Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Old May 18, 2010 | 11:27 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Λοιπόν, ο gre165-makis μου έστειλε δύο αρχεία από αυτόν και από τον Nabu. Μάκη, κατ' αρχήν συγγνώμη για την καθυστέρηση.....

Πάμε: Γύρος του Μάκη στο 1.11.1.

Γύρος του Κωνσταντίνου στο 13.7(έχει χάσει τα φρένα στην Κ6, μετά την ευθεία:

Πάμε να δούμε τα δυνατά σημεία και των δύο, που είναι οι γρήγορες αριστερές στροφές, δηλαδή η Κ3 και Κ8.

Εδώ σύγκριση του Μάκη με τον δικό μου γύρο στο 09.6:

Μιλάμε για μία διαφορά 14 χλμ στην είσοδο της Κ3. Συνολικά κερδίζει μόνο στην Κ3 0.2 δευτ.

Εδώ ίδιοι γύροι στην Κ8:

Ομοίως μία διαφορά 17χλμ στην Κ8. Συνολικά κερδίζει 0.5 δευτ. μόνο στην Κ8!!! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Κωνσταντίνο.

Για να δούμε που χάνουν. Κ1 Μάκης-κοκκινο, Κωνσταντινο-ροζ, ntz-μπλε:

Έχω κερδίσει 0.4 και 0.5 από τον Μάκη και τον Κωνσταντίνο αντίστοιχα στην Κ1 μέχρι την Κ3, αν και δεν είναι και η καλύτερή μου καθώς έχω φρενάρει αρκετά νωρίς.

Για πάμε να δούμε την Κ5. Μάκης-κόκκινο, Κωνσταντίνος-μπλε.:

Φαινομενικά, ο Κωνσταντίνος με 2α είναι πιο γρήγορος, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Μάκης απλά δεν έχει πατήσει νωρίς το γκάζι.
Για να δούμε σύγκριση του Κωνσταντίνου με το 106 μου:

Και σύγκριση με το δικό μου s:

Ο Κωνσταντίνος είναι πάντα με το κόκκινο. Είναι νομίζω φανερό οτι η Κ5 θέλει "ηρεμία", άρα 3η σχέση. Με το 106 του έχω πάρει 0.4 δευτ. στην Κ5, ενώ μέχρι τα φρένα για την Κ6 καταφέρνω και διατηρώ 0.2 δευτ. Με το s οι διαφορές είναι 0.4 και 0.7 αντίστοιχα.

Ομοίως σύγκριση ntz με τον Μάκη σε άλλον του γύρο, στο καλύτερο του πέρασμα από Κ5:

Μάκη, θέλει από πιο πριν γκάζι. Κερδίζω 0.4 στην Κ5 και συνολικά 0.8 μέχρι την Κ6. Βλέπετε, ακολουθεί η ευθεία και ό,τι κερδίζεις από την Κ5, δύσκολα το χάνεις αν έχεις πιο αδύναμο αυτοκίνητο, (το παράδειγμα με το 106 μου που είναι πιο αδύνατο) και εύκολα το αυξάνεις, αν έχεις δυνατότερο (το παράδειγμα με το s μου). Η Κ5, θα το ξαναπώ, είναι αν όχι η σημαντικότερη στροφή στα Μέγαρα, σίγουρα είναι στις 3 σημαντικότερες.

Τέλος ένα συνολικό διάγραμμα Μάκη 11.1-κόκκινο με τον δικό μου στο 9.6-μπλέ:

Αυτά για αρχή...... Έχουμε ακόμα συγκρίσεις με το τσουβάλι.... Άντε το Σάββατο θα κατέβει κανείς για το open day;;; Εγώ μάλλον θα πάω με το αγωνιστικό για να ξεσκουριάσω......

Reply
Old May 18, 2010 | 11:45 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Θα έρθω εγώ εκδρομούλα, να στρώσω τα καινούρια μου λάστιχα στη διαδρομή και να πάρω και λίγο καθαρώ αέρα με την ολοκαίνουρια εισαγωγή μου..
Αααχ..το στρώσιμο φαντάζει αιώνας, με τέτοιες τιμές βενζίνης..
Reply
Old May 18, 2010 | 12:05 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Τι καθυστερημενα ρε Γιαννη.Ευχαριστουμε για τον χρονο σου.Πολυ ωραια δουλεια.

