Go Back  S2KI Honda S2000 Forums > Special Interest > S2000 Electronics
Reload this Page >

Gauge cluster condensation/foggy

Notices
S2000 Electronics Information and discussion related to S2000 electronics such as ICE, GPS, and alarms.

Gauge cluster condensation/foggy

 
Old 09-16-2017, 10:53 AM
  #1  
Thread Starter
 
SFMarine0331's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Scranton, PA
Posts: 490
Liked 2 Times in 2 Posts
Default Gauge cluster condensation/foggy

I guess I'll let the pictures speak for themselves. Sorry for all the dust in the first photo...car was sitting in the garage for a few weeks while I was on vacation. I cleaned it off for the next one. This seems to happen from time to time but it goes away. I guess it's getting in somehow but it's really strange. Has anybody seen this before? Anything I can do to fix the issue?


SFMarine0331 is offline  
Old 12-21-2018, 03:28 PM
  #2  
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 33
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Default Same issue

Ever find a solution to this? Some just showed up in my gauge cluster while I was running my heater
TylerS2k is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
rsaeini
S2000 Under The Hood
18
02-27-2007 06:39 AM
Project SSAP1
S2000 Under The Hood
7
01-25-2006 03:33 PM
Nick32
S2000 Under The Hood
13
04-15-2005 07:41 AM
trypod
UK & Ireland S2000 Community
10
02-22-2004 11:51 PM
trypod
S2000 Electronics
1
02-11-2004 07:53 AM


Quick Reply: Gauge cluster condensation/foggy


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands