ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Σε αυτο που ειπες εδω Κοτσαμπα μου συμφωνω.
Ναι γιατί έχει γίνει χαμός με άτυχες στιγμές εδώ Σέρρες.. Ξεκινάτε ολόκληρο ταξίδι από κάτω για να στεναχορεθείτε εδώ πάνω..είναι σαν να λέω ότι έρχομαι εγώ Αθήνα και δεν ξέρω καθόλου την πίστα και κυνηγάω τους χρόνους από παιδιά που έχουν χέρια και ακούνε το αμάξι τους..δεν γίνεται αυτό είναι βάση πιθανοτήτων και λογικής..
Υ.Γ.πιστεύω τον Απρίλιο να μην έχουμε άλλους εκτροχιασμούς γιατί στο τέλος θα φοβόμαστε να ανεβαίνουμε επάνω..από τύψεις και φόβο..
Υ.Γ.πιστεύω τον Απρίλιο να μην έχουμε άλλους εκτροχιασμούς γιατί στο τέλος θα φοβόμαστε να ανεβαίνουμε επάνω..από τύψεις και φόβο..
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1328532386' post='21387375
Καταρχάς να βάλεις το δικό σου βίντεο Κωνσταντίνε..αυτό που μου έστειλες και είδα χθες..
Εδώ μπορώ να βάλω το παρακάτω βίντεο μιας που είναι οδήγηση στην πίστα και όχι παράνομη κόντρα στον δρόμο. (εξηγούμαι για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι κάνουμε διακρίσεις)
Πάτημα με παππού απο 2ες...
http://youtu.be/gnx6qgP-Rfg
Και σε λίγο έρχεται και το πάτημα απο πρώτες!
Originally Posted by Nabu' timestamp='1328532621' post='21387376
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1328532386' post='21387375']
Καταρχάς να βάλεις το δικό σου βίντεο Κωνσταντίνε..αυτό που μου έστειλες και είδα χθες..
Εδώ μπορώ να βάλω το παρακάτω βίντεο μιας που είναι οδήγηση στην πίστα και όχι παράνομη κόντρα στον δρόμο. (εξηγούμαι για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι κάνουμε διακρίσεις)
Πάτημα με παππού απο 2ες...
http://youtu.be/gnx6qgP-Rfg
Και σε λίγο έρχεται και το πάτημα απο πρώτες!
[/quote]
Α ρε Κωστάρα Θεέ!!
Τί να λέμε τώρα... δεν έχω λόγια..
Τί να πρωτοπώ.. για τον Nabu που έραψε ό,τι κινείται..;;;;
...για τον gremaki που με το MR2 κάνει χρόνους S2ooo..;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί να πρωτοπώ.. για τον Nabu που έραψε ό,τι κινείται..;;;;
...για τον gremaki που με το MR2 κάνει χρόνους S2ooo..;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!