Εγω θα ριξω μελετη και μετα θα σχολιασω.Μου επιτρεπετε.Θελω να το απολαυσω

Θελω να δω πρωτα και τις βλακεις που θα γραψει ο Nabu..
Reply
Old May 18, 2010 | 11:04 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Θέλω να γράψω πολλές βλακείες αλλά έχε χάρη που έχω δουλίτσα στο γραφείο και δεν μπορώ να ποστάρω μεγάλο κείμενο...

Εγώ έχω να σε καταγγείλω γιατί όταν μου έδωσες το αμάξι σου τα φρένα του ήταν ήδη κουρασμένα. Αυτό που καταλαβαίνω απο την κίνηση σου αυτή ήταν ότι με ήθελες Out of the picture για να μπορείς εσύ να εκπροσωπείς τα stock S2000 μέσα στις πίστες.

Αληταρά, ιστιοπλόε, ψαρά της δεκάρας ΔΕΝ τα κατάφερες και σαν να μην έφτανε αυτό είμαι και πιο γρήγορος στην Κ5!

Θέλω να γράψω κιάλλες μπούρδες αλλά στα σοβαρά λιγάκι.

Γιάννη για ποιο 106 μιλάμε (για να έχουμε μια ιδέα)?

Απο τα διαγράμματα φαίνεται π.χ. ότι στην Κ5 το 106 μπορεί και κρατάει παραπάνω χλμ καθόλη την διάρκεια της στροφής.
Συμφωνώ και εγώ ότι η Κ5 είναι ζωτικής σημασίας για το γυρολόγιο αλλά διαφωνώ ότι θέλει 3η.

Μετά απο δοκιμές έχω την εντύπωση ότι η 2α λειτουργεί καλύτερα σαν αποτέλεσμα ΑΛΛΑ είναι πιο δύσκολο το στρίψιμο της μιας που το αμάξι είναι πιο νευρικό (όντας στις 8.500σαλ). Συμφωνώ και με την άποψη σου περί ηρεμίας αλλά όσων αφορά τις κινήσεις μας στο στρίψιμο.
Ηρεμία στα χέρια μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία και στο μοτέρ μας. Thats me tho

Ιδανικά, θα ήθελα να δοκικάσω 2α με αριστερό φρενάκι για να κρατηθεί το αμάξι πριν τον κόφτη αλλά και να μην χάσει την ισορροπία του επειδή αφήνεις το γκάζι απότομα.
Με τέτοια συχνότητα επίσκεψης των πιστών όμως (μηδενική πλέον) δεν θα έχουμε την δυνατότητα να το δοκιμάσουμε σύντομα.

Γιάννη ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!

Θα επιστρέψω...
(Το Σάββατο παίζει να έρθω και εγώ παίδες )
Reply
Old May 19, 2010 | 05:18 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Nabu,May 18 2010, 11:04 PM
Γιάννη για ποιο 106 μιλάμε (για να έχουμε μια ιδέα)?

Απο τα διαγράμματα φαίνεται π.χ. ότι στην Κ5 το 106 μπορεί και κρατάει παραπάνω χλμ καθόλη την διάρκεια της στροφής.
Συμφωνώ και εγώ ότι η Κ5 είναι ζωτικής σημασίας για το γυρολόγιο αλλά διαφωνώ ότι θέλει 3η.

Μετά απο δοκιμές έχω την εντύπωση ότι η 2α λειτουργεί καλύτερα σαν αποτέλεσμα ΑΛΛΑ είναι πιο δύσκολο το στρίψιμο της μιας που το αμάξι είναι πιο νευρικό (όντας στις 8.500σαλ). Συμφωνώ και με την άποψη σου περί ηρεμίας αλλά όσων αφορά τις κινήσεις μας στο στρίψιμο.
Ηρεμία στα χέρια μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία και στο μοτέρ μας. Thats me tho

