ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Ευτυχώς που υπάρχει και η Τζούλια... είναι φορές που νομίζω πως το μόνο που μας δίνει χαρά, είναι κάτι τέτοια πουτ@νάκια που δε θα ανεβάζουν ποτέ τις τιμές...
Το κορίτσι, έδειξε το δρόμο...για να κάνει καποιος καριέρα, πρέπει να ακολουθήσει πιστά... φαντάζομαι, τώρα, τί έχει γίνει με όλα αυτά τα ξεμπ@#ρδελα που κυκλοφορούν κατά καιρούς...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Το κορίτσι, έδειξε το δρόμο...για να κάνει καποιος καριέρα, πρέπει να ακολουθήσει πιστά... φαντάζομαι, τώρα, τί έχει γίνει με όλα αυτά τα ξεμπ@#ρδελα που κυκλοφορούν κατά καιρούς...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Originally Posted by uma_chikara,Mar 4 2010, 12:09 AM
Ευτυχώς που υπάρχει και η Τζούλια... είναι φορές που νομίζω πως το μόνο που μας δίνει χαρά, είναι κάτι τέτοια πουτ@νάκια που δε θα ανεβάζουν ποτέ τις τιμές...
Ντάξει, αυτό ήταν χτες, σήμερα μπορεί να χουν μείνει τα μισά, ειδικά αν ήρθε αυτή η παρτίδα που περίμενε από Αμέρικα Λατίνα.
To dvd της Τζούλιας είναι μία καθαρά προσωπική στιγμή με το σύντροφό της και δημοσιεύθηκε εν αγνοία της.....
Εγώ θα πω....κανονική τσόντα με αρχή μέση και τέλος....
Ρε την τσολάρα....και το παίζει άσχετη....
Να είναι καλά παντως θα πάει καλά σε αυτό είδος...ελπίζω να μας χαρίσει και κανένα gangbang στο μέλλον...
Ρε την τσολάρα....και το παίζει άσχετη....
Να είναι καλά παντως θα πάει καλά σε αυτό είδος...ελπίζω να μας χαρίσει και κανένα gangbang στο μέλλον...
Originally Posted by Vagelis,Mar 4 2010, 03:09 AM
To dvd της Τζούλιας είναι μία καθαρά προσωπική στιγμή με το σύντροφό της και δημοσιεύθηκε εν αγνοία της.....
Έχει και στόρυ;
Γιατί εγώ, τις τσόντες, για το σενάριο τις βλέπω, την πλοκή τους, τη δράση τους
Για να παίρνω ιδέες
Και να προσθέσω ότι δεν ήταν προσωπική στιγμή με το σύντροφό της γιατί ΑΛΛΟΣ τράβαγε με την κάμερα!!!! Μετά τα 45 λεπτά πρέπει η δουλειά να έγινε παρτάκι!!!!! Ε πόσο να αντέξει και ο κακομοίρης ο καμεραμαν!!!!!!!