Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Βολτίτσα σε πίστα..

Thread Tools

Old Nov 26, 2008 | 06:46 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ναι μου το ειπαν και μενα. Εψαχνε τουτου η Ισμηνη.
Reply
Old Nov 26, 2008 | 07:12 AM
Sportster's Avatar
Registered User

θα ηθελα να ερχομουν αλλα δυστηχως ειμαι με την μηχανη και μεχρι να γυρισω σπιτι να παρω αυτοκινητο και να ανεβω δεν θα προλαβω... την επομενη φορα ομως θα το προγραμματισω καλυτερα!

Θα παει τελικα κανεις την παρασκευη πρωι?!
Reply
Old Nov 26, 2008 | 11:35 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Θα πάει ο Ηλίας με το Μάριο...
Reply
Old Nov 26, 2008 | 11:46 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Παρασκευή πρωί, θα πάμε, ο Μάριος κι εγώ γύρω στις 10:30, να ευχαριστηθούμε πραγματικά την πίστα ( drift )

Στο θέμα μας τώρα...

Φοβερή η σημερινή ανεπίσημη συνάντηση του club ..!!
Πραγματικά ο αριθμός των ατόμων, θα μπορούσε να συγκριθεί άνετα με τον αριθμό στις συναντήσεις του ΣΕΦ.

Και όχι τυχαίες συμμετοχές!!

Μας ήρθε Dorikin που δεν τον βλέπουμε συχνά, S2johnyK, που εγώ, προσωπικά, τον είδα πρώτη φορά από κοντά..Stratos, Leftis, Lihoudis, Lalakis, Makis (ευχαριστώ για τα υγρά φρένων) , Nordvinden, Energetic, ο Τάσος με το Z του, ήταν εκείνοι που προσέφεραν θέαμα στους απ'έξω..

Στους απ'έξω, ήταν η Ισμήνη, ο FUN κι εγώ!
Ήταν και άλλοι που δεν ξέρω..
Ο Nabu, δυστυχώς δεν πρόλαβε να έρθει, παρ'όλα αυτα έστειλε τους χαιρετισμούς του σε όλους!!

Πολύ ωραίο κλίμα, φανταστική παρέα και επιτέλους πολύ καλές και ουσιαστικές συζητήσεις. Το επίπεδο ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς και η παρέα δένει ακόμη περισσότερο..εγώ τουλάχιστον, αυτό αισθάνομαι

Χαίρομαι πάρα πολύ που η προσπάθειά μας έπιασε τόπο και τελικά καταφέραμε να οργανώσουμε κάτι που μας βοηθά να ξεδίνουμε και να βελτιωνόμαστε, συγχρόνως !

Επόμενο ραντεβού, Παρασκευή πρωί και μετά η επίσημη συνάντηση της ερχόμενης Τετάρτης..!!

Μπράβο σε όλους!!
Reply
Old Nov 26, 2008 | 12:06 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nordvinden,Nov 26 2008, 12:42 PM
Της pootanas έγινε εν ολίγοις... Μια χαρούλα περάσαμε, κάναμε και την προπόνησή μας, σβουρίξαμε (ή ψιλο-) κατά περίστασιν κι όλα μέλι-γάλα...

Ο Μάριος έχει τσαμπουκαλευτεί για τα καλά, λέμε...

Πολύ καλό το 59:12 του Μάκη...

Εγώ, αν και με στήσιμο ακατάλληλο για τις γλυστερές συνθήκες του Καρτοδρόμου (καλά-καλά δεν πατάει όλο το πέλμα των 050 μου κάτω), κατόρθωσα ένα 58:30 με μέτρηση του συνοδηγού μου... Κι αυτό πάλι...

...Κυνηγώντας έναν ταχύτατο Johnny, που έχοντας το πολύ καλό all around στήσιμο, δεν έχανε χαζά χρόνο γλυστρώντας... Σίγουρα έφερε κάτω από 58:30 το λοιπόν και κρίμα που δεν τον μέτρησε κάποιος...

Ευχάριστη έκπληξη τα δύο σιβικάκια, άσπρο και μαύρο, που γράψανε πάλι λωλούς χρόνους... Το 2λιτρο άσπρο 56:10 μετρήθηκε απ'το συνοδηγό μου σε συγκεκριμένο γύρο...
Ρε Nordvinden.. Εντελώς φιλικά και προς θεού, δε θέλω ούτε να το παίξω ξύπνιος, ούτε τίποτα, αλλά εκεί ήμαστε κι εμείς όταν γυρνούσατε στους τελευταίους γύρους και σας παρακολουθούσαμε από τις κερκίδες..

