ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ!
ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ....παιδια,οταν την αγορασα! ενταξει γελαγανε πολυ γ'ιαυτο!(κορκόδειλος Cayman)τραμπα με J'S RACING 60RS FX Dual Exhaust Titanium χαχαχαχα....τελικα δεν τον πουλαω,χρειαζετε οπως λεει κ ο φιλος!θα τον βαζω να κοιμαται μεσα στο honda ....xaxaxaxa!!!
Originally Posted by uma_chikara,Jan 20 2010, 10:37 AM
Κατέληξα πως το καλύτερο μέτρο που μπορεί να πάρει κάποιος, είναι να αγοράσει τον κορκόδειλο Cayman του Kos.s2000 
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=752813
Ποιός έσβησε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ????!!!!!

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=752813
Ποιός έσβησε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ????!!!!!

Δινω δωρο και ενα στραβο καταρτι για αγρια γουστα και δυσκολες ωρες.
Ποτε δεν ξερεις.
Τωρα που μου την εχει δωσει γιατι μετα θα το μετανοιωσω και με την σειρα σας και εσεις?
Ακομα???
Ειμαι σιγουρος οτι τα θελουν πολλοι αλλα δεν εχουν PSS9 που ζηταω εγω.
Kos.s2000
Νόμίζω πρέπει να καταγραφεί πλέον η συχνότητα των κλοπών των S του club: που, πότε, ποιανού και πως - σε περίοδο κρίσης τα κρούσματα αυξάνονται - επίσης, γνώμη μου, όταν βγαίνουμε βόλτα, να μπαίνει πάντα ή σε γκαράζ, ή σε πολύ φωτεινό σημείο ή να έχουμε οπτική επαφή, ίσως είναι λίγο αγχωτικό αλλά τι να κάνουμε; είμαι επίσης της άποψης ότι αν εκθέτουμε το S σαν πρώτη μούρη σε παρκάρισμα στα γνωστά κολομάγαζα και καφετέριες προκαλούμε οι ίδιοι. Οπότε καλύτερα low profile και προφύλαξη σε πιο safe σημεία.
Να μη γίνουμε υστερικοί αλλά να έχουμε κάπου και το νου μας.
Originally Posted by Germak,Jan 21 2010, 02:27 AM
Οπότε καλύτερα low profile και προφύλαξη σε πιο safe σημεία.
Kαι δυστυχώς, τα ανοιχτά γκαράζ δεν προσφέρουν ιδιαίτερη προφύλαξη. Better than nothing αλλά ....
Εδώ μπαίνουν μες στα σπίτια...τι να λέμε τώρα...
Εγώ, πάντως, εξακολουθώ να μην εμπιστεύομαι παρκαδόρους, πάρκινκ κλπ...
Πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κάποιος από αυτούς κλειδί , τουλάχιστον για να μπει στο αυτοκίνητό μας (ανεξάρτητα από το τί θα κάνει μετά..)..
Piece of cake...
Μόνο σε πάρκινκ που παίρνεις το κλειδί μαζί σου..
Πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κάποιος από αυτούς κλειδί , τουλάχιστον για να μπει στο αυτοκίνητό μας (ανεξάρτητα από το τί θα κάνει μετά..)..
Piece of cake...
Μόνο σε πάρκινκ που παίρνεις το κλειδί μαζί σου..
δε χερω αν πραγματικα μπορουμε να κανουμε κατι.
αν μπει στο ματι θα το παρουν οτι και αν γινει οπου και να το εχουμε.
μανο επεσες απο τον ουρανο και εκατσες ορθιος,πολυ τυχερος μεσα στην ατυχια σου.ασφαλιστε τα και προσεχτε τα σα τα ματια σας.ψοφο στους μαλ.... που κλεβουν τους κοπους μας.
μανο επεσες απο τον ουρανο και εκατσες ορθιος,πολυ τυχερος μεσα στην ατυχια σου.ασφαλιστε τα και προσεχτε τα σα τα ματια σας.ψοφο στους μαλ.... που κλεβουν τους κοπους μας.
Originally Posted by angel9,Jan 21 2010, 04:39 AM
δε χερω αν πραγματικα μπορουμε να κανουμε κατι.
Επιτέλους να ακούγονται και λογικά πράγματα, έχω βαρεθεί να ακούω για πολυβόλα, τανκς και αντιαρματικά.