Ιδανικά, θα ήθελα να δοκικάσω 2α με αριστερό φρενάκι για να κρατηθεί το αμάξι πριν τον κόφτη αλλά και να μην χάσει την ισορροπία του επειδή αφήνεις το γκάζι απότομα.
Με τέτοια συχνότητα επίσκεψης των πιστών όμως (μηδενική πλέον) δεν θα έχουμε την δυνατότητα να το δοκιμάσουμε σύντομα.
Μιλάμε για το δικό μου 106 το αγωνιστικό. Είναι περίπου 150 αλόγα (τα μισά πρέπει να είναι ψόφια βέβαια ). Μη νομίζεις.. και το s έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τόσα χλμ μέσα στην Κ5. Αν προσέξεις τα διαγράμματα η ταχύτητα μέσα στην Κ5 τόσο του 106 μου όσο και του s είναι σχεδόν ίδια (80 χλμ). Απλά το 106 έχει τη δυνατότητα (λόγω βάρους, καλού μπλοκέ, δεσίματος κλπ) να επιταχύνει από πιο νωρίς. Για να καταλάβετε είμαι σχεδό από το apex με φουλ γκάζι.

Για μένα είναι αποδεδειγμένο οτι 2α με το s δεν παίζει στην Κ5. Βέβαια είμαι και πιο "κοντός" από μαμά s και πιο δυνατός. Όμως σε συγκρίσεις με 2α και 3η (θα ποστάρω από το σπίτι) είναι μακράν πιο γρήγορο πέρασμα με 3η.

Όταν λέω "ηρεμία" φυσικά αναφέρομαι στην δυναμική κατάσταση που βρίσκεται το αμάξι κατά τη διάρκεια της Κ5 και όχι στις κινήσεις των χέριων. Ίσα-ίσα που μπορώ να σου πώ οτι ειδικά στην Κ5 (τυπική 90αρα στροφή) θέλεις γρήγορο κόψιμο στο τιμόνι και όσο το δυνατό να διαγράψεις μία νοητή ευθεία προς την έξοδο. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να ανοίξεις το γκάζι όσο το δυνατό πιο νωρίς, να εκμεταλευτείς όλη την πίστα (για αυτό λέμε οτι το εξωτερικό κερμπ της Κ5 είναι από τα λίγα που εκμεταλευόμαστε) και να μην σηκώσεις το ποδί από το γκάζι μέχρι και τα φρένα για Κ6. Με το να μένεις με 2α ψηλά είσαι μεταξύ πρόσφυσης και ολίσθησης, καθώς το s δεν είναι αδύναμο και μπορεί εύκολα με 2α να κάνει υπερστροφή ισχύος. Αν κάνεις το παραμικρό "άσε", τότε το παιχνίδι τελείωσε. Μέσα σε όλα αυτά υπολόγισε και ένα 0.2 του δευτ. για την αλλαγή σε 3η....... Είναι πάντως σπαζοκεφαλιά....Και που να δείς τι γίνεται στην Κ6 όπου με 2α και 3η έχω κάνει πανομοιότυπα περάσματα........

Παίδες για Σάββατο η πρόβλεψη είναι ........καταιγίδες. Δεν ξέρω τελικά αν θα ασχοληθώ να μπώ με το 106 καθώς ήθελα να τεστάρω κάποια πράγματα, πριν κάνω κανένα αγώνα, και με βροχή δεν με βλέπω.....Μπορεί στην τρέλλα να μπώ με το 207
Reply
Old May 19, 2010 | 11:59 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Γειά σου ρε Γιάννη καραμπουζουκλή!!!

Θα τα πούμε και το Σάββατο απο κοντά στα Μέγαρα αν είναι αλλά ας έχουμε κάτι να συζητάμε και εδώ μέσα

Σχετικά με την Κ5, πολύ σωστά κατέκρινες το γραφώμενο μου περί "ήρεμων χεριών". Δεν ήθελα να χαρακτηρίσω την κατάσταση των χεριών μας αλλά στην πραγματικότητα της δυναμικής του αυτοκινήτου (όπως είπες και εσύ) vs την εκρηκτικότητα/ηρεμία του κινητήρα.

Originally Posted by καραμπουζουκλης
Με το να μένεις με 2α ψηλά είσαι μεταξύ πρόσφυσης και ολίσθησης, καθώς το s δεν είναι αδύναμο και μπορεί εύκολα με 2α να κάνει υπερστροφή ισχύος.

