Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000

Thread Tools

Old Jan 17, 2012 | 02:38 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by sk4s2k
Καποτε γουσταρε ο ανερχομενος...Τωρα ο απερχομενος...
Reply
Old Jan 17, 2012 | 03:33 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Kwstas
Originally Posted by eddiex' timestamp='1326797121' post='21324038
[quote name='package' timestamp='1326762061' post='21322908']
Γεια σου συνονοματε. Δυσκολη εποχη για S. Πολλες ευκαιριες υπαρχουν. Θα σε συμβουλευα να παρεις καποιο αυτοκινητο απο τα παιδια της κοινοτητας μας γιατι πρωτον θα εχεις ευκαιρο τον πωλητη να τον ρωτησεις οτι θες δευτερον γιατι γνωριζομαστε μεταξυ μας και δεν θα γινει στραβη και τριτον και βασικοτερο γνωριζουμε τα αμαξια. Αρα θα παρεις κατι καλο που δεν θα το μετανιωσεις. Καλο ψαξιμο

Package ξεκινησες τα κουμπια ή κατι? Εχω παθει σοκ ετσι... δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοια ποστ. Ασε που στο γουόλ μου αλλα εγραψες οτι θα κανεις....

Οπως και να 'χει... +30000

ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΤΟ SAKI ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ CAR!!!ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 2,3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!
[/quote]

Γράφε σε παρακαλώ με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία
Reply
Old Jan 17, 2012 | 03:38 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΤΟ SAKI ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ CAR!!!ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 2,3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!
Ναι δικο μου ειναι κ ειναι αυτο στο Car....
Reply
Old Jan 17, 2012 | 04:22 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by Kwstas' timestamp='1326800080' post='21324105
[quote name='eddiex' timestamp='1326797121' post='21324038']
Γεια σου συνονοματε. Δυσκολη εποχη για S. Πολλες ευκαιριες υπαρχουν. Θα σε συμβουλευα να παρεις καποιο αυτοκινητο απο τα παιδια της κοινοτητας μας γιατι πρωτον θα εχεις ευκαιρο τον πωλητη να τον ρωτησεις οτι θες δευτερον γιατι γνωριζομαστε μεταξυ μας και δεν θα γινει στραβη και τριτον και βασικοτερο γνωριζουμε τα αμαξια. Αρα θα παρεις κατι καλο που δεν θα το μετανιωσεις. Καλο ψαξιμο

Package ξεκινησες τα κουμπια ή κατι? Εχω παθει σοκ ετσι... δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοια ποστ. Ασε που στο γουόλ μου αλλα εγραψες οτι θα κανεις....

Οπως και να 'χει... +30000

[/quote]

Γράφε σε παρακαλώ με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία
[/quote]
Reply
Old Jan 17, 2012 | 04:35 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by package' timestamp='1326762061' post='21322908
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ:ΕΙΧΕ ΕΝΑ S ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!!ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΠΑΔΕΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΑΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ!
Όταν λέω δύσκολη εποχή εννοώ ότι για να βρεις καλό αμάξι και οχι καρνάβαλο ή δυο διαφορετικά αυτοκίνητα κολλημένα μεταξύ τους θα πρεπει να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό που αυτή την εποχή δεν είναι και οτι πιο εύκολο.
Τώρα, οσον αφορά στα αμάξια της κοινότητας το μόνο σίγουρο είναι οτι κανένας από αυτούς που τα πουλάνε και τον γνωρίζουμε, δεν θα σε κοροϊδέψει ή θα θα σου πασάρει αμάξι 00 ή 01 για 05, 06 οπως γίνεται στο car.

Υγ.Το αμάξι του Θεοδόση ή ninja ή eddiex ή αγαπούλη ή φρατζολάκι είναι άψογο. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, μίλα μαζί του.
Reply
Old Jan 17, 2012 | 04:37 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by package
Υγ.Το αμάξι του Θεοδόση ή ninja ή eddiex ή αγαπούλη ή φρατζολάκι είναι άψογο. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, μίλα μαζί του.
Τσουτσουβρουτσου μου άϊ λοβ γιου!

Reply
Old Jan 17, 2012 | 05:07 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Originally Posted by Kwstas' timestamp='1326799803' post='21324099
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ:ΕΙΧΕ ΕΝΑ S ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!!ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΠΑΔΕΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΑΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ!
Όταν λέω δύσκολη εποχή εννοώ ότι για να βρεις καλό αμάξι και οχι καρνάβαλο ή δυο διαφορετικά αυτοκίνητα κολλημένα μεταξύ τους θα πρεπει να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό που αυτή την εποχή δεν είναι και οτι πιο εύκολο.
Τώρα, οσον αφορά στα αμάξια της κοινότητας το μόνο σίγουρο είναι οτι κανένας από αυτούς που τα πουλάνε και τον γνωρίζουμε, δεν θα σε κοροϊδέψει ή θα θα σου πασάρει αμάξι 00 ή 01 για 05, 06 οπως γίνεται στο car.

[/quote]

καταλαβα τι ενοουσες το δευτερο σκελος τησ απαντησης ηταν προσθετο!!!σε ευχαριστω πολυ παντως για την επισημανση θα το εχω στα υποψη μου το hondaki!!!!και το παιδι φανηκε ξηγημενο....
Reply
Old Jan 17, 2012 | 05:18 AM
eddiex's Avatar

Οταν το αμαξι σου ειναι καλο και το ξερεις δεν εισαι ξηγημενος απλα λες την αληθεια. Δεν ξερω ακριβως τι λεφτα θες να διαθεσεις αλλα ψαξτο πολυ πριν παρεις αμαξι. Την πατησαν πολλοι!
Reply
Old Jan 17, 2012 | 05:48 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Οταν το αμαξι σου ειναι καλο και το ξερεις δεν εισαι ξηγημενος απλα λες την αληθεια. Δεν ξερω ακριβως τι λεφτα θες να διαθεσεις αλλα ψαξτο πολυ πριν παρεις αμαξι. Την πατησαν πολλοι!
αν και μου την ειπεσ στο αλλο topic!!!οσο για τα λεφτα σου ειπα το καλο ειναι και ακριβο..το ξερω..σε ευχαριστω παντως για την συμβουλη!
Reply
Old Jan 17, 2012 | 05:58 AM
eddiex's Avatar

Στην ειπα γιατι σου εχουν πει 3 ατομα να σταματησεις να γραφεις με κεφαλαια κ εσυ τον χαβα σου. Σου ειπα στο 1ο σου ποστ οτι εχεις ποσταρει σε λαθος ενοτητα, με γραφεις και ξανα κανεις τα δικα σου. Ακομα και ο CO σου απαντησε και εσυ συνέχισες, οποτε καλα θα κανεις να διαβασεις τους κανονες του φορουμ προτου ποσταρεις οτι σου κατεβαινει, οπως σου κατεβαινει. Αυτα απο μενα!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:12 AM.