ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Ευχαριστίες Αυτό είναι η μετάφραση babelfish κειμένου σας. Η ουσία είναι εκεί εσείς πρέπει ακριβώς να το μπερδεψει έξω fltsfshr
"I in any case you I understand a joy Well you came in our company"
Ι εν πάση περιπτώσει εσείς καταλαβαίνω μια χαρά καλά που ήρθατε στην επιχείρησή μας Αυτό είναι το txt σας που μεταφράζεται.
Αυτό είναι καλό της διασκέδασης.
fltsfshr
Ι εν πάση περιπτώσει εσείς καταλαβαίνω μια χαρά καλά που ήρθατε στην επιχείρησή μας Αυτό είναι το txt σας που μεταφράζεται.
fltsfshr
Νομίζω κάποιος από το φόρουμ ανέφερε πρόσφατα κάτι για γνωστό τρομοκράτη που τα έκανε πουτ@να στη Νέα Υόρκη πριν λίγα χρόνια, αναρωτιέμαι τι να απέγινε αυτό το παλικάρι...Πολύ πιθανό να μπουκάρανε τα ΣΓΟΥΑΤ (!) στο σπίτι του και να τον πήραν σηκωτό με τις παντόφλες.
Άραγε θα μπορούσαμε να βρούμε τη φυλακή όπου ίσως τον έχουν μπουζουριάσει στο Γκουγκλ Ερθ;
Το ξέρω ότι ίσως (λέω ίσως) να είμαι οφ-τόπικ αλλά το ίδιο και ο Αμερικάνος (σέημ ον γιου). Μην κάνουμε διακρίσεις.
Originally Posted by Taseas' date='Mar 14 2007, 06:26 AM
Λαλάκη, ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι;
Το έχω πει εγώ:
ΓΟΥΙ ΑΡ ΦΑΡ ΑΧΕΝΤ
Originally Posted by Taseas' date='Mar 13 2007, 02:08 PM
Epeidh apo Athina den poly-katexw kai epeidh forame ta idia, den kaneis to cone?
Άφησα και το κινητό μου στο λαστιχά μου, σε περίπτωση που εμφανιστεί οτιδήποτε σε 245/40/17, οπότε αν βρώ θα έχω δύο τετράδες για το S!
Τη μια τη θέλω για τη Σπάρτη (για παντιλίκια) και την άλλη για τις Σέρρες
Ωστόσο, αν μάθω κάτι είτε για μπροστινά ή πισινά θα σου στείλω pm
Originally Posted by fltsfshr' date='Mar 13 2007, 01:17 PM
Ευχαριστίες Αυτό είναι η μετάφραση babelfish κειμένου σας. Η ουσία είναι εκεί εσείς πρέπει ακριβώς να το μπερδεψει έξω fltsfshr
fltsfshr
fltsfshr
What I meant to say was "I understand you very well, welcome to our company"!!!
Hope you find our foroum interesting, welcome again
Originally Posted by lalakis2000' date='Mar 14 2007, 04:19 PM
Νομίζω κάποιος από το φόρουμ ανέφερε πρόσφατα κάτι για γνωστό τρομοκράτη που τα έκανε πουτ@να στη Νέα Υόρκη πριν λίγα χρόνια, αναρωτιέμαι τι να απέγινε αυτό το παλικάρι...Πολύ πιθανό να μπουκάρανε τα ΣΓΟΥΑΤ (!) στο σπίτι του και να τον πήραν σηκωτό με τις παντόφλες.
Άραγε θα μπορούσαμε να βρούμε τη φυλακή όπου ίσως τον έχουν μπουζουριάσει στο Γκουγκλ Ερθ;
Με έσωσε το ορθογραφικό λάθος που έκανα αν θυμάσαι.....BILL αντί για BIN