Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000

Thread Tools

Old Jan 17, 2012 | 06:11 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Στην ειπα γιατι σου εχουν πει 3 ατομα να σταματησεις να γραφεις με κεφαλαια κ εσυ τον χαβα σου. Σου ειπα στο 1ο σου ποστ οτι εχεις ποσταρει σε λαθος ενοτητα, με γραφεις και ξανα κανεις τα δικα σου. Ακομα και ο CO σου απαντησε και εσυ συνέχισες, οποτε καλα θα κανεις να διαβασεις τους κανονες του φορουμ προτου ποσταρεις οτι σου κατεβαινει, οπως σου κατεβαινει. Αυτα απο μενα!
ενταξει φιλε δεν εχω εξοικειωθει με το forum αν δημιουργησα pro sorry στα παιδια και σε εσενα!
Reply
Old Jan 17, 2012 | 08:13 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Kwstas
Originally Posted by eddiex' timestamp='1326812328' post='21324534
Στην ειπα γιατι σου εχουν πει 3 ατομα να σταματησεις να γραφεις με κεφαλαια κ εσυ τον χαβα σου. Σου ειπα στο 1ο σου ποστ οτι εχεις ποσταρει σε λαθος ενοτητα, με γραφεις και ξανα κανεις τα δικα σου. Ακομα και ο CO σου απαντησε και εσυ συνέχισες, οποτε καλα θα κανεις να διαβασεις τους κανονες του φορουμ προτου ποσταρεις οτι σου κατεβαινει, οπως σου κατεβαινει. Αυτα απο μενα!
ενταξει φιλε δεν εχω εξοικειωθει με το forum αν δημιουργησα pro sorry στα παιδια και σε εσενα!
Δεκτή η συγνώμη. Κοίταξε σε παρακαλώ τι βοήθεια χρειάζεσαι στην αναζήτηση του αυτοκινήτου και εμείς με τα χαράς να βοηθήσουμε. Αν και θα σου έλεγα να κοιτάξεις παιδιών από του φόρουμ που έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συντήρηση του και είναι απροβλημάτιστα. Παντού ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις. Μη το ξεχνάς αυτό. Οπότε το πολύ φτηνό εκτός πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων δεν είναι ποτέ καλό
Reply
Old Jan 17, 2012 | 08:39 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by Kwstas' timestamp='1326813103' post='21324561
[quote name='eddiex' timestamp='1326812328' post='21324534']
Δεκτή η συγνώμη. Κοίταξε σε παρακαλώ τι βοήθεια χρειάζεσαι στην αναζήτηση του αυτοκινήτου και εμείς με τα χαράς να βοηθήσουμε. Αν και θα σου έλεγα να κοιτάξεις παιδιών από του φόρουμ που έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συντήρηση του και είναι απροβλημάτιστα. Παντού ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις. Μη το ξεχνάς αυτό. Οπότε το πολύ φτηνό εκτός πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων δεν είναι ποτέ καλό
[/quote]

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον σου!Συμφωνώ μαζι σου στο οτι πληρωνεις περνεις!Για αυτο και απευθυνομαι στην εμπειρια σας ωσ προς το αμαξι!!Το πρόβλημα ομωσ ειναι οτι επειδη σε γενικες γραμμες ειμαι νεος ακόμα στο groupaki θα σου ημουν υποχρεως αν μου εκανες και δυο τρεισ προτάσεις!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον σας!
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:10 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Kwstas
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον σου!Συμφωνώ μαζι σου στο οτι πληρωνεις περνεις!Για αυτο και απευθυνομαι στην εμπειρια σας ωσ προς το αμαξι!!Το πρόβλημα ομωσ ειναι οτι επειδη σε γενικες γραμμες ειμαι νεος ακόμα στο groupaki θα σου ημουν υποχρεως αν μου εκανες και δυο τρεισ προτάσεις!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον σας!
Αδερφε αν δεν μας πεις καταρχας για τι λεφτα μιλαμε δεν μπορουμε να βοηθησουμε και πολυ. Αν μας πεις οτι θες να διαθεσεις 7000 - 8000€ θα σου πω εγω να ανοιξεις το car και να παρεις το φτηνοτερο που θα βρεις και κανε τον σταυρο σου. Αν δινεις 20000€ μπορεις να βρεις ενα πολυ καλο πχ ΑΡ2 με VSA και ομορφα καλουδια. Εξαρταται πρωτον απο εκει.
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:15 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by Kwstas' timestamp='1326821985' post='21324980
Αδερφε αν δεν μας πεις καταρχας για τι λεφτα μιλαμε δεν μπορουμε να βοηθησουμε και πολυ. Αν μας πεις οτι θες να διαθεσεις 7000 - 8000€ θα σου πω εγω να ανοιξεις το car και να παρεις το φτηνοτερο που θα βρεις και κανε τον σταυρο σου. Αν δινεις 20000€ μπορεις να βρεις ενα πολυ καλο πχ ΑΡ2 με VSA και ομορφα καλουδια. Εξαρταται πρωτον απο εκει.
Κοιταξε να δεις μιλαμε για 16000....Τωρα παιδια αν υπαρχει κατι το οποιο αξιζει να δωσεις κατι παραπανω αλλα να ειναι αστερι και μαμα το κοιταμε!!!Παντως οχι πανω απο 20αρι!!!Σε γενικες γραμμες δεν θελω να μπλεξω με συνεργεια και θελω να ειναι οσο το δυνατον καλητερο γινεται!
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:23 AM
eddiex's Avatar

Χμ, ισως πας και σε ΑΡ2 αλλα αυτο αν βρεις καλο. Αλλιως στα λεφτα αυτα πιστευω οτι παιρνεις ενα πολυ καλο ΑΡ1 με εξτρα. Δινεις καλα λεφτα παντως.
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:30 AM
eddiex's Avatar

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1061317/ Αυτο το ειδες?
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:35 AM
eddiex's Avatar

Βασικα το μονο ΑΡ2 ειναι που παιζει σε αυτα τα λεφτα. Και αυτο ειναι και λιγο περιεργο γιατι πιστευω οτι αν ηταν καλο θα ειχε φυγει γιατι καλο φαινεται απο τις φωτογραφιες.
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:39 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δει φιλε μου, αλλα ανεξαρτητως το χρωμα που πεσ οτι το αλλαζεις τι γινεται με το σαλονι!!!Θα σου κανω Post να δεις καποια απο αυτα που με ενδιαφερουν αμεσα!θα ηθελα την γνωμη σου!!!Αλλα και των αλλων παιδιων!
Reply
Old Jan 17, 2012 | 09:42 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1782931/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1477581/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2085913/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1221812/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1631689/
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:12 AM.