Σε αυτό ακριβώς αναφερόμουν όταν έγραφα ότι με 2α είναι αρκετά πιο δύσκολο το στρίψιμο της. Ακόμα και με τα R888 (δεν συζητάμε καν για πολιτικά σε μέτρια κατάσταση) στην έξοδο της Κ5 αλλά και σε συνδιασμό με μια λακουβίτσα δίπλα απο το κέρμπ (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) το αυτοκ/το μου (μιλάω για το δικό μου πάντα) είχε την τάση να χοροπηδήσει λίγο με αποτέλεσμα να αποφορτίζονται μερικώς τα αμορτισέρ κάνοντας το αυτοκ/το πολύ νευρικό στην έξοδο του.
Απο εκεί και πέρα είναι το πως έχει τοποθετηθεί αλλά και πόσο πάει το φιλοκάρδι σου να μην αφήσεις γκάζι και να βγεις "με τα 4" μέχρι το κέρμπ απέναντι.

Αναφορικά με το δικό σου αμάξι....

Λίγο το ότι είσαι πιο κοντός!
Λίγο το ότι είσαι πιο δυνατός άρα και απο την Κ4 θα έχεις γεμίσει πιο δυνατά.
Ε η λύση για σένα είναι μονόδρομος. 3η ταχύτητα ΑΥΣΤΗΡΑ.
Για σένα η 2α σημαίνει ότι κάτι δεν έχει πάει καλά και είτε ότι δεν βγηκες γρήγορα απο την προηγούμενη αλλά είτε ότι πας να μπεις στην Κ5 πολύ αργά (αν κατέβαζεις απο 3η για να μπεις με 2α).

Σε ένα στοκ όμως είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα.
Θυμάμαι που είχε σχολιάσει ο Dorikin ότι του άρεσε στο βίντο που έμπαινα με 3η και ότι και αυτός έτσι το έκανε.

Έρχομαι μετά απο καιρό να πω ότι εν-τέλη πιστεύω ότι για ένα στοκ (γρανάζωμα-δυναμη) αμάξι η 2α αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο οδηγός είναι πιο γρήγορη απο την 3η.

Σίγουρα εσύ έχεις δύναμη παραπάνω, μπορεί να είσαι ακόμα και VTEC με την 3η σου λόγο κοντού αλλά αυτό το κρέμασμα που κάνει (μένεις περίπου για 500-700 στροφές εκτός VTEC οταν μπαίνεις με 3η) είναι καταστροφικό για την ευθεία.

Ίσως ο λόγος που ο Μάκης να αργεί να επιστρέψει στο γκάζι να είναι γιατί δεν του δίνει την σιγουριά να το πατήσει ακόμα με 3η.
Σε εκείνες τις στροφές 5.300-5.500 η ροπή που θα βιδώσει τον κώλο κάτω είναι πάρα πολύ μικρή με αποτέλεσμα να θες να σιγουρέψεις πριν το πατήσεις κάτω. Με 2α τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά, πολύ πιο νευρικά και μπορείς να παίξεις πολύ με το γκάζι για να ρυθμίσεις την μούρη σου εκεί που θέλει να βγει. (εκτός αυτού του είχα βάλει κόφτη ντίζας στο γκάζι για να μην με περάσει ποτέ )

Όσο για τα 0.2 της αλλαγή 2α --> 3η, για εμένα δεν συγκρίνονται καν σχετικά με την απόδοση που χάνεις όση ώρα μένεις εκτός VTEC στην 3η.

Επειδή όταν είχα κάνει το 1.10.2 δεν είχαμε ακόμα το PBOX, είχα βάλει το κινητό μου. Αυτο το πράγμα πνίγηκε στην καταπληκτική μας Σαντορίνη αλλά ΙΣΩΣ να έχει γίνει καμιά καλή και το αρχειάκι να έχει μείνει στην MicroSD η οποία με ένα 2ο θαύμα δεν θα έχει βραχυκυκλώσει και δεν θα έχει οξυδωθεί αρκέτα έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει.

Αν λοιπον γίνουν όλα αυτά ίσως να έχουμε και ένα 3ο αρχειάκι να βάλουμε πάνου εκεί.

