ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Originally Posted by gmak_s2k,Jan 12 2011, 08:47 AM
Nik είσαι σίγουρος;;;;.....τώρα πήγες να το ασφαλίσεις για πρώτη φορά;;;
Originally Posted by nikthegrek,Jan 12 2011, 07:10 PM
ηθελα να παω απο εθνικη σε αγροτικη
Και σε ρωτάω γιατί εγώ είμαι ασφαλισμένος με μικτή στην Αγροτική και ας είμαι δεκαετίας+ ...... απλά μάλλον συνεχίζουν και μου το ασφαλίζουν γιατί είμαι παλιός πελάτης με μικτή εδώ και 4+ χρόνια.....εσένα προφανώς δεν το κάνουν γιατί πας σαν καινούργιος πελάτης.....όχι οτι στέκει αυτό αν το κάνουν αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς......
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω ξέρω πως σε περίπτωση που κανουν ζημια στη κουκούλα για κλοπή πχ ενός radiocd ή ενός μπουφάν κτλ απο το εσωτερικό, οτι σε καλυπτει η ασφάλεια. Αυτο ισχυει τουλαχιστον για Εθνική ασφαλιστική. Συγκεκριμενες λεπτομέρειες θα μάθεις περισσότερες σίγουρα απο τον ασφαλιστη σου ή ρίξε μια ματια στο συμβολαιο που θα σου προσφέρουν πριν κανεις την ασφάλεια στην Εθνική ή σε οποιαδήποτε αλλη.
Στη τελικη κακοβουλη πραξη ειναι αν σου κανουν ζημιά στη κουκούλα και σίγουρα οχι καλοπροαίρετη.
Στη τελικη κακοβουλη πραξη ειναι αν σου κανουν ζημιά στη κουκούλα και σίγουρα οχι καλοπροαίρετη.
Originally Posted by kordelinos,Jan 31 2011, 02:47 AM
Παιδια ξερουμε αν η Εθνικη οταν βαλεις κακοβουλες πραξεις καλυπτει την κουκουλα σε περιπτωση σκησιματος?(Χωρις να εχεις ιδιες ζημιες στο συμβολαιο)!!