ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
i lusi einai mia...
kapoios me kapoio vanaki na metaferei ta lastixa olwn..borei na einai kapoios filos kapoios kollitos pou tha goustarei n erhei gia tin parea kai emeis na tou baloume benzines klpklp an simfwneite....
to thema einai poios tha einai autos??
pisteuw oti kapoion boroume na broume....!!!!!
kapoios me kapoio vanaki na metaferei ta lastixa olwn..borei na einai kapoios filos kapoios kollitos pou tha goustarei n erhei gia tin parea kai emeis na tou baloume benzines klpklp an simfwneite....
to thema einai poios tha einai autos??
pisteuw oti kapoion boroume na broume....!!!!!
Παιδια σε τι κατάσταση βρισκόμαστε??? Θα πάει κανείς τελικά? Αντε και τα στελνουμε τα λαστιχα με ΚΤΕΛ η οτιδήποτε άλλο, που θα τα φορέσουμε εκει πάνω?? Πρέπει και όταν τελειώσουμε να βρούμε κάποιον ανοιχτό το απόγευμα να μας τα αλλάξει....πάλι!! Ερώτηση τα στέλνουμε με ΚΤΕΛ, ωραία και πως τα κουβαλάμε μετα να τα πάμε να μας τα βάλουν??
Παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε? Ποιό ΚΤΕΛ θα μεταφέρει τόσα λάστιχα επάνω? Που θα τα βάλει, στις θέσεις των επιβατών? Μη τρελαθούμε τελείως. Αυτό πρέπει να οργανωθεί από πριν σε συννενόηση με καποιον λαστιχά στις Σέρρες ή με δικό μας όχημα από εδώ που έγραψε ο Κωνσταντίνος. Και είναι θέμα της διεύθυνσης του forum.
Νομίζω η καλύτερη και ευκολότερη λύση είναι να τοποθετηθούν τα λάστιχα για την πίστα από πριν. Θα ανέβουμε χαλαρά, με ταχύτητες γύρω στα 150 χλμ/ω, θα διασκεδάσουμε στην πίστα παρακολουθόντας τακτικά την κατάσταση των ελαστικών κι όταν διαπιστώσουμε πως το πέλμα αρχίζει να τελειώνει, σταματάμε. Στην επιστροφή, θα κινηθούμε πάλι με σύνεση (150 χλμ/ω είναι οκ) και στην Αθήνα ξαναβάζουμε τα καλά λάστιχα.
Όταν είχα πάει στις Σέρρες επέστρεψα με τα ίδια λάστιχα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (βλ. σελίδα 1)
Όταν είχα πάει στις Σέρρες επέστρεψα με τα ίδια λάστιχα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (βλ. σελίδα 1)
Καλά τα λες Psilos αλλά σκέψου καμια στραβή στην επιστροφή να πιάσει καμια βρόχα και να ψαχνομαστε, αλλος πολύ άλλος λίγο τα λάστιχα θα τα έχει βγάλει off και ουτε ειναι λύση να γυρίσουμε με 80 γιατι δεν θα γυρίσουμε ποτε!!! χεχεχε ρε γαμώτο μου, πολλά ζητάμε? δεν πάει άλλο πρέπει να αγοράσουμε ένα φορτηγό να μας κουβαλάει τι είναι δηλαδή ο Alonso και οι άλλοι καλύτεροι απο εμάς....χαχαχα
Είναι και μακριά οι Σέρρες ρε γαμώτο...αλλά από την άλλη εκεί κάνει εκδήλωση το miata club, εκεί μας προσκαλούν οι άνθρωποι
Αν ήταν τουλάχιστον Μέγαρα (που δεν έχω παει κιόλας!) δε θα είχαμε πρόβλημα.
Αν ήταν τουλάχιστον Μέγαρα (που δεν έχω παει κιόλας!) δε θα είχαμε πρόβλημα.
Παίδες, με 100 ευρώ το αυτοκίνητο πάει κι έρχεται με τρένο.
Παίρνεις το νυκτερινό, ρίχνεις και έναν υπνάκο, και το πρωί είσαι φρέσκος φρέσκος στην πίστα.
Μετά, πάλι επιστροφή με το τρένο και δεν αγχώνεσαι για τα λάστιχα και με τα λινά να έχεις μείνει.
Σας το λέω γιατί ξέρω παιδιά από άλλα forum (trackday-special) που το έκαναν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Παίρνεις το νυκτερινό, ρίχνεις και έναν υπνάκο, και το πρωί είσαι φρέσκος φρέσκος στην πίστα.
Μετά, πάλι επιστροφή με το τρένο και δεν αγχώνεσαι για τα λάστιχα και με τα λινά να έχεις μείνει.
Σας το λέω γιατί ξέρω παιδιά από άλλα forum (trackday-special) που το έκαναν χωρίς κανένα πρόβλημα.
O odhgos na einai to idio kalos h' to idio asxetos? To RX8 einai pio eukolodhghto logw elastikoterou kinhthra kai megayterou meta3oniou. To s2k apo thn allh einai pio dynato (an kai psila) kai pio elafry...