ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Xθες, δεν ξέρω γιατί, δεν ήμουν και πολύ στα χάι μου.
Με έπιασε λοιπόν να δω λίγο τις φώτο από το Euromeet.
Σαν όνειρο ήταν ρε $#^στη. Παραλίγο να με πιάσει κατάθλιψη...
ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!
Πραγματικά ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους ήταν γιατί περάσαμε τέλεια και κανένας δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα.
Ήμασταν ΑΨΟΓΟΙ.
Με έπιασε λοιπόν να δω λίγο τις φώτο από το Euromeet.
Σαν όνειρο ήταν ρε $#^στη. Παραλίγο να με πιάσει κατάθλιψη...
ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!
Πραγματικά ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους ήταν γιατί περάσαμε τέλεια και κανένας δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα.
Ήμασταν ΑΨΟΓΟΙ.
Ρε lalaki εδω κλεβουν τα αυτοκινητα ξανα και ξανα , το ΦΠΑ θα παει 21% μαζι με ολα τα αλλα , η βενζινη στα υψη , οι ληστειες πλεον ειναι μεσα στο προγραμμα , τα honda σε λιγο θα ειναι σαν να συντηρεις γιοτ και εσυ μας λες για το euromeet ????
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ EUROMEET
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ EUROMEET
Trending Topics
Καλά είστε όλοι παιδιά για υιοθεσία.
Αυτό ήταν, δεν ξαναμιλάω για τίποτα.
Ωπ, κάτσε, αυτό δε γίνεται.
Φτου...
Για την περίπτωση του Νικολάκη δε θέλω να πω τίποτα γιατί έχω αρκετή οργή μέσα μου. Απλά θα ευχόμουν να είχε πάρει περισσότερα μέτρα ασφάλειας. Δεν γράφω τίποτε άλλο για ευνόητους λόγους εδώ και δε θέλω να κάνω τον εξυπνίδη, ειδικά για κάτι τέτοιο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, την υγειά μας να χουμε.
Αυτό ήταν, δεν ξαναμιλάω για τίποτα.
Ωπ, κάτσε, αυτό δε γίνεται.
Φτου...
Για την περίπτωση του Νικολάκη δε θέλω να πω τίποτα γιατί έχω αρκετή οργή μέσα μου. Απλά θα ευχόμουν να είχε πάρει περισσότερα μέτρα ασφάλειας. Δεν γράφω τίποτε άλλο για ευνόητους λόγους εδώ και δε θέλω να κάνω τον εξυπνίδη, ειδικά για κάτι τέτοιο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, την υγειά μας να χουμε.