεστε...
Επίσης, έτσι δε θα μπερδεύονται τα post διαφορετικών συναντήσεων
Κι επειδή δεν είναι μόνο το καρτόδρομο, αλλά και άλλες πίστες, όπως Αγ.Μαρίνα, Μέγαρα (ελπίζουμε σύντομα), άφησα στο πιο γενικό τον τίτλο..
Για παράδειγμα, κάτι πήρε το αυτί μου για βολτίτσα ορισμένων στο καρτόδρομο, πρίν τη συνάντηση της Δευτέρας..
Για ανακοινώστε εδώ τί σκέφτεστε...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον αυτη τη Δευτερα πριν κατεβουμε για τη συναντηση στο ΣΕΦ θα ειμαι Αφιδνες μετα απο 7 το απογευμα. ο leftis θα παει περιπου 6μιση με 7 και αν δε κανω λαθος θα ειναι και ο Stradale. Προβλεπω και lalakis2000 και S2000_FUN να ερθουν οποτε σιγουρα θα σας δω εκει!
leo na anevo kai ego mias kai kati vrika apo lastixa mexri na erthei h kainourgia tetrada mou opote mallon tha eimai kai ego ekei ...
erm fun an einai na ertheis se parakalo bgale tin pinakida ksereis esy....tha einai krima
erm fun an einai na ertheis se parakalo bgale tin pinakida ksereis esy....tha einai krima
εγω θα κατηφορισω που θα κατηφορισω για σεφ,θα κανω σταση στις αφιδνες...για να ξαναδει ο fun τις mugen εξατμισεις μου αφου μονο αυτες βλεπει...
(πλακιτσα...)
..μηπως ξερετε
σε ποια εξοδο θα βγω ερχομενος απο Χαλκιδα??
(πλακιτσα...)
..μηπως ξερετεσε ποια εξοδο θα βγω ερχομενος απο Χαλκιδα??
Trending Topics
Originally Posted by lihoudis2000,Nov 20 2008, 05:25 AM
leo na anevo kai ego mias kai kati vrika apo lastixa mexri na erthei h kainourgia tetrada mou opote mallon tha eimai kai ego ekei
Ξερεις....?????????? Μπορεις....?????????? Αχ αγαπη μου!!!
Σε καταλαβα απ΄τη φωνη!!!!
Originally Posted by lihoudis2000,Nov 20 2008, 05:25 AM
leo na anevo kai ego mias kai kati vrika apo lastixa mexri na erthei h kainourgia tetrada mou opote mallon tha eimai kai ego ekei ...