ΥΣ: Μάκη ακόμα τα αναλύεις φίλε? Εδώ κοντεύουμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο.
Τι έγινε βρήκες κανένα καλό κοπάδι τόνων και προσπαθείς να τους βγάλεις στην επιφάνεια?
Reply
Old May 20, 2010 | 03:15 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Nabu,May 19 2010, 11:59 PM
Σε αυτό ακριβώς αναφερόμουν όταν έγραφα ότι με 2α είναι αρκετά πιο δύσκολο το στρίψιμο της. Ακόμα και με τα R888 (δεν συζητάμε καν για πολιτικά σε μέτρια κατάσταση) στην έξοδο της Κ5 αλλά και σε συνδιασμό με μια λακουβίτσα δίπλα απο το κέρμπ (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) το αυτοκ/το μου (μιλάω για το δικό μου πάντα) είχε την τάση να χοροπηδήσει λίγο με αποτέλεσμα να αποφορτίζονται μερικώς τα αμορτισέρ κάνοντας το αυτοκ/το πολύ νευρικό στην έξοδο του.
Απο εκεί και πέρα είναι το πως έχει τοποθετηθεί αλλά και πόσο πάει το φιλοκάρδι σου να μην αφήσεις γκάζι και να βγεις "με τα 4" μέχρι το κέρμπ απέναντι.
Αν αναφέρεσαι στην λακούβα στο εσωτερικό κερμπ, ναι όντως υπάρχει και όντως αποσταθεροποιεί. Για αυτό λέμε στην Κ5 ή θα καβαλήσεις λίγο (λίγο εεε ....μην το παραχέσουμε γιατί σε αγώνα έχουν τουμπάρει σε προσπάθεια για προσπέραση από την εσωτερική...) ή θα την περάσεις από τα βραχάκια. Σε κάθε περίπτωση η αποφυγή της "λακούβας" πρέπει να είναι στην σκέψη σου.

Το σωστό πάντως πέρασμα στην Κ5 "απαιτεί" να βγείς με τα 4 στην έξοδο, όταν μιλάμε για πισωκίνητο. Είναι η κατεξοχήν στροφή που πρέπει να ευθυγραμμιστείς με την ευθεία όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Το πρόβλημα με την 2α είναι οτι ενώ όλοι ξέρουμε οτι μέχρι ορισμένη γωνία ολίσθησης - υπερστροφής είναι ανεκτή (αν όχι επιθυμητή) για την καλύτερη έξοδο, πιστεύω οτι με 2α ξεφεύγεις σε ....σε γωνίες και μπαίνεις στα λιβάδια του uma-Ηλία.

Originally Posted by Nabu
Σίγουρα εσύ έχεις δύναμη παραπάνω, μπορεί να είσαι ακόμα και VTEC με την 3η σου λόγο κοντού αλλά αυτό το κρέμασμα που κάνει (μένεις περίπου για 500-700 στροφές εκτός VTEC οταν μπαίνεις με 3η) είναι καταστροφικό για την ευθεία.

Σε εκείνες τις στροφές 5.300-5.500 η ροπή που θα βιδώσει τον κώλο κάτω είναι πάρα πολύ μικρή με αποτέλεσμα να θες να σιγουρέψεις πριν το πατήσεις κάτω. Με 2α τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά, πολύ πιο νευρικά και μπορείς να παίξεις πολύ με το γκάζι για να ρυθμίσεις την μούρη σου εκεί που θέλει να βγει. (εκτός αυτού του είχα βάλει κόφτη ντίζας στο γκάζι για να μην με περάσει ποτέ )
Καλά μην αντιμετωπίζουμε το s σαν το ....agila της θείας μας. Έχει 240 άλογα και 2.000κ. Εδώ τα μαμά ραλλάκια με 13/59 κορονωπήνιο περνάνε με 3η την Κ5.....και δεν έχουν vtec.....και δεν στροφάρουν στις 9..... Ειλικρινά μπορεί να έχεις και δίκιο...δεν έχω οδηγήσει μαμά s για να ξέρω. Την επόμενη λοιπόν φορά, καλό είναι να μπείτε 1 session και να δοκιμάσετε με 2α και ένα με 3η.