Και τολμώ να πω ότι μετρούσαμε και χρόνους, καθώς ο johny, μου ζήτησε να του κρατήσω τους δικούς του..

Ο καλύτερος του Johny,ο οποίος έγινε 1 γύρο μετά τη στιγμή που σε πέρασε, ήταν 1.01 .. Και άντε να πω ότι δε μετρήσαμε καλά και ήταν 1.00 ακριβώς..

Όπως και να'ναι, το 1.00 απέχει 2 δευτερόλεπτα από το 0.58 και η απόσταση των 2 δευτερολέπτων είναι τουλάχιστον η απόσταση από το κερμπ εισόδου μιας στροφής, μέχρι το κερμπ εξόδου..αν κάνω λάθος, διορθώστε με
Άρα τέτοια απόκλιση, είναι περίεργη..

Όλα αυτά για το δεύτερο σετ γύρων του johny, μιας και στο πρώτο σετ, δεν κρατήσαμε το χρόνο του, απ'έξω..

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο πρώτο σετ..
Reply
Old Nov 26, 2008 | 12:17 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

απλά μου φάνηκε περίεργο, μιας και μετρήσαμε όλους του τους γύρους και ο καλύτερος ήταν 1.01..

Έτσι κι αλλιώς και την άλλη εβδομάδα, εκεί θα είμαστε !!!
Reply
Old Nov 26, 2008 | 12:27 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Σύφιλη!
Reply
Old Nov 26, 2008 | 02:09 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Οντως παιδια η μερα ηταν υπεροχη σημερα,ο καιρος τελειος και ολλα τα παιδια επισης.
Ενα μεγαλο μπραβο στον Ηλια για τις προσπαθειες του να μας βαλει στον σωστο δρομο οπου σωστος δρομος=πιστα.
Ενα περιβαλλον ιδανικο για να μαθει ο καθενας μας το δυσκολο αλλα απιστευτο οδηγικα και με απιστευτη πληροφορηση αυτοκινητο μας..

Εγω προσωπικα το καταευχαριστιεμαι το αυτοκινητο εκει μεσα και μπορω να ανακαλυψω τα ορια του χωρις να φοβαμαι για την ακεραιοτητα του και να ρισκαρω..

Norvinden θελω την επομενη φορα να μου δωσεις τον συνοδηγο σου μπας και γραψω κανα 54 ξερο..

Στο 2ο session συγκεκριμενα επιασα ολους τους χρονους του johni οπου μεχρι τον 6ο γυρο που ηταν κολλημενος πισω σου και δεν τον αφηνες να σε περασει ησασταν σταθερα στο 1.03 και κατοπιν με το που σε περασε κατεβαζε συνεχεια και μετα απο 5 γυρους ειχε φτασει στο 1.01.6..

Στην συνεχεια δεν επιασα 2 γυρους γιατι επρεπε να μπω αλλα αμα κατεβασες εκει 5δλ τοτε μπραβο..

Επισης επιασα τον Μαριο 1.00.3[αψογος]και ειναι κριμα που στο 2ο τον εμποδιζε ενα πιο αργο σχημα και εχασε 5-6γυρους με αποτελεσμα τελικα να κοψει ωστε να φυγει ο προπορευομενος και τελικα να ξαναξεκινησει χανοντας πολυ χρονο..

Κριμα που δεν γνωρισα τον Dorikin-δεν καταλαβα ποιος ητανε μιας και ειχα ορεξη για λαστιχοσυζητηση και απο κοντα..

Αλλα απο οτι καταλαβα καθε Τεταρτη εκει θα ειμαστε και θα γινεται χαμος..
Reply
Old Nov 26, 2008 | 02:44 PM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Originally Posted by gre165-makis,Nov 26 2008, 03:09 PM
Κριμα που δεν γνωρισα τον Dorikin-δεν καταλαβα ποιος ητανε μιας και ειχα ορεξη για λαστιχοσυζητηση και απο κοντα..
Με ζητησε κανεις?? Ημουν αυτος που ειχε ερθει προετοιμασμενος να μπει με κρανη κτλ αλλα τελικα δεν μπηκα γιατι ηταν να φυγω νωρις αλλα τελικα εφυγα αργα....μπλα μπλα μπλα....μεγαλη ιστορια!!

Παντως και εγω ιδιους χρονους με τον Ηλια επιανα συνεχεια.1.01 και κατι.
Reply
Old Nov 26, 2008 | 10:12 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

Μπράβο σε όλους ρε παιδιά
Από ότι διαβάζω περάσατε τέλεια
Μετά τις 6 κοιτούσα συνέχεια το ρολόι και σας σκεφτόμουνα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:04 PM.