Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

πλυντήρια αυτοκινήτων

Thread Tools

Old Apr 7, 2011 | 02:16 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens
Default πλυντήρια αυτοκινήτων

Δεν έχουμε πάντα χρόνο για να καθαρίζουμε τα αυτοκίνητά μας μόνοι μας και αναγκαζόμαστε να τα πάμε κι εκεί..
Τώρα πια δεν έχουμε να ανησυχούμε, γιατί έχουμε αυτό το νέο υπερτόπικ, που θα γράφουμε εντυπώσεις και θα προτείνουμε, ή θα κράζουμε συμπεριφορές που μας έκαναν εντύπωση.

Να αρχίσω λοιπόν και να πω, ότι όσες φορές το έχω πάει σε βενζινάδικο, όλο κάποια βλακεία θα έκαναν με αποκορύφωμα το ξεθώριασμα σε μερικά σημεία των ζαντών μου..
Ο συγκεκριμένος τύπος, ήταν η ΕΛΙΝ στον Αγ.Στέφανο που βρίσκεται μετά τη γέφυρα κάτω από την Εθνική..
Πάντως, γενικά, τα βενζινάδικα είναι για κλάματα.. Καλύτερα να μη μπορώ να αναπνεύσω από τη βρώμα, παρά αυτό το πράγμα με τους πακιστανούς να κάθονται στα καθίσματα όπως να'ναι για να καθαρίσουν το εσωτερικό κ.ο.κ..

Στα καλά τώρα...
Στη χθεσινή μας επίσκεψη στο καρτόδρομο, είχα την ατυχία να ανοίξει ο πυροσβεστήρας που βρισκόταν στο πορτ μπαγκάζ και να γίνει χάλια, αρχικά ο χώρος αποσκευών κι έπειτα η καμπίνα, αφού η σκόνη πέρασε από τις γρύλλιες πίσω από τα καθίσματα..
Για να μην πολυλογώ, η κατάσταση τραγική.. σκόνη παντού.. σκ@τ@ όλα!
Αρχικά ήθελα να βρω 24ωρο πλυντήριο να το πλύνω εκείνη τη στιγμή.. αργότερα, όταν ηρέμησα, αποφάσισα να το πάω σήμερα πρωί πρωί στο "DRIFT CAR WASH", Πανταζή 12Α στην Ηλιούπολη. Ο Γιώργος, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ήταν γνωστός μου μέσω συναντήσεων σε πίστες και ήξερα πόσο αγαπάει τα αυτοκίνητα..
Το έπιασε μετά από λίγη ώρα και το αυτοκίνητο έγινε σαν καινούριο..
Με μικροσκόπιο να ψάξεις πλέον, δε νομίζω να βρεθεί ίχνος από τον πυροσβεστήρα!
Τα λόγια είναι περιττά.. καθάριζε με πινελάκι τα πάντα, προσεκτικός όσο δεν πάει και πραγματικά πολύ καλές τιμές..!
Θα μου επιτρέψετε να μην πω κάποια τιμή, γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτική, καθώς γνωριζόμασταν, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλές και ανάλογες πάντα με τη δουλειά που απαιτεί η κάθε περίπτωση.
Θα σας πρότεινα το συγκεκριμένο πλυντήριο, γιατί είναι σα να το πλένετε μόνοι σας με μηχανήματα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Δεν έχω να πω ούτε ένα κακό που βρήκα σε όλη τη διαδικασία..!!

Η σελίδα του καταστήματος στο FB είναι αυτή και μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από δουλειές που έχουν γίνει..

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=282231280011

Αν θέλετε λοιπόν να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, θα σας πρότεινα να περάσετε μία βόλτα από τον Γιώργο, να σας δώσει προσφορά και είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει και για το τελευταίο ευρώ...!!
Καλό θα ήταν να καλέσετε πριν πάτε, γιατί συνήθως έχει μπόλικη δουλίτσα..

Πολλά

Απ'όσα θυμάμαι, και ο Μάριος είχε πολύ καλές εντυπώσεις από πλυντήριο αυτοκινήτων, αλλά ας τα γράψει καλύτερα ο ίδιος..
Reply
Old Apr 7, 2011 | 02:26 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω το παω σε 2 πλυντηρια. Και στα 2 αλλα και γενικως για ολους μας που φοραμε ζαντες ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ λεμε στα γιδια τους Πακιστανους ΝΑ ΜΗΝ βαλουν ΤΙΠΟΤΑ πανω στην ζαντα και ενα απλο καθαρισμα με πανακι αν ειναι το πολυ. Γενικως εμεις με τον Μαριο ειχαμε ανεβασει και ενα τοπικ για το Auto Moto Spa που μειναμε ευχαριστημενοι και οι δυο και καναν και πολυ καλη δουλεια με πολυ καλες τιμες....

Καποιος ειχε και δωρο φουλ πλυσιμο, κερωμα, γυαλισμα και δεν ξερω και εγω τι σκ@τα ειχα παρει αλλα δεν πηγε ποτε...
Reply
Old Apr 7, 2011 | 03:45 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by eddiex
Καποιος ειχε και δωρο φουλ πλυσιμο, κερωμα, γυαλισμα και δεν ξερω και εγω τι σκ@τα ειχα παρει αλλα δεν πηγε ποτε...

Reply
Old Apr 8, 2011 | 05:37 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Γενικως, προτεινω να αποφευγετε οσο μπορειτε τα πρατηρια καυσιμων για καθαρισμο οχηματων καθως δεν εχουν ιδιαιτερη εμπειρια με καποιες εξαιρεσεις φυσικα.

Ηλια, μπραβο στα παιδια του "Drift Car Wash" που περιποιηθηκαν το αμαξι σου οπως ηθελες και εμεινες ευχαριστημενος.

Προσωπικα, οπως ανεφερε ο uma_chikara και ο eddiex, εχω καταληξει στο "Auto Moto Spa" καθως εχω δει οτι υπαρχει μερακι απο τη πλευρα τους και προσεχουν παρα πολυ το οχημα κατα το καθαρισμο του. Δεν εχουν τη κλασσικη νοοτροπια που σου λενε "εμενα ακου, δεν ξερεις εσυ" οταν τους ρωτησεις για κατι και ειναι πολυ προθυμοι να ακουσουν τον οποιοδηποτε προβληματισμο ή τυχον απορια.

Στα παρακατω link μπορειτε να δειτε καποιες πληροφοριες σχετικα με τη δουλεια τους, την εξυπηρετηση και το κοστος. Αν και το κοστος λογικα εχει διαφοροποιηθει πιστευω απο τοτε που τα ειχα αναφερει.

Αναφορα για κοστος και σχετικη συζητηση
Περισσοτερες πληροφοριες και στοιχεια επικοινωνιας
Topic συζητησης απο τον eddiex

Καποιες φωτογραφιες απο το μηχανοστασιο του S2000 και το αποτελεσμα της δουλειας τους μπορειτε να δειτε εδω. Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ολη περιποιηση σε αμαξωμα, εσωτερικο και ιδιαιτερα στο χωρο του μηχανοστασιου.

Τελος, Θεοδοσης και Κωνσταντινος, το δωρο το εχουν κρατησει στις σημειωσεις τους τα παιδια απο το Auto Moto Spa και καθε φορα που πηγαινω μου αναφερουν που ειναι ο φιλος για να παρει το δωρο του.
Reply
Old Apr 8, 2011 | 05:38 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Παλι καλα Μαριε... Μπραβο τους γιατι ειναι απο περυσι αυτο...
Reply