Originally Posted by Nabu
Όσο για τα 0.2 της αλλαγή 2α --> 3η, για εμένα δεν συγκρίνονται καν σχετικά με την απόδοση που χάνεις όση ώρα μένεις εκτός VTEC στην 3η.
Και όμως...τρανή απόδειξη η διαφορά και το διάγραμμα με το 106. Δεν προλαβαίνει το s ποτέ να μαζέψει τη διαφορά, αν και μαζεύει πιο πολλά χλμ. Έχω ανοίξει γκάζι πιο νωρίς και έχω και μόνο μία αλαγή (3η σε 4η)....... Και φυσικά 0.2 "κοστίζει" στην καλύτερη......

Σταμάτα να τσιγκλάς τον άλλον και κοίτα να ψηθείς να μπούμε Μέγαρα με το δικό σου κάποια στιγμή..... Α και για να μην ξεχάσω ετοιμάσου Νοέμβριο για Σέρρες
Reply
Old May 20, 2010 | 09:29 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,May 19 2010, 11:59 PM
ΥΣ: Μάκη ακόμα τα αναλύεις φίλε? Εδώ κοντεύουμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο.
Τι έγινε βρήκες κανένα καλό κοπάδι τόνων και προσπαθείς να τους βγάλεις στην επιφάνεια?
Να σας πω την αληθεια ηθελα 1α να διαβασω και τα δικα σας σχολια και μετα να εκφερω γνωμη γιατι με τα γραπτα ως γνωστον δεν τα παω και πολυ γρηγορα!

Λοιπον καταρχην οσον αφορα το Μαμα S και την Κ5 κλεινω προς την αποψη του Κωσταντινου και αυτο για τους εξης λογους.
Αν προσεξετε καλα τα διαγραμματα μου στην Κ5 τοσο με τον Κωσταντινο οσο και με τον Γιαννη παταμε σχεδον ταυτοχρονα το γκαζι.
Με τον Κωσταντινο αργω λιγο αλλα αν αναλογιστουμε οτι ειμαι με 7χλμ πανω ειναι λογικο.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι η ''κατσαρη'' επιταχυνση που εχω το οποιο σημαινει για μενα οτι μαλλον πρεπει να μπω ενα κλικ πιο αργα ωστε να εχω καλυτερη εξοδο και νωριτερα το πατα.

Οσον αφορα τις Κ3 και Κ8 νομιζω οτι ειναι στροφες που ''κρυβουν'' πολυ χρονο απλα σιγουρα θελουν την εξοικιωση τους γιατι τα χλμ δεν ειναι λιγα.
Πιστευω οτι εχουν και αλλο[εννοωντας οτι εχουν και αλλο χωρις να αναγκαστεις να ''πουλησεις'' τις δεξιες]και ειμαι σιγουρος οτι ο Κωσταντινος την μερα που εκανε 1.10.2 και τα 888αρια μου ηταν σε καλυτερη κατασταση και δεν το φοβαται,εμπαινε ακομα πιο γρηγορα.

Οσον αφορα την Κ1 την τελευταια φορα ειχε τοσο χαλια εξοδο το αμαξι λογο προσφυσης και μου φανηκε καλυτερα να πιεσω τουλαχιστον την εισοσο.ετσι μου φανηκε τουλαχιστον.Μπορει να κανω και λαθος.

Το Σαββατο θα κανουμε καλο τζερτζελε.Απ οτι ειδα απο τα τελευταια μετωρολογικα δεν πιστευω οτι θα βρεχει.
Reply
Old May 20, 2010 | 09:35 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Να προσθεσω οτι ο Κωσταντινος εκανε μολις εναν γρηγορο γυρο ουσιαστικα εκεινη την μερα και με ξενο αμαξι.

Αν ειχε τον χρονο σιγουρα θα ηταν πιο γρηγορος αλλα και σιγουρα πιο αργος απο μενα..

Επισης αυτο που λεει ο Γιαννης ειναι πολυ σωστο.Πρεπει οταν ξαναξιωουμε να μπουμε να δοκιμασουμε σε ολοκληρο session με 2α και ολοκληρο με 3η.
Reply
Old May 20, 2010 | 09:55 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Κοντός ψαλμός...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:01 AM.